Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του αγαπητού μας συνάδελφου Ιπποκράτη Ξυλά – Αποκτήστε το και απολαύστε το!

Ο συνάδελφος μας Ιπποκράτης Ξυλάς είναι… ξακουστός στην Ιονική Οικογένεια, κυρίως για τις φωνητικές του ικανότητες, αφού ως γνωστόν, εκτός από την ενασχόλησή του στην τράπεζα, η μεγάλη του αγάπη είναι το τραγούδι, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά περίπου 45 χρόνια (βλ. και το σχετικό αφιέρωμα εδώ).

Ιδιαίτερα οι εν Αθήναις συνάδελφοι έχουν περάσει αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης στο piano barPORTOστην οδό Μιχαλακοπούλου, το οποίο είναι γεμάτο με Ιονικές αναμνήσεις, αφού όλη αυτήν την περίοδο υπήρξε σημείο αναφοράς διασκέδασης των Ιονικάριων. Ο Ιπποκράτης ήταν ερωτευμένος με το τραγούδι και οι συνάδελφοι με τον Ιπποκράτη και μετά από δεκαετίες ολόψυχης αφιέρωσης στο τραγούδι, έχοντας περάσει στην ώριμη καλλιτεχνική του φάση, κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ σε μουσική του Γιώργου Γκαβογιάννη και στίχους του Ηλία Παπά, με τίτλο «Όταν θυμάμαι το όνομά σου ταξιδεύω», στο οποίο απολαμβάνουμε τις καταπληκτικές επιτυχίες :

.

1. Όνειρα

2. Δεν έχει ταίρι η μοναξιά (ακούστε το εδώ)

3. Μες στου Αιγαίου τα νησιά

4. Θυμάσαι (ακούστε το εδώ)

5. Ταξίδι

.

Ο Σύλλογός μας ήταν, είναι και θα είναι υποστηρικτής όλων των δημιουργικών πρωτοβουλιών των συναδέλφων μας που ασχολούνται με την τέχνη. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για μία τόσο επιτυχημένη προσπάθεια, όσο το νέο άλμπουμ του Ιπποκράτη!

Ήδη ζητήσαμε από τον Ιπποκράτη και μας απέστειλε cd, τα οποία διατίθενται στη γραμματεία του Συλλόγου μας προς 5 ευρώ.

Συνιστούμε σε όλους να το προμηθευτείτε και είμαστε σίγουροι ότι η φωνή και η ερμηνεία του Ιπποκράτη σε συνδυασμό με την εκπληκτική μουσική και στίχους, θα σας ταξιδέψουν σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι και θα σας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης!

.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εύχεται να είναι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

το νέο άλμπουμ του αγαπητού μας Ιπποκράτη!

.

.

.

.