Αποκαλύπτουμε τις νομικές ακροβασίες, τα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις των δήθεν συνδικαλιστών του Συλλόγου Συνταξιούχων! Ανήμερα της γιορτής του κ. Τάτση, του δωρίζουμε την απαίτησή μας για δικαιοσύνη και διαφάνεια!

.

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι και οι πλέον επικίνδυνοι, αφού στη διαδρομή προς τον πάτο προσπαθούν να συμπαρασύρουν τους πάντες μαζί τους…

Εμείς όμως, δε θα τους το επιτρέψουμε!

 .

Συνάδελφοι,

.

Περιμέναμε ότι η ομάδα που έχει εγκατασταθεί με διάφορες μεθοδεύσεις στο Προεδρείο του Συλλόγου Συνταξιούχων θα χρησιμοποιούσε τις συνηθισμένες της πρακτικές πριν εγκαταλείψει οριστικά το Σύλλογο. Ωστόσο, δεν περιμέναμε ότι θα φτάσει στο έσχατο σημείο να αποτολμά – λυπούμαστε που το λέμε – να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη!

 .

Όλοι γνωρίζετε ότι με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών από αύριο, Τρίτη 30/6/20, έχει διοριστεί νέα, προσωρινή διοίκηση στο Σύλλογο Συνταξιούχων προκειμένου να επανακαταθέσει την αγωγή που είχε αποσύρει η τρέχουσα (μέχρι σήμερα 29/6) διοίκησή του για την αναζήτηση της ζημίας που υπέστη ο Σύλλογος από τη διαχείριση των οικονομικών προηγούμενων διοικήσεων (καθόσον μάλιστα αν δεν επανακατατεθεί άμεσα κινδυνεύει να παραγραφεί), αλλά και να διαχειριστεί τα τρέχοντα θέματά του μέχρι τον ορισμό από τακτικό δικαστήριο το φθινόπωρο της διοίκησης που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες στο Σύλλογο.

Ο κ. Κολλάτος και η παρέα του έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση ανάκλησης της απόφασης για το διορισμό προσωρινής διοίκησης, προτείνοντας βέβαια το τρέχον Δ.Σ. και χωρίς βέβαια να κάνουν λόγο για την ουσία της υπόθεσης (δηλαδή την απόσυρση της αγωγής διεκδίκησης της ζημίας), η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη 1/7 στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Δε θα μπούμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε εκτενώς αυτήν την αίτηση που αποτελεί επανάληψη όσων έχουν ήδη απορριφθεί από το Δικαστήριο που διόρισε την προσωρινή διοίκηση.  

 .

Δυστυχώς όμως, η ελεύθερη πτώση προς το ναδίρ δε διακόπηκε σε αυτό το σημείο, αλλά ακολουθήσαν ντροπιαστικές ενέργειες για όσους τις εμπνεύστηκαν και αποπειράθηκαν να τις εφαρμόσουν…

Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κκ. Πέτρος Τάτσης από τη Θεσσαλονίκη και Χρύσα Κατσιματίδου από την Αθήνα – οι οποίοι είναι προτεινόμενοι από τον κ. Κολλάτο για το διορισμό διοίκησης στην εκδίκαση της Τετάρτης 1/7 –, εξουσιοδότησαν δικηγόρο να καταθέσει αίτηση για παράταση θητείας της υφιστάμενης (μέχρι σήμερα 29/6) διοίκησης στο Σύλλογο Συνταξιούχων, με σκοπό ουσιαστικά να υφαρπάξουν απόφαση και να την εμφανίσουν στην εκδίκαση της Τετάρτης 1/7, αποκρύπτοντας από το δικαστήριο όμως την ύπαρξη της απόφασης για διορισμό προσωρινής διοίκησης από αύριο 30/6, αλλά και την εκδίκαση της 1/7! Την αίτησή τους αυτή την κοινοποίησαν στον κ. Κολλάτο, ο οποίος  – για ευνόητους λόγους – την απέκρυψε και εννοείται ότι δεν ήρθε καν να παρασταθεί στο Δικαστήριο και να το ενημερώσει για την προσωρινή διαταγή που έχει ήδη εκδοθεί, επιδιώκοντας προφανώς να αφήσει την αίτηση να εκδικαστεί χωρίς καμία αντιδικία και έτσι να παραταθεί η θητεία του.

Η ενέργειά τους αυτή αποκαλύφθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας συνάδελφο Σαράντο Φιλιππόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο Πρωτοδικείο Αθηνών και ελέγχοντας τα πινάκια διαπίστωσε ότι εκδικαζόταν η ως άνω αίτηση των κκ. Τάτση – Κατσιματίδου η οποία είχε κοινοποιηθεί στο Σύλλογο Συνταξιούχων. Όταν λοιπόν ετοιμαζόταν να ξεκινήσει η εκδίκαση της αίτησης, οι συμμετέχοντες σε αυτή τη μηχανορραφία πιάστηκαν εξ απήνης, αφού ο συνάδελφος Φιλιππόπουλος έσπευσε να ενημερώσει την πρόεδρο του δικαστηρίου να διακόψει την εκδίκαση μέχρι να παραστεί η κ. Αγγελική Καίσαρη, νομική σύμβουλος των μελών που ζήτησαν και πέτυχαν τον διορισμό της αναλαμβάνουσας αύριο προσωρινής διοίκησης, η οποία θα αποκάλυπτε το τέχνασμά τους και την απόπειρά τους να παραπλανήσουν αθεμίτως το δικαστήριο!

Αποτέλεσμα : Ο δικηγόρος των κκ. Τάτση – Κατσιματίδου μπροστά στην αποκάλυψη του τεχνάσματος των εντολέων του ζήτησε τη ματαίωση της εκδίκασης και εξαφανίστηκε… Γιατί βλέπετε, η απόφαση για το διορισμό προσωρινής διοίκησης από αύριο 30/6 στο Σύλλογο Συνταξιούχων είναι γνωστή σε όλους και το γεγονός ότι προσπάθησαν να δικάσουν την αίτησή τους αποκρύπτοντας το γεγονός αυτό από το δικαστήριο, αποτελεί ξεκάθαρη προσπάθεια παραπλάνησης της δικαιοσύνης!

Λοιπόν, για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε!

Ο κ. Τάτσης σε παλαιότερες Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου Συνταξιούχων είχε δώσει μεγάλο αγώνα για να μην ασκηθεί στον κ. Βέργο, τον εκλιπόντα Αντώνη Ντίνο και τους λοιπούς της διοίκησης 2010-2013 αγωγή για τις ατασθαλίες που παρατηρήθηκαν από τους ορκωτούς ελεγκτές, αφού ο εκλιπών Αντώνης Ντίνος υπήρξε φίλος και συνοδοιπόρος του. Αυτές τις ευαισθησίες μόνο έχει ο κ. Τάτσης, καθόσον φαίνεται ότι μπροστά τους, η εξυγίανση του Συλλόγου και η απονομή δικαιοσύνης ωχριούν…

Επειδή λοιπόν σήμερα είναι και η ονομαστική εορτή του κ. Τάτση, εμείς θα του ευχηθούμε χρόνια πολλά, υγεία και θα του δωρίσουμε την απαίτησή μας – που είναι απαίτηση όλων των συναδέλφων – για διαφάνεια και δικαιοσύνη! Επειδή έχει ξεπεραστεί κάθε όριο από ορισμένους, το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη, αφού έχουμε αναθέσει στους νομικούς μας συμβούλους την υπόθεση προκειμένου να αποκαλυφθούν όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την αθλιότητα, κηλιδώνοντας ακόμα περισσότερο το όνομα και την υστεροφημία του πολύπαθου Συλλόγου Συνταξιούχων της Ιονικής!

 .

Όλα αυτά βέβαια, αποτελούν τις ύστατες, σπασμωδικές κινήσεις μίας ομάδας που στην ουσία έχει καταρρεύσει… Από αύριο, 30/6/20, αναλαμβάνει η νέα, προσωρινή διοίκηση και ελπίζουμε να ξεκινήσει μία νέα εποχή ανασύνταξης, διαφάνειας, κανονικότητας και ομαλής λειτουργίας για το Σύλλογο Συνταξιούχων και συνολικά για το χώρο της Ιονικής.