Συναδέλφισσα με δύο ανήλικα παιδιά χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας!

Συνάδελφοι,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Σύλλογός μας προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρέχει στήριξη προς κάθε συνάδελφο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Βέβαια, αξιολογούμε πάντοτε τις περιπτώσεις των συναδέλφων που βρίσκονται σε πολύ σοβαρή ανάγκη και μόνο τότε παρεμβαίνουμε δημοσιοποιώντας το θέμα, προκειμένου να βρεθούν λύσεις με τη συνδρομή σας στα προβλήματα των συναδέλφων.

Με την υλοποίηση της συγχώνευσης των Συλλόγων του χώρου μας, θα προωθήσουμε ειδική καταστατική διάταξη που θα μας δίνει τη δυνατότητα να επιλαμβανόμαστε ως Σύλλογος αυτά τα θέματα.

Δυστυχώς όμως, αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα και επομένως δημοσιοποιούμε τις υποθέσεις, προκειμένου να πυροδοτήσουμε το αίσθημα Ιονικής Αλληλεγγύης των συναδέλφων που έχουν αποδείξει επανειλημμένα με την άμεση ανταπόκρισή τους το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τους ευάλωτους, συμβάλλοντας στην εξεύρεση λύσεων σε πολυάριθμες περιπτώσεις.

Πρόσφατα, ο Σύλλογός μας προσπάθησε να βοηθήσει μία συναδέλφισσα που αντιμετωπίζει ακραία προβλήματα βιοπορισμού. Η συναδέλφισσα αποχώρησε από την τράπεζα με λίγα χρόνια υπηρεσίας, είναι διαζευγμένη με δύο ανήλικα παιδιά και αδυνατεί να εκπληρώσει ακόμα και τις βασικές βιοποριστικές ανάγκες της οικογένειάς της (ακόμα και της διατροφής). Επειδή δυστυχώς έχουν συσσωρευτεί και άλλα προβλήματα, αφού η συναδέλφισσα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ο Σύλλογος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγαλύτερο βαθμό.

 

Συνάδελφοι,

Πρόκειται για μία ακραία περίπτωση ανέχειας μίας συναδέλφισσας και των ανήλικων παιδιών τους και για αυτό σας παρακαλούμε θερμά να συνδράμετε, με όποιον τρόπο μπορείτε, προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε αυτήν τη θλιβερή κατάσταση.

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε, να επικοινωνήσετε άμεσα με το Σύλλογό μας,

καθόσον η συναδέλφισσά μας και τα παιδιά της πραγματικά μας έχουν ανάγκη!