Εκτυπώνονται τα ενημερωτικά σημειώματα Απριλίου έως Ιουλίου 2021 και των 500 συναδέλφων που τους έγινε πρόσφατα ο επανυπολογισμός! Οι συμμετέχοντες στις ομαδικές αγωγές πρέπει να μας αποστείλουν άμεσα το ενημερωτικό σημείωμα ΙΟΥΝΙΟΥ 2021


Συνάδελφοι,

Με το χθεσινό (βλ. εδώ) και το προχθεσινό (βλ. εδώ) δημοσίευμά μας, σας ενημερώσαμε ότι μετά από τις ενέργειες του Συλλόγου μας, κατέστη δυνατή η εκτύπωση των ενημερωτικών σημειωμάτων συντάξεων όλων των συναδέλφων που τους έγινε επανυπολογισμός τον Ιανουάριο του 2019 και ότι οι συμμετέχοντες στις ομαδικές αγωγές μέσω του Συλλόγου μας για τη διεκδίκηση του συνυπολογισμού ως συντάξιμων αποδοχών των πάσης φύσεως αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβάλει εισφορές οι παλαιοί συνταξιούχοι (προ 13/5/16), πρέπει να μας αποστείλουν άμεσα το ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης του Ιουνίου 2021.

Ωστόσο, βρισκόμασταν σε αναμονή ώστε να μπορούν να εκτυπώνουν τα ενημερωτικά τους σημειώματα και οι περίπου 500 συνάδελφοί μας που έλαβαν αυξήσεις στη σύνταξη Απριλίου (πίστωση τέλη Μαρτίου), αφού ήταν ένα από τα αιτήματά μας στην επικοινωνία μας με τον e-ΕΦΚΑ.

Από χθες το απόγευμα, είναι πλέον δυνατή η εκτύπωση των ενημερωτικών σημειωμάτων των μηνών Απρίλιος 2021 έως Ιούλιος 2021 και αυτών των περίπου 500 συναδέλφων και ουσιαστικά μέσα από τα ενημερωτικά σημειώματα είμαστε σε θέση πλέον να βεβαιώσουμε ότι οι αυξήσεις που έλαβαν από τις συντάξεις Απριλίου οφείλονται στον επανυπολογισμό που δεν τους είχε γίνει από τον Ιανουάριο του 2019, όπως στους υπόλοιπους συναδέλφους.

Για αυτήν την κατηγορία των συναδέλφων συνεχίζει να μην είναι δυνατή η εκτύπωση από τον Ιανουάριο του 2019 έως και το Μάρτιο του 2021.

Σε κάθε περίπτωση, η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεχίζει να ενεργεί, να βρίσκεται σε επικοινωνία και να ασκεί διαρκώς πιέσεις στον e-ΕΦΚΑ προκειμένου να αποδοθούν το συντομότερο δυνατόν σε αυτούς τους περίπου 500 συναδέλφους μας τα αναδρομικά που βεβαίως δικαιούνται από 1.1.19.

.

Οι συμμετέχοντες στις ομαδικές να αποστείλουν άμεσα το ενημερωτικό σημείωμα του ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ωστόσο, επειδή, όπως σας τονίσαμε στα προηγούμενα δημοσιεύματά μας, ουσιαστικά από τον Απρίλιο του 2021 έγιναν ορισμένες διορθώσεις στα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων (αν και το Μάιο έγιναν οι λανθασμένες πιστώσεις που απεικονίζονται στο εν λόγω ενημερωτικό σημείωμα) και τα διορθωμένα στοιχεία είναι απαραίτητα για τον ορθό υπολογισμό της σύνταξης με τον τρόπο διεκδίκησης μέσω των ομαδικών αγωγών, καλούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές μέσω του Συλλόγου μας να αποστείλουν άμεσα είτε στο Σύλλογό μας (e-mail : info@ionikienotita.gr ) είτε στο γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου το συντομότερο δυνατόν το ενημερωτικό σημείωμα του ΙΟΥΝΙΟΥ 2021.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial