Σημαντική απώλεια για την ιονική οικογένεια!

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 94 ετών ο συνάδελφός μας Μανώλης Δημητρακάκης, που είχε υπηρετήσει ως εργαζόμενος και διευθυντής στο Κατάστημα του Ναυπλίου και ως διευθυντής στα Καταστήματα του Άργους, της Σπάρτης και της Άνδρου. Ο εκλιπών διακρινόταν από την εργατικότητα, το ήθος και τη συνέπειά του, όπως μαρτυρά και η σπουδαία πορεία του στην τράπεζα. Οι ικανότητές του τον ανέδειξαν σε ένα σημαντικό στέλεχος της τράπεζας, ενώ το μεγάλο του “παράσημο” παραμένουν οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε με όλους τους συναδέλφους που είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί του.

Σίγουρα η πιο μεγάλη παρακαταθήκη για κάθε άνθρωπο είναι η μνήμη και ο Μανώλης έχει κερδίσει αυτό το “στοίχημα”, αφού άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην τράπεζα μέσα από τη διακεκριμένη σταδιοδρομία του.

Παράλληλα, εκ μέρους όλων των συναδέλφων εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Μανώλη σε μία “αυθεντική οικογένεια” της Ιονικής, στη σύζυγό του και συναδέλφισσά μας, Στέλλα, την επίσης συναδέλφισσά μας κόρη του, Ειρήνη, στην έτερη κόρη του Κατερίνα και το γιο του Δημήτρη.

Αντίο Μανώλη!