Οι απαράδεκτοι της Ιονικής!

Τελικά η παραποίηση της πραγματικότητας και της αλήθειας είναι μόνιμη επιλογή του κου Βασιλάκη, φτάνοντας στο σημείο να παραποιεί ακόμα και δικαστικές αποφάσεις!

Συνάδελφοι,

Ο ΣΥΙΛΤΕ είχε καταθέσει προσωρινή διαταγή προκειμένου να του παραδοθεί το πρακτικό που αφορούσε την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ που ελήφθη στις 18/7/17 για τη διαγραφή του. Κι αυτό γιατί οι κύριοι της ΟΤΟΕ, άκουσον άκουσον, αρνούνται να το παραδώσουν. Φαίνεται θα έχουν τους λόγους τους…

Το πρακτικό θα χρησιμοποιείτο στην επερχόμενη εκδίκαση της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων για την ακύρωση της διαγραφής του ΣΥΙΛΤΕ από την ΟΤΟΕ. Η πρόεδρος της υπηρεσίας που εκδίκασε την προσωρινή διαταγή για την παράδοση του πρακτικού, έκρινε ότι “δεν υφίσταται επείγον” για την παράδοσή του.

Η προσφυγή, όμως, με ασφαλιστικά μέτρα για την ακύρωση της διαγραφής του ΣΥΙΛΤΕ από την ΟΤΟΕ δικάζεται στις 28/11/17!

Εντούτοις, ο κος Βασιλάκης πανηγύριζε στα social media για την υποτιθέμενη απόρριψη της προσφυγής του ΣΥΙΛΤΕ, η οποία βέβαια δεν έχει ακόμα εκδικαστεί!

Τη «φανταστική» βέβαια -από άποψη σχέσης με την πραγματικότητα- δημοσίευση του κου Βασιλάκη, την πανηγύρισαν με “like” ο κος Κολλάτος, ο κος Τάτσης και η γνωστή παρέα, καθώς πλέον και ο κος Καράμπελας.

Επομένως αντιλαμβάνεστε την ποιότητα και το επίπεδο της συνδικαλιστικής τους λειτουργίας. Δυστυχώς απέχουν συνειδητά και κατ’εξακολούθηση από την πραγματικότητα και συνεχίζουν να αποτελούν όνειδος για το χώρο της Ιονικής.