Αντίο Μιχάλη !

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών ο συνάδελφός μας Μιχάλης Βιντζηλαίος που είχε υπηρετήσει στα Καταστήματα Αμαρουσίου και Χαλανδρίου και ως Διευθυντής στα Καταστήματα Νέου Ηρακλείου και Αγίας Παρασκευής. Το συνάδελφο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα, ενώ κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης του σταδιοδρομίας στην τράπεζα κατόρθωσε να διατηρεί πάντα άριστες σχέσεις με τους συναδέλφους.

Η ζωή του Μιχάλη όμως ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στον τραπεζικό τομέα και την άλλη μεγάλη του αγάπη, την καλαθοσφαίριση, την οποία υπηρέτησε με αγάπη και ήθος από διάφορες διοικητικές θέσεις ευθύνης, καθόσον υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του αθλήματος. Ο εκλιπών είχε διατελέσει επί σειρά ετών παράγοντας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α. (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης). Μάλιστα, ανακοινώσεις για την απώλεια του συναδέλφου εξέδωσαν τόσο η ΕΣΚΑ και η ΕΟΚ, όσο και Σωματεία Καλαθοσφαίρισης.

Εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Ντάντα και τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 29/3, στις 15:00 μ.μ. στη Μητρόπολη Αμαρουσίου Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Καλό ταξίδι Μιχάλη !