Ο χειμώνας έρχεται… Ο Συνεταιρισμός μας σας ζεσταίνει! Μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης στο νομό Αττικής σε συνεργασία με την TERRA PETROL!

Μπορεί ο χειμώνας να… μη μας έχει κάνει ακόμα την τιμή να εμφανιστεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα πιάσουν τα κρύα και ταυτόχρονα θα ανοίξουν οι πηγές θέρμανσης.

Η θέρμανση των ελληνικών νοικοκυριών αναδείχθηκε σε μείζον θέμα τα τελευταία δύσκολα χρόνια, αφού πολλές οικογένειες δεν είχαν τα απαραίτητα οικονομικά μέσα για να έχουν τη ζεστασιά που όλοι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε μέσα στο σπίτι μας τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες…

Ωστόσο, τα μέλη του Συνεταιρισμού μας στο νομό Αττικής δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε, αφού ο Συνεταιρισμός μας είναι εδώ για να σας θερμάνει!

Ο Συνεταιρισμός μας εξασφάλισε μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης σε συνεργασία με μία εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων πώλησης πετρελαιοειδών στην Αττική:


Η TERRA PETROL ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα και σταδιακά κατέλαβε μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στον νομό Αττικής. Βασιζόμενη σε ίδιες δυνάμεις και στέρεες βάσεις η νέα χιλιετηρίδα την βρήκε να δραστηριοποιείται ενεργά και συνολικά πλέον στον τομέα της εξυπηρέτησης των κτιρίων.

Με προσεκτικές και στοχευμένες επιλογές κατάφερε να εδραιωθεί στον κλάδο της εξυπηρέτησης κτιρίων αποκτώντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το οποίο η TERRA PETROL φροντίζει να μεταφέρει σε όλους τους συνεργάτες της.

Σκοπός της εταιρείας η όσο το δυνατόν ταχύτερη, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η TERRA PETROL πλέον απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μιας μεγάλης μερίδας κτιρίων στο λεκανοπέδιο Αττικής, εμπιστοσύνη που φροντίζει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες για να επιτύχει την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών της.


Ισχύουν ειδικές τιμές για το Συνεταιρισμό μας

με την επίδειξη του κουπονιού που μπορείτε να

κατεβάσετε στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού (ΕΔΩ) !!!

.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2103424200

Πετρέλαιο ΒΡ

Έκπτωση τουλάχιστον  30 ευρώ ανά χίλια λίτρα από την λιανική τιμή της ΒΡ

9 Άτοκες Δόσεις Με Όλες τις Κάρτες

Δώρο ένα Βελτιωτικό πετρελαίου για τα μέλη μας .

Ωράριο λειτουργίας 7 το πρωί με 8 το βράδυ από Δευτέρα έως και Σάββατο 


Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες επι­κοι­νω­νεί­τε με το Συ­νε­ται­ρι­σμό μας:

Τηλ. : 210 3250692-3-4

Δώρα Σιμιτσή : 698 695 0488

e – mail : synergasya@gmail.com