Καλό ταξίδι Ηλία

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 71 ετών ύστερα από μακρά μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο συνάδελφός μας Ηλίας Τσακρακίδης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη Δραγούμη, τη Δράμα, τη Διοικητηρίου, στα Γιαννιτσά ως διευθυντής, στη Μοναστηρίου ως διευθυντής, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Ελλάδας, στη ΒΙΠΕ ως διευθυντής και στη Μητροπόλεως ως διευθυντής. Τον Ηλία διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα, ενώ είχε βαθύτατη γνώση των εργασιών της τράπεζας, όπως μαρτυρά και η αξιόλογη σταδιοδρομία του. Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί του θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Η απώλειά του, μάλιστα μέσα σε αυτές τις γιορτινές μέρες, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους δικούς του ανθρώπους, τη σύζυγό του Βέτα, τις κόρες τους Σοφία και Γεωργία και την αδερφή του Παναγιώτα, οι οποίες είμαστε βέβαιοι ότι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα και αδερφού.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 30/12 ώρα 15:00 μ.μ., στα Κοιμητήρια Αναστάσεως Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Καλό ταξίδι Ηλία!