ΠΡΟΣΟΧΗ! Αγνοήστε την επιστολή της τράπεζας για την πρόωρη εκταμίευση του Λογαριασμού Αρωγής!

Συνάδελφοι,

Σας έχουμε ενημερώσει κατά το παρελθόν για τις επαναλαμβανόμενες, αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες της τράπεζας για να καταργήσει το Λογαριασμό Αρωγής τέκνων, που προσέκρουαν διαχρονικά στις προσπάθειες της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για τη συνέχιση λειτουργίας του συγκεκριμένου θεσμού. Οι δικαστικές ενέργειές του συλλόγου μας για αυτό το θέμα έχουν δικαιωθεί επανειλημμένως, έχοντας κατοχυρώσει κατά απόλυτο τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία του Λογαριασμού Αρωγής.

Παρά την οριστική δικαίωσή μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η τράπεζα δεν έχει αναστείλει τις παρελκυστικές και πλάγιες πρακτικές της, ανακινώντας το θέμα κάθε χρόνο με την αποστολή σχετικών επιστολών στους συναδέλφους με τις οποίες τους παρακινεί να εκταμιεύσουν τα χρήματα που δικαιούνται τα τέκνα τους από το Λογαριασμό Αρωγής.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αγνοήσουν τα κελεύσματα της τράπεζας, καθόσον σας έχουμε επανειλημμένως καταστήσει σαφές ότι δεν είναι προς το συμφέρον σας η πρόωρη εκταμίευση του ποσού, γιατί εκτός από τη χαμένη απόδοση του κεφαλαίου, ταυτόχρονα απεμπολείται και η εισφορά που καταβάλλει η τράπεζα (από όπου προκύπτει και η επιμονή της για την κατάργηση του θεσμού).

Επομένως, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους που τους αφορά το θέμα, παρά τις περί του αντιθέτου προτροπές της τράπεζας, να μην πέσουν στην παγίδα και προχωρήσουν στην εκταμίευση των χρημάτων του Λογαριασμού Αρωγής πριν τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας των τέκνων τους, μετά την παρέλευση του οποίου ολοκληρώνεται η ισχύς του συγκεκριμένου θεσμού.