Οι σύλλογοί μας προχωρούν άμεσα σε δυναμικές ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάρρευσης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!


Τα Δ.Σ. του ΣΥΙΛΤΕ και της Ιονικής Ενότητας θα συνεδριάσουν τη Δευτέρα 26-9-16 θέτοντας σε προτεραιότητα των θεμάτων της ημερησίας διάταξης την ανάδειξη στην κοινή γνώμη του σκανδάλου της επένδυσης των 55,5 εκατ. ευρώ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ΑΜΚ της Attica Bank, που ουσιαστικά σήμερα έχει ήδη εκμηδενιστεί!

Για το σκοπό αυτό αφενός μεν έχουμε προσκαλέσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων των συλλόγων μας (Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος, Αθήνα) τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 και αφετέρου δε, στη συνεδρίαση των Δ.Σ. θα λάβουμε αποφάσεις για την εκδίκαση τις αμέσως επόμενες μέρες ασφαλιστικών μέτρων με τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής για την επίδειξη των σχετικών με την επένδυση εγγράφων, προκειμένου να προχωρήσουμε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για την καταστροφική αυτή επιλογή που πλήττει ανεπανόρθωτα το επικουρικό μας ταμείο.

Τη Δευτέρα, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα σας γνωστοποιήσουμε τις αποφάσεις των Δ.Σ. για να αναλάβουμε δυναμικές ενέργειες, καθώς και την πρότασή μας για την αντιμετώπιση της εικόνας κατάρρευσης που παρουσιάζει σήμερα το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας

ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ιονικής Τράπεζας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial