ΣΥΙΛΤΕ Νο 6. Συνεχίζεται η εκδικητική συμπεριφορά της τράπεζας προς τους συναδέλφους μας της Λιβαδειάς σε βάρος της λειτουργίας του καταστήματος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK

ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ

 Ευπόλιδος 8  – ΑΘΗΝΑ 105 51  ΤΗΛ.:  210 3250692  – 3 – 4  3311279    FAX :  210 3311278

                                                                                     emailsyilte.gramm@gmail.com

 

                                    ANAKOIΝΩΣΗ Νο6

                                                                                                                                   Αθήνα, 28 Ιουλίου 2017       

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

>

Συνάδελφοι,

«Φύγε – φύγε, πήγαινε πάνω…». Αυτή ήταν και σήμερα το πρωί, Παρασκευή 28/7/17, η εντολή του Διευθυντή του Καταστήματος Λιβαδειάς προς το συνάδελφό μας Γιώργο Παπαφώτη που προσφέρθηκε να συνδράμει τους συναδέλφους του και να εξυπηρετήσει πελάτες, που σχημάτιζαν ουρά 70 ατόμων!!! Στο Κατάστημα της Λιβαδειάς, που είχε σήμερα μεγάλη προσέλευση πελατών, ο Διευθυντής, όπως πληροφορούμαστε, έτρεχε συνεχώς στο κέντρο αυτόματων πληρωμών για να βοηθήσει τους πελάτες προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, παραμένοντας εκτός θέσεως για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ οι υπάλληλοι του ισογείου και του πρώτου ορόφου ζητούσαν ηλεκτρονικά έγκριση πρώτης υπογραφής για τις συναλλαγές τους με τους πελάτες, που ήταν υποχρεωμένοι να περιμένουν και διαμαρτύρονταν.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Κονιδάρη συνεχίζει για δεύτερη ημέρα να διατηρεί τους συναδέλφους και μέλη μας Γιώργο Παπαφώτη και Σταυρούλα Σκλαπάνη σε εκδικητικό καθεστώς αργομισθίας, παρά το γεγονός ότι οι υπηρεσίες τους είναι αναγκαίες για την καλή λειτουργία του Καταστήματος λόγω της απουσίας 5 υπαλλήλων σε θερινή άδεια, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινή λειτουργία του Καταστήματος και να βλάπτεται δυστυχώς και η εικόνα της τράπεζας.

Όμως, ποιος ενδιαφέρεται για τους πελάτες; Αρκεί να περάσει η εκδικητική πρακτική της αργομισθίας, την οποία επιβάλλει στους δύο συναδέλφους μας η κ. Κονιδάρη καταπατώντας ουσιαστικά το διατακτικό δικαστικών αποφάσεων (βλ. Ανακοίνωσή μας υπ’ αριθμ. 5/27-7-17).

Δεν επιτρέπεται στους δύο συναδέλφους μας να εξυπηρετούν, αλλά ούτε και να ομιλούν με τους λοιπούς συναδέλφους τους και με τους πελάτες, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται.

>

Συνάδελφοι,

Υπομονή! Είμαστε δίπλα σας στον αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και σεβασμό των δικαστικών αποφάσεων και θα παραμείνουμε μέχρι να αποκτήσει επιτέλους και η Alpha Bank επαγγελματικό management προς όφελος των εργαζομένων, των πελατών και των μετόχων της.

>

>
          Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

     Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ                   Γ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ