Ευχαριστήριο μήνυμα του άρτι παραιτηθέντος διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κου. Αθανάσιου Καποτά προς το Σύλλογό μας για τη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της θητείας του

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ασχολείται αδιάκοπα με όλες τις πτυχές της υπόθεσης των εφάπαξ των συναδέλφων μας. Μία από τις βασικές μας προτεραιότητες ήταν η επιτάχυνση της διαδικασίας επεξεργασίας και καταβολής των εφάπαξ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, την οποία και επιτύχαμε σε συνεργασία με τον πρώην Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κο. Αθανάσιο Καποτά.

Μάλιστα, επειδή πεποίθησή μας είναι ότι οι δημόσιοι λειτουργοί που ασκούν τα καθήκοντά τους με ζήλο και συνέπεια πρέπει να επικροτούνται και να αναγνωρίζονται, είχαμε απευθύνει ευχαριστήρια επιστολή στον κο. Καποτά και την κα. Ελένη Μελάνη (Διευθύντρια Παροχών) για τις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλαν για την αναδιάρθωση των υπηρεσιών του ΕΤΕΑΕΠ και τη μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα που επέδειξαν, ανταποκρινόμενοι με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των ασφαλισμένων.

Ο κος. Καποτάς υπέβαλε την παραίτησή του και μας απέστειλε το κάτωθι μήνυμα, για να μας ευχαριστήσει για τη συνεργασία και τη στήριξή μας στις προσπάθειές του να εδραιώσει από τη θέση ευθύνης του το νέο μεγάλο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης :

 

Αγαπητοί φίλοι και πολύτιμοι συνεργάτες

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διοικητής, αρχικά του ΕΤΕΑ και μετέπειτα του ΕΤΕΑΕΠ.

Τρία χρόνια κοινής και επίμονης διαρκούς προσπάθειας, μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες, αλλά με την πολύτιμη συνεργασία σας, τις γνώσεις σας και την στήριξή σας στη δημιουργία ενός μεγάλου και βιώσιμου Φορέα, θεωρώ ότι έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην προοπτική της κοινωνικής ασφάλισης, προσπαθώντας πάντα από τη θέση που μου εμπιστεύτηκε η Κυβέρνηση, να ακούω, να βλέπω και όπου μπορώ να παρεμβαίνω για την λύση του όποιου προβλήματος .

Οι πόρτες της Διοίκησης του Ταμείου, ήταν πάντα ανοικτές για κάθε δίκαιο αίτημα του Κλάδου σας.

Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που απλόχερα  μου προσφέρατε και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, από όποια θέση και να βρίσκομαι.

Με εκτίμηση

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΠΟΤΑΣ 

Από την πλευρά μας, θέλουμε κι εμείς να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία μας, που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχουν λειτουργοί με συνέπεια και αίσθηση καθήκοντος σε συνάρτηση με τη θέληση και την αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας, μπορούν να υπάρξουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του, καθώς και να συνεχίσει το έργο του με την ίδια συνέπεια και εργατικότητα.

Παράλληλα, ελπίζουμε ο νέος διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ να φανεί αντάξιος του κ. Καποτά, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία επεξεργασίας και πίστωσης των εφάπαξ των συναδέλφων μας, που ευελπιστούμε να έχει ομαλοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους ούτως ώστε όσοι συνάδελφοι που εξέρχονται να λαμβάνουν το εφάπαξ τους εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.