Μεγάλη απώλεια για την ιονική οικογένεια!

Έφυγε από κοντά μας ύστερα από πολυετή μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή ο συνάδελφός μας Περικλής Ζαμπάρας σε ηλικία 70 ετών. Ο συνάδελφός μας είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Μεσολογγίου, Αμαρουσίου, ως Διευθυντής στα καταστήματα Κολωνακίου, Κηφισιάς και ως Περιφερειακός Διευθυντής στην Κρήτη.

Τον εκλιπόντα τον διέκριναν η εργατικότητα, η συνέπεια και οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε όλα αυτά τα χρόνια με τους συναδέλφους και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του. Δυστυχώς, ο Περικλής ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας και αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη σύντροφο της ζωής του, Μοσχούλα, που του στάθηκε αγόγγυστα και με αυταπάρνηση στη μεγάλη δοκιμασία του.

Στο γιο του και επίσης συνάδελφό μας Αγαπητό, στον έτερο γιο του Ανδρέα, καθώς και στη σύντροφό του Μοσχούλα, εκφράζουμε εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Είμαστε σίγουροι ότι τα αγαπημένα του πρόσωπα θα κρατήσουν άσβεστη τη μνήμη του συναδέλφου μας, αφού ο Περικλής πάσχιζε σε όλη του τη ζωή για την πρόοδο και την επιτυχία της οικογένειάς του. 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 14:00 μ.μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Διόνυσο, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον συνάδελφό μας.

Καλό ταξίδι Περικλή!