Στις 5/4 εκδικάζονται οι πρώτες από τις ομαδικές αγωγές που κατατέθηκαν το 2016 για τη διεκδίκηση των μνημονιακών περικοπών των Ν.4051/2012 και 4093/2012 – Όσοι από τους συμμετέχοντες στις συγκεκριμένες εκδικάσεις δεν έχετε αποστείλει εξουσιοδότηση εκπροσώπησής σας από το δικηγόρο οφείλετε να το κάνετε ΑΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Συνάδελφοι,

Νομίζουμε ότι η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει ήδη κριθεί για τη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει στις νομικές διεκδικήσεις, είτε αυτές αφορούν ομαδικές είτε ατομικές διεκδικήσεις των συναδέλφων μας.

Σε συνεργασία με ένα από τα πλέον έγκριτα νομικά γραφεία της χώρας, του δρ. Παπακωνσταντίνου, έχουμε ξεκινήσει τη διεκδίκηση μέσω ομαδικών αγωγών των μνημονιακών περικοπών των Ν.4051/2012 και 4093/2012, της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων και από το φθινόπωρο του 2018 των αναδρομικών των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων και επιδόματος αδείας.

Αυτού του τύπου οι νομικές διεκδικήσεις είναι αρκετά χρονοβόρες, αλλά χάρη στην άμεση κινητοποίηση του Συλλόγου μας και του νομικού μας συνεργάτη δρ. Παπακωνσταντίνου, ήδη οι δύο πρώτες από τις ομαδικές αγωγές που κατατέθηκαν το 2016 για τη διεκδίκηση των μνημονιακών περικοπών των Ν.4051/2012 και 4093/2012 εκδικάζονται στις 5 Απριλίου (Αγωγές αρ.13902/2016  και αρ. 13906/2016).

 .

Αποστείλτε ΑΜΕΣΑ τις εξουσιοδοτήσεις εκπροσώπησής σας από το δικηγόρο

Για την εκπροσώπηση των συναδέλφων στις παραπάνω εκδικάσεις, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η σχετική ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ προς το δικηγόρο, την οποία βέβαια έχουν ήδη αποστείλει οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες. Δυστυχώς ορισμένοι συνάδελφοι που συμμετέχουν στις συγκεκριμένες εκδικάσεις ακόμα δεν μας έχουν αποστείλει τη συγκεκριμένη εξουσιοδότηση (θα τη βρείτε στο τέλος του παρόντος), παρά το γεγονός ότι έχουμε επικοινωνήσει μαζί τους για την αμεσότητα διευθέτησης αυτού του ζητήματος. Τονίζουμε πως εφόσον δεν το κάνουν εντός της επόμενης εβδομάδας, δε θα μπορέσει ο δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει και θα μείνουν εκτός της διεκδίκησης. Επομένως, παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι δεν έχετε ακόμα ανταποκριθεί στα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά μας, να επικοινωνήσετε άμεσα με το Σύλλογό μας για να διευθετηθεί αυτό το ζήτημα!

Να παραμένετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας προκειμένου να έχετε λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη αυτών των δικαστικών διεκδικήσεων.