Καλό ταξίδι Λευτέρη

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 71 ετών ο συνάδελφός μας Λευτέρης Βροχίδης που είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Ερμού, Καλαμαριάς, Θέρμης, Νεαπόλεως, Ιωνίας και Διαβατών Θεσσαλονίκης. Τον Λευτέρη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και είμαστε βέβαιοι ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του και να τον γνωρίσουν θα τον θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ο Λευτέρης ήταν ένας ξεχωριστός συνάδελφος και είναι για όλους μας δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν είναι πια μαζί μας μετά από τη μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα για να κρατηθεί στη ζωή. Θα μείνει όμως πάντοτε χαραγμένος στη μνήμη μας για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και βεβαίως για τις εκπληκτικές χορευτικές του ικανότητες που ξεδίπλωνε σε όλες τις εκδηλώσεις της Ιονικής…

Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα τα μαντάτα από τη συμπρωτεύουσα ήταν άσχημα, αφού ένας ακόμα αγαπητός συνάδελφός μας έφυγε από κοντά μας.

Η απώλεια του Λευτέρη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην αγαπημένη του οικογένεια, τη σύζυγό του Γεωργία, το γιο του Θεοχάρη, την κόρη του Ευδοξία, το γαμπρό του Νίκο και το μονάκριβο εγγονό του Ιωάννη, στους οποίους ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και να παραμείνουν ενωμένοι για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους σύζυγο, πατέρα και παππού.

 Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του συναδέλφου θα γίνει σήμερα στις, Δευτέρα 27/4/2020 ώρα 17:00 μ.μ. σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Κοιμητήριο Πανοράματος.

Καλό ταξίδι Λευτέρη!