Μανώλης Σταγάκης : Ένας αυθεντικός, λαϊκός ερμηνευτής της Ιονικής και πάλι στις επάλξεις!


Συνάδελφοι,

Είναι γεγονός ότι ο χώρος της Ιονικής κατακλυζόταν πάντοτε από συναδέλφους με έντονο καλλιτεχνικό ταπεραμέντο. Σίγουρα, οι σπουδαίες φωνές και οι τρομεροί ερμηνευτές που έχουν βγει από τα σπλάχνα της Ιονικής και τους οποίους πάντα στηρίζαμε όλοι οι συνάδελφοι, έχουν καθοριστική συμβολή στην κουλτούρα του χώρου μας.

Ο συνάδελφος Μανώλης Σταγάκης (καταστήματα Ζωγράφου, Ιπποκράτους, Κεντρικό, Αλίμου, Τερψιθέας, Φίλωνος, Συντάγματος, Χαροκόπου και Χανίων) δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε από όταν ακόμα εμφανιζόταν σε κέντρα της πρωτεύουσας, δίνοντας μοναδικά σόου και χαρίζοντας ανεπανάληπτες βραδιές διασκέδασης με την πραγματικά εξαιρετική, λαϊκή φωνή του που, χωρίς υπερβολές, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ορισμένους διάσημους τραγουδιστές (μάλλον συχνά είναι πολύ ανώτερη…).

Η δυνατή, βαθιά και καθάρια φωνή του, με το μοναδικό αυτό μέταλλο που σε μαγνητίζει, τον έβαλαν στις καρδιές όλων των Ιονικάριων και ακόμα και σήμερα, δεκαετίες μετά, συνεχίζει να έχει φανατικούς θαυμαστές!

Δεν ήταν όμως μόνο η καλλιτεχνική του παρουσία που τον έκανε τόσο δημοφιλή. Ήταν και η καλοσύνη και η δοτικότητά του που τον κατέστησαν τόσο αγαπητό ανάμεσα στους συναδέλφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάντα βρισκόταν στις επάλξεις όταν ο Σύλλογος της Ιονικής του ζήτησε να δώσει το παρών σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις κ.λπ.. Ο Μανώλης εμφανιζόταν πάντοτε πρόθυμα, με το χαμόγελο στο στόμα για να μας χαρίσει όμορφες στιγμές και να βοηθήσει με τον τρόπο του το σκοπό μας.

Όσοι τον γνωρίζουν, υποκλίνονται στο ταλέντο και τη φωνή του, αφού είναι ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής με πραγματικά αντισυμβατική ιδιοσυγκρασία.

Ο Μανώλης βέβαια αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες στη ζωή του, ωστόσο ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Αγωνίστηκε, ξεπέρασε τα εμπόδια, στάθηκε όρθιος και πλέον έχει επανέλθει δυναμικά στη σκηνή για να μας χαρίσει υπέροχες στιγμές διασκέδασης!

Ο Μανώλης μαζί με την ορχήστρα του δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε Σάββατο στο μουσικό κέντρο «Αρόδου» στα Χανιά, έτοιμοι να ντύσουν τα βράδια σας με λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα μουσικά χρώματα, με το μοναδικό εκφραστικό τρόπο του συναδέλφου και την εξαιρετική φωνή του.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι φανατικοί του θαυμαστές (ανάμεσά τους και εμείς στην ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ) ανυπομονούμε με την πρώτη ευκαιρία να τον ξανακούσουμε ζωντανά! Άλλωστε, στόχος του Συλλόγου μας, όταν επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα, είναι βεβαίως να επανεκκινήσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας και θέλουμε σε μία ξεχωριστή βραδιά να μαζέψουμε όλες τις σπουδαίες φωνές της Ιονικής Οικογένειας για να γλεντήσουμε με την ψυχή μας! Και είναι βέβαιο, όπως πάντα, ότι ο Μανώλης θα δώσει το παρών!

Απολαύστε την υπέροχη φωνή του στα ακόλουθα βίντεο, ώστε να φουντώσει ακόμα περισσότερο η φλόγα, μέχρι να μας τραγουδήσει και να μας ξεσηκώσει ξανά ζωντανά!

.

https://www.youtube.com/watch?v=m4xs2Ol-rXI

.

https://www.youtube.com/watch?v=e-uo-cVhCw4

.

https://www.youtube.com/watch?v=4RQvGaRYKlI

.

Και αναμνήσεις από τα παλιά…

https://www.youtube.com/watch?v=z43T3Ik_6XY

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial