ΠΕΜΠΤΗ 30/1, ώρα 11:30 π.μ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ!

Συνάδελφοι-σσες,

Γνωρίζετε από τα δημοσιεύματά μας στην ιστοσελίδα και την εφημερίδα μας ότι διάγουμε την πλέον κρίσιμη περίοδο για την επικουρική μας σύνταξη. Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ο Σύλλογος Εργαζομένων αγωνίζονται για την αποκατάσταση της ομαλότητας και της νομιμότητας στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, αναμένοντας την έκδοση σημαντικών αποφάσεων.

Εξ άλλου, σας υπενθυμίζουμε ότι με Εισαγγελική Διάταξη παραγγέλθηκε η κίνηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία κατά 6 μελών του Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που είχαν αποφασίσει την καταστροφική επένδυση των 55 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ της ATTICA BANK, μετά από την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του Συλλόγου Εργαζομένων Ιονικής.

Η πρώτη μεγάλη και κρίσιμη μάχη για το μέλλον του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ θα δοθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στην εκδίκαση της αίτησης αναστολής της απόφασης του πρωτοδικείου που διόρισε την προσωρινή διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤΑΤ προκειμένου να πραγματοποιήσει εντός εξαμήνου εκλογές. Και στη συνέχεια στις 12 Μαρτίου 2020, στην εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ εναντίον της απόφασης του πρωτοδικείου που διόρισε την προσωρινή διοίκηση.

Καλούμε όλα τα ασφαλισμένα μέλη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ να δώσουν βροντερό παρών στη συγκέντρωση που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι που αγωνιζόμαστε για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης (Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην Εθνοκάρτας, Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής, Σύλλογος Συνταξιούχων Τράπεζας Αθηνών – Eurobank) για να αναδείξουμε τα δίκαια αιτήματά μας!

Εφιστούμε την προσοχή σε όλα τα ασφαλισμένα μέλη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, ότι το σοβαρό αυτό θέμα δεν είναι υποχρέωση μόνο των Δ.Σ. των Συλλόγων μας, αλλά του συνόλου των συναδέλφων μας, ώστε όλοι μαζί με δυναμική συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση, να αναδείξουμε το θέμα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα: τη διασφάλιση της επικουρικής μας σύνταξης.

 .

– ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/1 ώρα 11:30 π.μ. ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (οδ. Κυρίλλου Λουκάρεως, -2 Υπόγειο, Αίθουσα Γ1, είσοδος από τη ράμπα)!

– Σε αυτήν την ιδιαιτέρως σημαντική και κρίσιμη εκδίκαση για το μέλλον της επικουρικής μας σύνταξης, κανείς δεν έχει το παραμικρό άλλοθι για να μη συμμετάσχει και επιτέλους ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!