Αντίο Δημήτρη


Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 95 ετών, ο συνάδελφός μας Δημήτριος Ρίζος, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό, στην Διεύθυνση Επιθεώρησης ως εργαζόμενος και ως διευθυντής και με αποσπάσεις στα καταστήματα Μεγάρων, Αμφιλοχίας, Καλαμπάκας, Μεσολογγίου, Παγκρατίου, Πετραλώνων, Παλιάς Λαχαναγοράς, Ναυπλίου, Ιωαννίνων, Μενιδίου, Τρικάλων, Νέας Φιλαδέλφειας, Τριπόλεως, Αχαρνών, Χίου, Μερκούρη και τέλος στο Γραφείο Διοικήσεως.

Τον Δημήτρη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια, η εργατικότητα καθώς και η βαθιά γνώση του αντικειμένου του, όπως μαρτυρά και η επιτυχημένη σταδιοδρομία του στην τράπεζα. Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του θα τον θυμούνται με σεβασμό.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Καλλιθέα, στην κόρη τους και επίσης συναδέλφισσά μας Μαριάννα και στον γιο τους Απόστολο που είμαστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα τους.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του θα γίνουν σήμερα, Δευτέρα, 11/10/2021, ώρα 13:00, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών (Ριζούπολη).
Καλό ταξίδι Δημήτρη!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial