ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ !

.

Συνάδελφοι,

Όσοι δώσατε το παρών στη Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 5/8 στο Κλειστό του Πανελληνίου βιώσατε από κοντά τις πραξικοπηματικές ενέργειες της διοίκησής του που οδήγησαν στη μη διεξαγωγή της, ενώ και οι υπόλοιποι είμαστε βέβαιοι ότι ενημερωθήκατε είτε από τους συναδέλφους σας είτε από το Σύλλογό μας.

Παρά το γεγονός ότι η Γ.Σ. δε διεξήχθη, έχουν το θράσος να κινούν διαδικασίες για εκλογές, καλώντας τους συναδέλφους να θέσουν υποψηφιότητα και να συμμετέχουν σε ανυπόστατες αρχαιρεσίες.

Kανένας συνάδελφος δεν πρέπει να συμμετάσχει και να παρέχει ψήγμα νομιμοποίησης σε αυτήν την παρωδία εκλογών που διοργανώνει η διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!

.

Συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας τονίσουμε για μία ακόμα φορά ότι  η υπόθεση αυτή δεν αφορά μία συνδικαλιστική διένεξη. Αφορά την ασφάλισή μας, τη ζωή μας, τις οικογένειές μας!

Επομένως, κανένας εφεξής δεν πρέπει να αδιαφορήσει, όλοι πρέπει να μπούμε μπροστά δυναμικά για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης, συντασσόμενοι και στηρίζοντας έμπρακτα τη στρατηγική και τις ενέργειες των Συλλόγων μας για την άμεση υπαγωγή του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη νομοθετική διαδικασία που επιμελήθηκαν οι ασφαλιστικοί και νομικοί σύμβουλοι του Συλλόγου μας (βρείτε εδώ την αίτηση σύγκλησης έκτακτης Γ.Σ. για αυτό το θέμα)

.

· ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ !

· ΔΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ 55,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ATTICA BANK & ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ !

· ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ !