Καλό ταξίδι Γιάννη Ιωαννίδη !

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο συνάδελφός μας Γιάννης Ιωαννίδης, σε ηλικία 55 ετών. Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στο στο Κατάστημα Μοσχάτου, στο Κεντρικό, στο Μηχανογραφικό Κέντρο Πειραιά και στη Λεωφόρο Καβάλας. Ο Γιάννης διακρινόταν για το ήθος, τη συνέπεια και τη εργατικότητά του και τις άριστες σχέσεις που διατηρούσε με τους συναδέλφους καθ’ολη τη διάρκεια του εργασιακού του βίου.

Δυστυχώς η μοίρα στάθηκε άδικη μαζί του, γιατί ο ο συνάδελφος είχε πρόσφατα αποχωρήσει με την εθελούσια έξοδο και δεν πρόλαβε να χαρεί τη συνταξιοδότησή του.

Ο θάνατός του έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους, αλλά βέβαια είναι ένα πραγματικό σοκ για τη σύζυγό του Πόπη, το γιο τους Λευτέρη και τη μητέρα του Κατερίνα.

Εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του, που είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν ενωμένοι και θα τιμήσουν τη μνήμη του Γιάννη.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του εκλιπόντος θα τελεστούν αύριο, Σάββατο, στις 12 μ. στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη του να καταθέσει ένα ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Καλό ταξίδι Γιάννη !