Την Παρασκευή 6/3 απολαύσαμε την παράσταση «Μαρίκα» στο θέατρο «Χώρα»

Συνάδελφοι,

Οι θεατρικές βραδιές με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεχίστηκαν την Παρασκευή 6/3 στο θέατρο «ΧΩΡΑ», όπου απολαύσαμε την παράσταση «Μαρίκα», η οποία ήταν αφιερωμένη σε μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς και καλλιτέχνιδες, τη σπουδαία Μαρίκα Κοτοπούλη.

Οι πληροφορίες και οι κριτικές για την παράσταση ήταν ενθουσιώδεις και είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, αφού ο θίασος απαρτιζόταν από σπουδαίους ηθοποιούς (η Νένα Μεντή στον πρωταγωνιστικό ρόλο) που φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό! Το έργο είναι εμπνευσμένο από τη μυθιστορηματική ζωή και το έργο της Μαρίκας Κοτοπούλη που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας, όχι μόνο ως μια σπάνια καλλιτέχνιδα αλλά και ως μια πανίσχυρη προσωπικότητα με ενεργή συμμετοχή στο πολιτικό, πνευματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής της.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα συνεχίσει τις επιτυχημένες θεατρικές της βραδιές στις καλύτερες παραστάσεις με τις καλύτερες τιμές. Οι επόμενες θεατρικές εξορμήσεις μας θα ανακοινωθούν σύντομα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

.