Καλό ταξίδι Νίκο

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 84 ετών ο συνάδελφός μας Νίκος Διογένης που είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό, το Μαρούσι, τη Διεύθυνση Επιθεώρησης και το Γραφείο Διοίκησης και ως διευθυντής στο Χαλάνδρι, τον Άλιμο, του Ζωγράφου, την Πλατεία Βάθης, τη Διεύθυνση Προσωπικού και τη Διεύθυνση Εργασιών και Καταστημάτων, ενώ είχε διατελέσει και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Ειδικός Σύμβουλος της Ιονικής Τράπεζας.

Τον Νίκο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα στην τράπεζα και βεβαίως είχε διαγράψει μία σημαντική πορεία στην τράπεζα, αφού έφτασε μέχρι και το βαθμό του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και είχε το σεβασμό όσων συναδέλφων είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Άννα, καθώς και τη συναδέλφισσά μας κόρη τους Παναγιώτα και την έτερη κόρη τους Ιωάννα που είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσουν τη μνήμη του.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει την Πέμπτη 2 Απριλίου ώρα 10:00 π.μ. στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου, χωρίς βεβαίως την παρουσία κόσμου πέραν των στενών του συγγενών, λόγω των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Καλό ταξίδι Νίκο!