ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το ΕΦΑΠΑΞ: Συνάντηση με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΤΕΑΕΠ

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 19/5/17 ανάρτησής μας σχετικά με τις εξελίξεις στην καταβολή των εφάπαξ βοηθημάτων, επανερχόμαστε μετά τη σημερινή συνάντηση που είχαν τα στελέχη του συλλόγου μας συνάδελφοι Ν. Αλεξόπουλος και Μ. Μηλιώτη με την αρμόδια διευθύντρια κα Μελάνη και τις αρμόδιες προϊστάμενες των υπηρεσιών του ΕΤΕΑΕΠ κα Γιώργα και κα Σωτηρίου και σας ενημερώνουμε ότι :

  • Οι αποφάσεις των προερχομένων εκ της Ιονικής, όπως και της Εμπορικής, που έχουν ετοιμαστεί αφορούν την περίοδο μέχρι και τον Οκτώβριο 2015, δηλαδή για όσους έχουν υποβάλει οριστική απόφαση συνταξιοδότησης έως και τον Οκτώβριο 2015.

  • Έχουν ετοιμαστεί 109 αποφάσεις και έχουν χορηγηθεί 39 εφάπαξ, εκ των οποίων το ένα με αναπηρία 80%.

  • Σύντομα το Δ.Σ. του ΕΤΕΑΕΠ θα εξετάσει τη δυνατότητα χορήγησης εφάπαξ κατά προτεραιότητα και με μικρότερο ποσοστό αναπηρίας ΚΕΠ σε ειδικές κατηγορίες παθήσεων.

  • Στα πλαίσια της συνδρομής μας προς τις υπηρεσίες του ΕΤΕΑΕΠ για τη γρήγορη περαίωση των αιτήσεων, δρομολογήθηκαν κάποιες ενέργειές μας για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε σταδιακά.  

  • Περιμένουμε την έγκριση του νέου κονδυλίου και αμέσως θα σας ενημερώσουμε πώς θα εξελιχθούν οι πληρωμές με βάση όσα συζητήσαμε με τον πρόεδρο του ΕΤΕΑΕΠ κο Αθανάσιο Καποτά.