Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι πάντα κοντά σας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές  της απώλειας ενός συναδέλφου

Συνάδελφοι,

Η φιλοδοξία μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της ιστοσελίδας μας ήταν να αποτελέσει έναν πυρήνα διασύνδεσης των συναδέλφων και συνολικά της Ιονικής Οικογένειας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει.

Βέβαια, εκτός από την υπεύθυνη ενημέρωση, την πληροφόρηση για ό,τι αφορά το χώρο μας και τους συναδέλφους, τα ευχάριστα ή και χαρμόσυνα νέα, δυστυχώς μέρος της ζωής είναι και οι δυσάρεστες στιγμές, για τις οποίες επίσης είναι χρέος μας να σας ενημερώνουμε.

Οι αναγγελίες θανάτων των συναδέλφων μας είναι ένα μέρος της θεματολογίας της ιστοσελίδας μας, πάντοτε με σεβασμό και αγάπη σε όλους τους συναδέλφους που δε βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας και τους δικούς τους ανθρώπους. Ευχαριστούμε μάλιστα τους συναδέλφους μας εκ μέρους όλης της Ιονικής Οικογένειας που μας πληροφορούν άμεσα για αυτές τις θλιβερές ειδήσεις, ώστε να αποτίσουμε φόρο τιμής στους εκλιπόντες συναδέλφους μας.

Θα θέλαμε να τονίσουμε βεβαίως για μία ακόμα φορά ότι η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι στη διάθεσή σας ακόμα και τις δύσκολες αυτές στιγμές προκειμένου να καθοδηγήσει και να βοηθήσει τους οικείους των εκλιπόντων συναδέλφων στις τυπικές διαδικασίες που ακολουθούν τα θλιβερά αυτά γεγονότα, όπως π.χ. οι απαιτούμενες διαδικασίες για τα έξοδα κηδείας ή για τις συντάξεις χηρείας. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο Σύλλογό μας για να σας πληροφορήσουμε υπεύθυνα και να σας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όπως κάνουμε ούτως ή άλλως μέχρι σήμερα. Εξ άλλου, είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στους οικείους των συναδέλφων μας που έφυγαν από κοντά μας.