Καλό ταξίδι Τζίμη

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 75 ετών ο συνάδελφός μας Δημήτρης (Τζίμης) Βαρελάς, οποίος είχε υπηρετήσει στο κατάστημα Μεγάρων. Τον διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία. Η ζωή του αγαπητού μας συναδέλφου ανατράπηκε όταν πριν λίγα χρόνια έχασε σε ηλικία μόλις 33 ετών την κόρη του, Νατάσα Βαρελά. Αυτή η τραγική απώλεια είχε βυθίσει τότε σε θλίψη σύσσωμη την Ιονική Οικογένεια και δυστυχώς ο Τζίμης έκτοτε δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει αυτό το γεγονός. Τώρα ο Τζίμης θα βρει ξανά την πολυαγαπημένη του Νατάσα…

Η απώλειά του τώρα είναι ένα νέο χτύπημα για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Ελένη, το γιο του Γιάννη και τον αδερφό του Θεόδωρο. Πιστεύουμε ότι θα παραμείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και θα τιμήσουν  τη μνήμη του Τζίμη.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου, ώρα 19:00 μ.μ. στον Προφήτη Ηλία Μεγάρων και θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Μεγάρων.

Καλό ταξίδι Τζίμη!