ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/1 ώρα 09:30 π.μ. στο ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49) εν όψει της πρότυπης (πιλοτικής) δίκης για τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων, στην οποία παρεμβαίνει η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Συνάδελφοι,

Με το από 7/1/20 δημοσίευμά μας, σας ενημερώναμε ότι έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή 10/1/20 στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η πρότυπη (πιλοτική) δίκη για τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων των Ν. 4051/2012 και 4093/2012 που θα κρίνει οριστικά αν οι σχετικές διατάξεις των νόμων, που αφορούσαν τις περικοπές των συντάξεων και την κατάργηση των επιδομάτων των δώρων και αδείας, είναι συνταγματικές και αν οι περικοπές αυτές μπορεί να εφαρμοστούν και για ποια χρονικά διαστήματα.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση μέσω του νομικού μας σύμβουλου δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου και σας καλεί να δώσετε βροντερό παρών αύριο, ώρα 09:30 π.μ., έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49), προκειμένου να διατρανώσουμε μαζί με συνταξιούχους και άλλων χώρων, το δίκαιο των αιτημάτων μας για την αποκατάσταση των ζημιών που υποστήκαμε από τα απάνθρωπα μνημόνια!

.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/1 ώρα 09:30 π.μ.

.

ΣΤΟ ΣτΕ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49

.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ

.

ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

.

Υ.Γ. Άλλωστε, ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να διεκδικεί με υπευθυνότητα το καλύτερο δυνατό για τα συμφέροντα των συναδέλφων και σας υπενθυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουμε έρθει σε συμφωνία με το νομικό μας σύμβουλο δρ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου να προσφύγουμε, αν χρειαστεί, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε περίπτωση που η απόφαση του Σ.τ.Ε. δεν είναι θετική για τα συμφέροντά μας.