Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην ομαδική αγωγή που κατατίθεται μέχρι το τέλος του χρόνου για τη συνέχιση της συμπληρωματικής κάλυψης υγείας από την ΑΧΑ

Συνάδελφοι,

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στο θέμα της κατάργησης της συμπληρωματικής ασφαλιστικής κάλυψης της υγείας από την AXA που επέβαλε η Τράπεζα στους αποχωρούντες συναδέλφους.

Συγκεκριμένα από αυτήν την αυθαίρετη και μονομερή ενέργεια της Τράπεζας, προϊόν προσωπικής απόφασης της κας Κονιδάρη, πλήττονται οι αποχωρούντες από 1/1/2014. Ειδικότερα για τους συναδέλφους που αποχώρησαν με την εθελούσια έξοδο του 2014 είχε δοθεί ως κίνητρο η παράτασή της για 2 έτη, με αποτέλεσμα και αυτή η πολυπληθής ομάδα να μην καλύπτεται από τη συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη από 1/1/2017.

Ο σύλλογός μας, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα καταθέσει άμεσα ομαδική αγωγή με δική του επιβάρυνση μέσω της νομικής μας συμβούλου κας Ντέτας Πετρόγλου για την αντιμετώπιση του εμφανούς ατοπήματος της Τράπεζας και τη συνέχιση για το σύνολο των συναδέλφων της συμπληρωματικής ασφαλιστικής κάλυψης υγείας από το ασφαλιστήριο που είχε συνάψει η Τράπεζα με την ΑΧΑ.

Καλούμε τους εναπομείναντες συναδέλφους που ακόμα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή να λάβουν μέρος σε αυτή τη σημαντική διεκδίκηση, τόσο προς το συμφέρον τους όσο και για να στηρίξουν τον αγώνα των υπόλοιπων συναδέλφων τους, καθώς η όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης.

Επειδή η αγωγή κατατίθεται στο τέλος του χρόνου, όσοι δεν έχετε ακόμα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, σπεύσατε άμεσα να δηλώσετε συμμετοχή!

.

Αγνοήστε τα κελεύσματα των κκ Γκιάτη και Κολλάτου!

Εφιστούμε σε όλους την προσοχή σχετικά με μία παρασκηνιακή ενέργεια του κου Γκιάτη που μέσω του πιστού συνεργάτη του κου Κολλάτου επιχειρεί τη συνέχιση της συμπληρωματικής ασφαλιστικής κάλυψης έναντι ενός ποσού μηνιαίως που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί. Με αυτόν τον “υπόγειο” τρόπο προσπαθεί να εισχωρήσει στις τάξεις του χώρου της Ιονικής, πιστεύοντας ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τους συναδέλφους που πλήττονται από την απόφαση της Τράπεζας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΚΙΑΤΗ – ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ!

Όποιος συνάδελφος, μάλιστα, συμμετάσχει στην ομαδική αγωγή για την ανατροπή της άδικης και αυθαίρετης απόφασης της Τράπεζας και παράλληλα δηλώσει συμμετοχή για συνέχιση της συμπληρωματικής κάλυψης με ίδια οικονομική επιβάρυνση, υπονομεύει τη διαδικασία της αγωγής και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη διεκδίκησή μας! Δεν είναι τυχαίο ότι η απόπειρα των κκ Γκιάτη και Κολλάτου να επηρέασουν τους συναδέλφους μας γίνεται αυτήν την περίοδο εν όψει της διαδικασίας κατάθεσης της αγωγής!

Τα χειρότερα έπονται

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι γνωρίζοντας την πρακτική και τον τρόπο λειτουργίας της Τράπεζας, θεωρούμε ότι αυτή η ενέργειά της που μάλιστα έγινε χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, είναι προάγγελος επέκτασης του αποκλεισμού από τη συμπληρωματική κάλυψη υγείας μεγαλύτερης μερίδας συναδέλφων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κάλυψη αυτή εντάχθηκε για πρώτη φορά σε επιχειρησιακή σύμβαση του κου Γκιάτη με ισχύ μέχρι το 2018.

Επομένως, η σημαντική αυτή διεκδίκηση αφορά το σύνολο των ασφαλισμένων συναδέλφων. Αν δεν αναστρέψουμε εν τη γενέσει της την αυθαιρεσία της τράπεζας με δικαστική απόφαση, είναι βέβαιο ότι η κατάργηση της συμπληρωματικής ασφαλιστικής κάλυψη της υγείας σταδιακά θα επεκταθεί στο σύνολο των συναδέλφων μας!

Κάλυψη μέσω του Συνεταιρισμού

Γνωρίζοντας ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε και με τις παροχές της υγείας να εξασθενούν ποσοτικά και ποιοτικά συνεχώς, ο σύλλογός μας θέτει την κάλυψη της υγείας στην κορυφή των προτεραιοτήτων του και προσπαθεί να αναλάβει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Μέχρι λοιπόν την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας για αυτό το θέμα μείζονος σημασίας θα προχωρήσουμε άμεσα μέσω του Συνεταιρισμού σε συνεργασία με ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της συμπληρωματικής ασφαλιστικής κάλυψης της υγείας για το σύνολο των συναδέλφων.

.

Συνάδελφοι,

Πιστεύουμε ότι μέσα από τη διαχρονικά αποτελεσματική και ακλόνητη στάση μας έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει απόλυτα ανταποκριθεί και δικαιωθεί στις δεσμεύσεις της μέχρι σήμερα. Να είστε σίγουροι ότι και σε αυτήν τη διεκδίκησή μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να την ολοκληρώσουμε με επιτυχία προς όφελός σας. Η ανατροπή της αυθαίρετης και μονομερούς αυτής ενέργειας αφορά το σύνολο των συναδέλφων μας και οφείλουμε συσπειρωμένοι να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς της Τράπεζας. Η κοινή πορεία και στρατηγική μας πρέπει να παραμένει σταθερός πυλώνας των ενεργειών μας, γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν και να εξακολουθήσουμε να έχουμε αποτελεσματική και επιτυχημένη λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σύλλογό μας, ενώ σας συμβουλεύουμε να παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση την ιστοσελίδα και το facebook της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για να παραμένετε ενήμεροι για την εξέλιξη και αυτής της υπόθεσης.

.

ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AXA ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

.

Δήλωση- Εντολή- Εξουσιόδοτηση για αγωγή ομαδικού ασφαλιστηρίου AXA