“Έφυγε” η αγαπητή Βάσω Μαρκάκη ! Κουράγιο Γιάννη !

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 68 ετών ύστερα από μακρά μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή η αγαπητή Βάσω Μαρκάκη, σύζυγος του συναδέλφου μας Γιάννη Μαρκάκη, που επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ιονικής.

Η Βάσω, η οποία καταγόταν από το Ρέθυμνο, μαζί με τον Γιάννη προχώρησαν σε μία μεγάλη κοινή πορεία ζωής και αποτελούσαν ένα απόλυτα αγαπημένο ζευγάρι που δημιούργησε μία εξαίρετη οικογένεια με το καμάρι τους, το γιο τους Μάνο. Η εκλιπούσα αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια μία πολύ σοβαρή νόσο με αξιοπρέπεια και περηφάνια, όπως άρμοζε στον άριστο χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.

Η αγαπητή Βάσω διακρινόταν από το ήθος και τη συνέπεια, ενώ ήταν ιδιαίτερα αφοσιωμένη στη θρησκευτική πίστη. Λόγω της ενασχόλησης του συναδέλφου Γιάννη με το Σύλλογο Εργαζομένων, γνώριζε πάρα πολλούς συναδέλφους μας και είχε καταστεί ένα εξέχον μέλος της Ιονικής οικογένειας, καθώς όλοι εκτιμούσαμε την καλοσύνη, τις ευαισθησίες και τη φιλανθρωπική της δράση.

Ωστόσο, η μεγάλη της φροντίδα επικεντρωνόταν στους δικούς της ανθρώπους και γι’ αυτό η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο συνάδελφο Γιάννη, το γιο τους Μάνο, την αδερφή της Ουρανία, τη νύφη της Ευαγγελία και τους εγγονούς της Γιάννη και Ορφέα, που είμαστε σίγουροι ότι θα θυμούνται πάντοτε τη Βάσω με αγάπη και σεβασμό, αφού αποτελούσε το θεμέλιο της οικογένειάς τους.

Γιάννη και Μάνο,

H Βάσω που είχε βαθιά και ανεξάντλητη πίστη στο θεό, θα σας παρακολουθεί και θα σας φροντίζει πλέον όλους από ψηλά…

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Τετάρτη 27/6/2018, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης.

Σας γνωστοποιούμε ότι επιθυμία της οικογένειας σχετικά με την αυριανή εξόδιο ακολουθία για να τιμηθεί η μνήμη της εκλιπούσης, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ένα ποσό υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης, στο οποίο είχε αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα η Βάσω και είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. επί σειρά ετών, στον κάτωθι λογαριασμό : 

Αρ. Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας : 089/296020-61

Καλό ταξίδι Βάσω !