Αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ : Αυτοί που “επένδυσαν” τα 55,5 εκατ. ευρώ στην ATTICA BANK ζητούν τώρα από εσάς αυξημένη πλειοψηφία στην επικείμενη Γ.Σ. για να διαλύσουν το ταμείο! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσής μας και ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank του κου Γκιάτη με την κάτωθι Ανακοίνωσή του Νο39/13-11-17 αναγγέλλει Γ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ δια αντιπροσώπων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 “Για την τροποποίηση του καταστατικού και τη διασφάλιση των εισφορών των μελών μας”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

Ανακ. 39 Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank

Όπως βλέπετε συνάδελφοι, το Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ προχωρά σε νέα τροποποίηση του καταστατικού του, με την οποία αποσκοπούν όπως δείχνουν τα πράγματα :

– Να θεσμοθετήσουν με νέες διατάξεις τη διάλυση του ταμείου, με την προοπτική να μοιράσουν “ψίχουλα” στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που δεν έχουν εξαντλήσει ακόμα τις εισφορές εργαζομένου και εργοδότη :

– Όλοι οι άλλοι συνταξιούχοι των “συντάξεων-φιλοδωρημάτων” των 50 ευρώ θα απολέσουν ακόμα και αυτή την πενιχρή σύνταξη.

– Το ταμείο θα μπει σε εκκαθάριση και ύστερα από αρκετά χρόνια, αν περισσέψει κάτι, θα μοιραστεί στους δικαιούχους. Ήδη το ταμείο φαίνεται ότι αδυνατεί να χορηγεί ακόμα και την επιστροφή των ατομικών εισφορών στους αποχωρούντες !

.

Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι ,

Η Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤΑΤ ρίχνει τα βάρη στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και ξεχνάει τις ευθύνες της για τη σημερινή οικονομική κατάσταση του Ταμείου μας και την εκμηδένιση των αποθεματικών του μετά την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK. Εμείς δεν θα τους αφήσουμε.

Ήδη δόθηκε εντολή στους νομικούς μας συνεργάτες να προχωρήσουν στην άμεση προσβολή αυτών των παράνομων ενεργειών.

Δε συμμετέχουμε στη Γ.Σ. και προσφεύγουμε στον αρμόδιο Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο Αναστάσιο Πετρόπουλο για τη διασφάλιση του ελάχιστου εναπομείναντος ασφαλιστικού κεφαλαίου του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

.

  • Κανένας συνάδελφός μας δε θα συμμετάσχει στην παρωδία του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, δίνοντας σανίδα σωτηρίας στα τραγικά αδιέξοδα της διοίκησής του

  • ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ! Δείχνοντας έμπρακτα την καταδίκη σας απέναντι στις τραγικές επιλογές τους

  • Μην ενδίδετε σε αβάσιμους εκβιασμούς

  • Ο σύλλογός μας σας ενημερώνει υπεύθυνα ότι δεν υφίσταται κανένας απολύτως κίνδυνος να υποστείτε οποιαδήποτε συνέπεια όλοι εσείς που θα αγνοήσετε για μία ακόμα φορά τις απειλητικές επιστολές τους!

  • Βρισκόμαστε στην τελική φάση του δράματος της επικουρικής μας σύνταξης και ελπίζουμε ότι σύντομα θα οδηγηθούμε σε ένα ευχάριστο τέλος…

  • Για τους λόγους αυτούς σας συμβουλεύουμε να στηρίξετε τη στρατηγική μας και να μην αποστείλετε καμία απάντηση στη διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που με τις καταστροφικές της επιλογές έχει οδηγήσει το ταμείο μας στα πρόθυρα της διάλυσης.

.

Αγνοήστε τις απειλητικές επιστολές που σας απεστάλησαν !

Καμία απάντηση στην καταστροφική διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ !