Η ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ! Η Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου θα κρίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το μέλλον της επικουρικής μας σύνταξης. Κυριακή 5/8, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου, ώρα 9:00 π.μ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Συνάδελφοι,

Απερρίφθη η αίτηση αναστολής της Γενικής Συνέλευσης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που κατέθεσαν χθες (Τετάρτη 18/7) σύλλογοι με ασφαλισμένα μέλη στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ – η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ιονικής Τράπεζας και οι Σύλλογοι Συνταξιούχων Εθνοκάρτας, Συνταξιούχων Τράπεζας Αττικής και Συνταξιούχων Τράπεζας Αθηνών.

Δυστυχώς, η πρόεδρος του δικαστηρίου απέτυχε να κατανοήσει την κρισιμότητα των στιγμών και να εξετάσει στην ουσία την υπόθεση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό μαζί με την επικουρική σύνταξη των χιλιάδων ασφαλισμένων μελών του.

Στην Πρόεδρο θέτουμε ένα ερώτημα: Θα όριζε ποτέ ο κλάδος σας Γ.Σ. στις 5 Αυγούστου, πολλώ δε μάλλον αν κινδύνευε η επικουρική σας σύνταξη;;;; Αν μπορεί, ας μας απαντήσει…

Δε χρειάζεται βέβαια να τονίσουμε ότι πρόκειται για μία καθόλα απαράδεκτη, μοναδική στα σωματειακά χρονικά, σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για τα μείζονος σημασίας ζητήματα της προκήρυξης εκλογών και της τροποποίησης του καταστατικού του ταμείου, εν μέσω της κορύφωσης της θερινής περιόδου, στις 5 Αυγούστου που ουσιαστικά θα κρίνει το μέλλον του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!

 .

Οι κύριοι της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, τα εξαπτέρυγα του εργοδοτικού συνδικαλισμού, θα προκηρύξουν εκλογές και θα επιχειρήσουν να επαναφέρουν τις καταστατικές τροποποιήσεις που είχαν ακυρωθεί με εφετειακή απόφαση μετά από προσφυγή του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνοκάρτας και της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτές οι καταστατικές τροποποιήσεις τους επέτρεψαν να προχωρήσουν στις ολέθριες επιλογές της καταβύθισης των συντάξεων, της καταστροφικής επένδυσης των 55,5 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ της ATTICA BANK που απομείωσε το ½ του αποθεματικού του ταμείου μας και του αντιδημοκρατικού τρόπου λειτουργίας με τις Γ.Σ. δια αντιπροσώπων (σε ένα αυτοδιαχειριζόμενο ταμείο).

·         Αποτέλεσμα των ενεργειών τους, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι η διάλυση του ταμείου που θα σημάνει το τέλος της επικουρικής μας σύνταξης!!!

Πλέον, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε όλοι τον υπέρ πάντων αγώνα στις 5 Αυγούστου για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης και την απομάκρυνση της επικίνδυνης και καταστροφικής διοίκησης που οδηγεί το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ σε διάλυση!

 

 

Συνάδελφοι ασφαλισμένοι στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ,

Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι οι διοικούντες το ταμείο χρησιμοποιούν ανερυθρίαστα και τις πλέον απαράδεκτες μεθόδους για να διατηρηθούν στη διοίκηση προκειμένου να συνεχίσουν το διαλυτικό τους έργο και να αποφύγουν την απόδοση των ευθυνών τους για τις ολέθριες επιλογές τους.

Οι κύριοι αυτοί,

·         που βεβαίως δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση το σκοπό του ταμείου και τα συμφέροντα των χιλιάδων ασφαλισμένων μελών του, αλλά τις επιδιώξεις των εντολοδόχων τους του εργοδοτικού συνδικαλισμού

  • που σας εξαπάτησαν με την υποτιθέμενη επιστροφή των εισφορών (μέχρι που απεδείχθη «άνθρακες ο θησαυρός»)

  •  που με την καταστροφική επένδυση των 55,5 εκατ. ευρώ στην ATTICA BANK «εξαφάνισαν» το ½ των ταμειακών διαθεσίμων του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

  • που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια το επικουρικό μας ταμείο στη διάλυση

βρίσκονται προ των πυλών για να σας στερήσουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ την επικουρική σας σύνταξη στη Γ.Σ. στις 5 Αυγούστου (με τη συνήθη -για αυτούς- πρακτική της λήψης αποφάσεων μεταξύ συγγενών και φίλων)!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ;;;;;;

 .

Συνάδελφε,

 Δεν θα αφήσουμε την επικουρική μας σύνταξη να χαθεί χωρίς να αγωνιστούμε και σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε τη μαζική και δυναμική υποστήριξή σου!

 Είναι η τελευταία ευκαιρία που μας δίνεται για να απομακρυνθεί η καταστροφική διοίκηση που επέφερε ολέθρια αποτελέσματα στο επικουρικό μας ταμείο και να διενεργηθούν εκλογές για να πάρουμε τη διοίκηση του ταμείου μας στα χέρια μας για να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον του και κυρίως να υλοποιήσουμε τον καθολικό στόχο της υπαγωγής του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ που αποτελεί τη μοναδική ρεαλιστική προοπτική διασφάλισης και διάσωσης της επικουρικής μας σύνταξης.

 Κανείς δε δικαιούται να αδιαφορήσει αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του προκειμένου ενωμένοι να διασώσουμε την επικουρική μας σύνταξη! 

 Όποιος θέλει να συνεχίσει να λαμβάνει επικουρική σύνταξη, θα πρέπει να δώσει το παρών! Διαφορετικά αύριο δε θα έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται…

·         Εσύ θα λείπεις;;;;

 

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Ιονικάριους, από όλη την Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα ασφαλισμένα μέλη του ταμείου, έχοντας μαζί τους τις ταυτότητές τους, να δώσουν δυναμικό παρών στις 5 Αυγούστου 2018, μέρα Κυριακή και ώρα 9.00 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, Ευελπίδων 2 και Μαυροματαίων 26, Αθήνα (πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Βικτωρίας), για να περιφρουρήσουμε τη διαδικασία και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί εμείς που επιθυμούμε την ένταξη στο ΕΤΕΑΕΠ είμαστε η πλειοψηφία και να μην τους αφήσουμε να λάβουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

– Η υπόθεση της επικουρικής μας ασφάλισης είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας, αλλά και τους καθενός προσωπικά!

– Το άλλοθι της αδιαφορίας, της ελλιπούς ενημέρωσης και της θερινής περιόδου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αφού προέχει η κατοχύρωση της επικουρικής μας σύνταξης.

*Στο τέλος του παρόντος θα βρείτε αναλυτικό χάρτη και οδηγίες πρόσβασης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου. 

 .

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Συνάδελφοι,

Έχουμε απέναντί μας :

·         τη διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

·         συγκεκριμένες αποφάσεις της Δικαιοσύνης που επιτρέπουν στους διοικούντες το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο

·         τον εργοδοτικό συνδικαλισμό της ALPHA BANK και της EUROBANK

·         Τον κ. Κολλάτο και τους συνεργάτες του (που σιωπούν ύποπτα…)

Που επιχειρούν να διαλύσουν την επικουρική μας σύνταξη!

 

o   Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάστασή στα χέρια μας.

o   Ήρθε η ώρα να επιλέξετε!

 

ü Ή θα συνταχθείτε με τους καταστροφείς της επικουρικής μας σύνταξης

ü Ή θα συμπαραταχθείτε με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και τους υπόλοιπους συλλόγους που ΕΝΩΜΕΝΟΙ δίνουμε τον αγώνα για τη διάσωση και την κατοχύρωσή της!

 .

Στη Γ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στις 5 Αυγούστου κρίνεται η συνέχιση ύπαρξης της επικουρικής μας σύνταξης

.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

.

*Απαραίτητο να φέρετε μαζί σας τις ταυτότητές σας !

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως, στη συμβολή των οδών Ευελπίδων και Μαυροματαίων. Είναι πίσω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και η είσοδος στη Γενική Συνέλευση θα γίνεται από την οδό Ευελπίδων 2. Η πρόσβαση στο σημείο είναι εύκολη, καθόσον ο Πανελλήνιος βρίσκεται πλησίον του Σταθμού ΗΣΑΠ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, της στάσης “ΟΤΕ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ” επί της οδού Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) και της στάσης “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ” επί της οδού Μαυροματαίων.