Εκτός ελέγχου η διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ! Τίποτα τίποτα δεν τους σταματά !!!

Η επικουρική μας σύνταξη κατρακυλά, ενώ ο επικουρικός μας φορέας πνέει τα λοίσθια…

Και όμως! Οι “φωστήρες” της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που με τις καταστροφικές τους επιλογές είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη σημερινή, τραγική κατάσταση του ταμείου, όχι μόνο παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους, αλλά συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο των – αποδεδειγμένα – ολέθριων επιλογών!

Μετά την “εξαφάνιση” των 55,5 εκατ. ευρώ από την επένδυση στην ΑΜΚ της ATTICA BANK, ο επενδυτικός τους οίστρος φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα σε διέγερση, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ αποφάσισαν να επενδύσουν άλλα 5 εκατ. ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα του ταμείου στη νέα ΑΜΚ της ATTICA BANK!

Σημειωτέον, την απόφαση φέρονται να έχουν ψηφίσει οι συνεργάτες του κ. Γκιάτη κκ. Τσιακούλιας Δημήτρης, Λάτσης Ιωάννης, Ξύστρας Κωνσταντίνος και Πετράκης Εμμανουήλ, καθώς και ο συνεργάτης του κ. Χαρίτου, κ. Σιδεράτος Γιάννης. Την απόφαση φέρονται να καταψήφισαν οι κκ. Ματζαβάς Ανδρέας και Κίσσας Δημήτρης. Δε συμμετείχε στη διαδικασία ο κ. Δικαιοφύλαξ Κωνσταντίνος, καθώς και ο κ. Κουτσογιάννης Γιάννης, ο οποίος, από ό,τι πληροφορούμαστε, έχει εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του, ενώ έχει εκφράσει την αντίθεσή του και ο παραιτηθείς από το Δ.Σ. κ. Ακριτίδης Χαράλαμπος.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής έχει αποφασιστεί εκ νέου η άμεση σύγκληση του Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, χωρίς να γνωρίζουμε αν προτίθενται να ανακαλέσουν ή όχι την απόφαση αυτή.

.

Ωστόσο, επειδή τίποτα δε φαίνεται να σταματά τη διοίκηση του επικουρικού μας ταμείου από νέες καταστροφικές επιλογές που βυθίζουν ακόμα περισσότερο την προοπτική της επικουρικής σύνταξης, τόσο για τους συνταξιούχους όσο και για τους εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ από κοινού με το Σύλλογο Εργαζομένων στην Alpha Bank προερχομένων εκ της Ιονικής, αποστείλαμε την κάτωθι ανοιχτή επιστολή προς το Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, εφιστώντας την προσοχή για τυχόν νέα συμμετοχή στην ΑΜΚ της ATTICA BANΚ και ζητώντας για μία ακόμα φορά την παραίτησή τους, δεδομένης της αποδεδειγμένα επιζήμιας διαχείρισης των θεμάτων του ταμείου μας, προκειμένου να προχωρήσουμε στη μοναδική προοπτική διάσωσης και διασφάλισης της επικουρικής μας σύνταξης που είναι η υποβολή αιτήματος ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ.

.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΜΚ ATTICA BANK

.

Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

Οι πρακτικές των διοικούντων το ταμείο δυστυχώς δε συμβαδίζουν με καμία λογική και επομένως κανένας πλέον δεν μπορεί να αντιληφθεί τη λειτουργία τους.

Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων σχετικά με την ΑΜΚ της ATTICA BANK και την απόφαση που θα λάβει η διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για τη συμμετοχή ή όχι του επικουρικού μας ταμείου.

Όπως πάντα, παρακολουθούμε στενά το θέμα και σας συνιστούμε να παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.