
Ενημερωτική ημερίδα και κοπή πίτας του Συλλόγου μας στην Πάτρα (φωτογραφίες)
- Posted by Σαράντος Φιλιππόπουλος
- On 21 Φεβρουαρίου, 2019
- 0 Comments
Συνάδελφοι,
Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θέτει πάντοτε ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης των συναδέλφων μας είτε μέσω της εφημερίδας και της ιστοσελίδας μας, είτε και με την άμεση επαφή και επικοινωνία μέσω των ημερίδων που διοργανώνουμε σε όλη την Ελλάδα. Προσηλωμένοι στη σοβαρή και υπεύθυνη προσέγγιση των θεμάτων που μας απασχολούν πραγματοποιήσαμε χθες (Τετάρτη 20.2.19) ενημερωτική συνάντηση για τους συναδέλφους της Αχαΐας στην Πάτρα.
Οι συνάδελφοί μας έδωσαν μαζικά το παρών στο Επιμελητήριο Αχαΐας για την εμπεριστατωμένη ενημέρωσή τους από τα στελέχη του Συλλόγου μας συναδέλφους Σαράντο Φιλιππόπουλο και Γιάννη Σοφιανόπουλο και τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους για όλα τα ασφαλιστικά, εργασιακά και άλλα θέματα που αφορούν το χώρο μας, για τις τρέχουσες εξελίξεις και για τις επόμενες ενέργειες της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ:
· Για το θέμα του επανυπολογισμού των συντάξεων και της αύξησης που προέκυψε για τους περισσότερους συναδέλφους μας έπειτα από τις ενέργειες του Συλλόγου μας
· Για την προσπάθεια που καταβάλλουμε από κοινού με τους άλλος Συλλόγους των Συνταξιούχων με ασφαλισμένα μέλη στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ – πλην βέβαια του μονίμως αντιτιθέμενου στα συμφέροντά μας Συλλόγου Συνταξιούχων υπό τη διοίκηση του κ. Κολλάτου – για την ένταξη του επικουρικού μας Ταμείου στο ΕΤΕΑΕΠ για τη διάσωση των επικουρικών μας συντάξεων
· Για τη μέχρι σήμερα διαχείριση της υπόθεσης του εφάπαξ, την αύξηση του ποσοστού απόδοσης στους προερχόμενους από την Ιονική μετά από τις ενέργειες του Συλλόγου μας και τις επόμενες ενέργειες για την επίτευξη του μεγάλου στόχου απόδοσης πλήρους εφάπαξ σε όλους τους προερχόμενους από την Ιονική
· Για επιμέρους ασφαλιστικά, κυρίως, θέματα των συναδέλφων μας
· Για την επανεκκίνηση και αναβάθμιση του Συνεταιρισμού προς όφελος των Ιονικάριων και των οικογενειών τους
· Για την πρόθεσή μας να συγχωνευθούν οι σύλλογοι του χώρου της Ιονικής προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρραγές μέτωπο όλων των Ιονικάριων
.
Επ’ ευκαιρία της ενημερωτικής ημερίδας, κόψαμε και την πίτα του Συλλόγου μας κληρώνοντας και ένα φλουρί κωνσταντινάτο στην τυχερή συναδέλφισσα Λέττα Σπηλιοπούλου-Ντόβα, χήρα του αείμνηστου συναδέλφου μας Γιάννη Ντόβα. Της ευχόμαστε υγεία και ευτυχία και να είναι αυτός ο χρόνος καλότυχος για την ίδια και τους αγαπημένους της!
Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού στην Πάτρα μας είχε συνοδεύσει ο συνάδελφος Πλούταρχος Κούσουλας που βέβαια δε χρειάζεται συστάσεις και μας διασκέδασε με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια του!
.
Οι συνάδελφοί μας, μας ευχαρίστησαν για αυτήν την Ιονική συνάντηση, αλλά και για τις συνεπείς και υπεύθυνες προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογός μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και τη διεκδίκηση των συμφερόντων μας.
Η σωστή, υπεύθυνη και έγκαιρη πληροφόρηση των συναδέλφων μας αποτελεί ένα από τα κύρια μελήματα του Συλλόγου μας και είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των συναδέλφων, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους και τα καλά τους λόγια. Με κάθε ευκαιρία, θα πραγματοποιήσουμε παρόμοιες ενημερώσεις και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας.