Νο 3 Εφ.Επ. Οδηγίες Ψηφοφορίας για τους συναδέλφους της περιφέρειας

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ 14/10/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ 17/10/2014

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

1) Σας στέλνουμε ταχυδρομικώς από το Σύλλογό μας, ένα φάκελο που περιέχει τα παρακάτω:

α) Ένα (1) ψηφοδέλτιο, το οποίο πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να ψηφίσετε τους υποψήφιους της επιλογής σας, με σταυρό προτίμησης.

β) Ένα (1) φάκελο ψηφοφορίας με τη σφραγίδα του Συλλόγου, μέσα στο οποίο θα βάλετε το ψηφοδέλτιο που σας στείλαμε, αφού προηγουμένως βάλετε σταυρούς στους υποψήφιους της επιλογής σας, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο.

γ) Ένα (1) ακόμα φάκελο του Συλλόγου, στο οποίο είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμό σας ως αποστολέας, με επικολλημένο γραμματόσημο και με παραλήπτη, την ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Συλλόγου, POSTE RESTANTE, Κατάστημα ΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ (55), 100 34 Αθήνα. Μέσα σ’ αυτό το φάκελο θα βάλετε το φάκελο ψηφοφορίας σας, με το ψηφοδέλτιο. Θα τον κλείσετε και θα τον ταχυδρομήσετε αμέσως, το αργότερο έως την 17/10/2014,ημέρα Παρασκευή, για να το παραλάβει έγκαιρα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, από το Ταχυδρομείο Αθηνών, με βάση το Άρθρο 26 παρ. 4 του Καταστατικού του Συλλόγου.

2) Όσοι από τους συναδέλφους της περιφέρειας θα βρεθούν στην Αθήνα από 14 έως 21 Οκτωβρίου 2014, όπου και θα διεξάγονται οι εκλογές στην Αθήνα, μπορούν να ψηφίσουν στα γραφεία του Συλλόγου μας από τις 10:00 έως τις 18:00. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση, η οποία και θα ελεγχθεί, είναι να μην έχουν αποστείλει ταχυδρομικώς φάκελο ψηφοφορίας, από την εκτός Αθηνών πόλη ή χωριό που μόνιμα κατοικούν.

Συνημμένα: 1) Ψηφοδέλτιο αρχαιρεσιών Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας –ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, 2)Λευκό ψηφοδέλτιο 3) Φάκελος ψηφοφορίας σφραγισμένος και 4)Φάκελος προς την Εφορευτική Επιτροπή με επικολλημένο γραμματόσημο αποστολής.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ