ΑΣΦΑ…ΛΥΣΕΙΣ μέσω του Συνεταιρισμού μας – Η συνεργασία για ασφάλεια ζωής στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

Συνάδελφοι,

Ο Συνεταιρισμός μας (ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ.) έχει επανέλθει δυναμικά με σύγχρονο τρόπο λειτουργίας για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη και διασκεδαστική, με μοναδικές προσφορές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού, παρέχοντας στα μέλη του πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το ”Εύ Ζήν”, δηλαδή η ευδαιμονία και η καλή ζωή, είναι το Ύψιστο Αγαθό για τους αρχαίους Έλληνες και βεβαίως για όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα!

Ο Συνεταιρισμός μας προσπαθεί πάντα να βρίσκει τρόπους μέσα από τα προγράμματά του να συνδράμει στο «Εύ ζήν» των μελών του και για αυτό σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο ομαδικό ασφαλιστήριο ζωής!

Ο Συνεταιρισμός μας εξασφάλισε συμφωνία με τη μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία GROUPAMA για να παρέχει στα μέλη του ασφάλεια ζωής με την καλύτερη σχέση παροχών – κόστους της αγοράς!

.

.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον πίνακα παροχών για τις δύο κατηγορίες (με ή χωρίς εξωνοσοκομειακή περίθαλψη):

.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ (πατήστε εδώ)

 

Τα παραπάνω ασφάλιστρα είναι ετήσια μικτά.

Η συχνότητα πληρωμής είναι 6μηνη. Το υπολογισθέν ασφάλιστρο για τις νέες εντάξεις θα υπολογίζεται αναλογικά.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία

Όποιο μέλος του Συνεταιρισμού μας ενδιαφέρεται,  μπορεί να συμπληρώνει την κάτωθι δήλωση συμμετοχής και να την αποστέλλει στο email του Συνεταιρισμού synergasya@gmail.com :

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (πατήστε εδώ)

.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Συνεταιρισμό μας :

Τηλ.  210 3250692 – 3 – 4