Πιάνουμε το Μάη με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομή του Συλλόγου μας την Πρωτομαγιά σε Επίδαυρο – Πόρτο Χέλι – Ύδρα – Σπέτσες – Πόρο (29/4 – 1/5)

1η μέρα (Σάββατο 29/4):

Αναχώρηση το πρωί από τα γραφεία του συλλόγου μας με πρώτη στάση στην Αρχαία Επίδαυρο. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο (αρχαίο θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, Ασκληπιείο).

Το ξακουστό στα πέρατα της γης αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου

Από εκεί συνεχίζουμε για το Λυγουριό, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κωτσιομύτη που ιδρύθηκε το 1993 για να θαυμάσουμε τα περίπου 6.000 εντυπωσιακά εκθέματα ορυκτών, απολιθωμάτων, οστράκων, εντόμων κ.λπ. από τα 22.000 που έχει στην κατοχή του. Στη συνέχεια αναχώρηση για το παραθαλάσσιο Πόρτο Χέλι, όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο πανέμορφο θέρετρο της Αργολίδας και το βράδυ θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο.

>

2η μέρα (Κυριακή 30/4):

Αφού απολαύσουμε το πλούσιο πρωινό μπουφέ, θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε σε μία απολαυστική ημερήσια κρουαζιέρα τα διαμάντια του Σαρωνικού, την κοσμοπολίτικη Ύδρα και το νησί των καπεταναίων, τις ιστορικές Σπέτσες.

Η “αρχόντισσα” Ύδρα

Πρώτος σταθμός μας η αρχόντισσα Ύδρα με την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική άριστα διατηρημένη. Θα δούμε το Αρχοντικό του Τομπάζη Κουντουριώτη, του Βουδούρη και τη Μητρόπολη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επόμενος σταθμός μας οι Σπέτσες όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, το μουσείο-σπίτι του πρώτου κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη κ.λπ. Ελεύθερος χρόνος για να πραγματοποιήσουμε το γύρο του νησιού με άμαξα.

Το γραφικό λιμάνι των Σπετσών

Το απόγευμα επιστροφή στο Πόρτο Χέλι. Δείπνο στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος.

>

3η μέρα (Πρωτομαγιά):

Πρωινό και αναχώρηση μέσω Ερμιόνης για Γαλατά. Επιβίβαση στο καραβάκι για την προαιρετική εκδρομή στον καταπράσινο Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τα πολλά όμορφα σημεία του νησιού και στην επιστροφή θα επισκεφθούμε το λεμονοδάσος.

Πανόραμα του Πόρου

Η εκδρομή μας πλέον φτάνει στο τέλος της και θα πάρουμε το δρόμο του γυρισμού στην Αθήνα.

>

*Συμμετοχή κατ’ άτομο

Σε Τρίκλινο 115 €

Σε Δίκλινο 125 €

Σε Μονόκλινο 165 €

<

*Στις παραπάνω τιμές:

  • Συμπεριλαμβάνονται διαμονή και ημιδιατροφή (πρωινό-βραδινό σε μπουφέ) στο ξενοδοχείο “Nautica Bayκαι η κρουαζιέρα στην Ύδρα και τις Σπέτσες.

  • Δε συμπεριλαμβάνονται οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, καθώς και το εισιτήριο για το καραβάκι από Γαλατά στον Πόρο.

  • Η συμμετοχή των παιδιών προσχολικής ηλικίας είναι δωρεάν.

 

>

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε…

ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!