Καλό ταξίδι Χρήστο


Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 74 ετών ο συνάδελφός μας Χρήστος Παλάσκας, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην Κατερίνη, τα Τρίκαλα και την Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Ελλάδος. Τον Χρήστο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και είναι βέβαιο ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του, θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Δυστυχώς ο Χρήστος έφυγε από κοντά μας ανήμερα του Πάσχα, βυθίζοντας σε πένθος την υπέροχα μεγάλη οικογένεια που είχε δημιουργήσει. Τα τρία του παιδιά, ο Γιώργος, ο Αθανάσιος και η Κατερίνα του χάρισαν συνολικά 13 εγγόνια (!), τα οποία σίγουρα ο Χρήστος θα ήθελε να είχε χαρεί περισσότερο.

Ο Γιώργος, ο οποίος εργάζεται στον τομέα των ηλεκτρονικών εφαρμογών στην Αθήνα, έχει αποκτήσει 4 παιδιά, ο Αθανάσιος ζει και εργάζεται στη Γερμανία ως ιερέας και αρτοποιός και έχει αποκτήσει 4 παιδιά με την Πορτογαλίδα σύζυγό του, ενώ η Κατερίνα που ζει στη Νέα Έφεσο Πιερίας έχει 5 παιδιά.

Ο Χρήστος άφησε ως παρακαταθήκη μία σπουδαία οικογένεια και πήγε να συναντήσει την σύζυγό του Ευαγγελία, την οποία είχε χάσει σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου έγινε στην Αγία Αικατερίνη Κατερίνης και η ταφή του στο Κοιμητήριο Κατερίνης.

Καλό ταξίδι Χρήστο!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial