Σημαντική απώλεια για την ιονική οικογένεια


Στις 7/4 η ιονική οικογένεια έχασε ένα εκλεκτό της μέλος, καθώς ο συνάδελφος Αλέξανδρος Νίκας «έφυγε» σε ηλικία 88 ετών. Στα χρόνια που υπηρέτησε στην τράπεζα διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την εργατικότητά του, στοιχεία που επιβραβεύτηκαν με την ανάδειξή του στο βαθμό του Υποδιευθυντή Α’, σε μία περίοδο, μάλιστα, που η ανέλιξη στην τράπεζα αποτελούσε μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και ήταν μία άκρως απαιτητική διαδικασία.

Ο συνάδελφος αρχικά προσελήφθη στο Κεντρικό, έγινε Διευθυντής Λογιστηρίου και εν συνεχεία Διευθυντής Οργάνωσης, πριν συνταξιοδοτηθεί τελικά το 1983. Ο Αλέξανδρος υπήρξε ιδιαιτέρως ικανός και δραστήριος και είναι ευχής έργον το γεγονός ότι δεν έχασε την ακμαιότητα και την ενεργητικότητά του μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η κηδεία του τελέστηκε στις 8/4 στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Ριζούπολη. Η ιονική οικογένεια πενθεί και εύχεται καλό ταξίδι στον Αλέξανδρο, αλλά και θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του και συνάδελφό μας Ευφροσύνη και στις αγαπημένες του κόρες Ευαγγελία και Δανάη, οι οποίες έχουν κάθε λόγο να θυμούνται με αγάπη, νοσταλγία και περηφάνια τον εξαίρετο εκλιπόντα συνάδελφό μας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial