Τα είδαμε όλα… για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, στη θεατρική μας εξόρμηση στο θέατρο “Παλλάς” την Παρασκευή 22/11 («ΩΝΑΣΗΣ – ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ»)

Συνάδελφοι,

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει χτίσει μία πολύ όμορφη θεατρική παράδοση, έχοντας παρακολουθήσει τις πλέον επιτυχημένες και ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, αφού πολλοί συνάδελφοί μας έχουν αποδειχθεί αφοσιωμένοι φίλοι του παλκοσένικου.

Η φετινή θεατρική σεζόν ξεκίνησε με την παράσταση «ΩΝΑΣΗΣ – ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ», στο θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου που αποτέλεσε την καλύτερη αφετηρία για το φετινό θεατρικό μας ταξίδι.

Όσοι συνάδελφοι έδωσαν το παρών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και μας εκδήλωσαν την ανυπομονησία τους για τις επόμενες θεατρικές εξορμήσεις μας που βέβαια πάντοτε είναι σε εξαιρετικές τιμές!

Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν εξαιρετικός στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνοντας το διάσημο έλληνα κροίσο στο βιογραφικό αυτό έργο για την πολυτάραχη ζωή του.

Η θεατρική σεζόν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και βέβαια θα συνεχιστεί με τις καλύτερες παραστάσεις! Η επόμενη παράσταση που έχουμε εξασφαλίσει τις καλύτερες θέσεις με μειωμένο εισιτήριο για τους συναδέλφους μας και τους οικείους τους είναι το έργο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», σε ένα ακόμα ταξίδι στο παρελθόν και την ιστορία του τόπου μας, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00 μ.μ. στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

 Σπεύσατε να κλείσετε θέσεις και βέβαια να είστε πάντα σε εγρήγορση για τις θεατρικές παραστάσεις που θα ανακοινώσουμε για τη νέα χρονιά, αλλά και για τις υπόλοιπες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας!