Στο ναδίρ και στον πάτο, δεν πάει παρακάτω…

Ο κος Κολλάτος νιώθει πλέον να σφίγγει ο κλοιός των διαδικασιών που θα τον απομακρύνουν επίσημα από τα κοινά του χώρου μας. Δε θα έπρεπε πάντως να αισθάνεται τόσο πανικόβλητος, αφού η αλήθεια είναι ότι εξωθεσμικά, η ιονική οικογένεια τον έχει αποπέμψει εδώ και πολλά χρόνια λόγω της συνεχούς εναντίωσής του σε υποθέσεις συναδέλφων από την περίοδο που ακόμα υπηρετούσε στην τράπεζα.

Βέβαια, φαίνεται ότι επειδή είχε συνηθίσει σε αυτό το μοτίβο κατά τη διάρκεια της “καριέρας” του, συνεχίζει να κινείται στα ίδια πλαίσια ακόμα και τώρα που υποτίθεται ότι ασκεί συνδικαλιστική δραστηριότητα και δε διστάζει να εναντιώνεται στα συμφέροντα των συναδέλφων και συνολικά της ιονικής οικογένειας, ακόμα κι αν αυτό σηματοδοτεί τη στήριξή του σε άσχετους με το χώρο μας…

Ο Σύλλογος Εργαζομένων είχε προχωρήσει το 2011 στην πώληση περιουσιακού του στοιχείου (οικοπέδου) στην Κινέτα έναντι 820.000 ευρώ, έπειτα και από σχετικό πόρισμα εκτίμησης των ορκωτών εκτιμητών ως προς την αξία του. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις αντικειμενικές αξίες της περιοχής και την περίοδο που έλαβε χώρα η αγοραπωλησία, νομίζουμε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι το τίμημα που κατεβλήθη από το νέο ιδιοκτήτη ήταν υψηλότατο και δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να έχει αποκομίσει καλύτερη συμφωνία.

Ύστερα από παρέλευση πενταετίας από τη συγκεκριμένη συναλλαγή, η ιδιοκτήτρια του συνορεύοντος οικοπέδου κινήθηκε εναντίον των νέων και των παλαιών ιδιοκτητών σχετικά με τους όρους κατάτμησης και δόμησης που διαμορφώθηκαν έκτοτε, για λόγους που η ίδια κρίνει ότι θίγονται τα συμφέροντά της, ενώ και για τυπικούς λόγους, ήταν υποχρεωμένη να καταθέσει αγωγή και εναντίον του ΣΥΙΛΤΕ.

Αρπάζοντας την ευκαιρία για να λασπολογήσει, ο κος Κολλάτος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει αυτήν τη δικαστική διαμάχη, που δεν έχει για μας καμία ουσιαστική σημασία όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια, παραποιώντας τα γεγονότα ώστε να εμφανίζεται ότι η Ιονική Ενότητα πραγματοποίησε την πώληση του οικοπέδου – ισχυρισμός απόλυτα ψευδής και ανυπόστατος.

Ο θρασύτατος αυτός κύριος, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το οικόπεδο είναι πολύ μεγάλης αξίας… Αλήθεια κε παντογνώστη, αν επιχειρείτο σήμερα η πώληση, υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα το τίμημα της συμφωνίας να ήταν τόσο υψηλό;;; Τα χρήματα από αυτήν την ομολογουμένως πολύ καλή συμφωνία αφενός μεν αποτέλεσαν οξυγόνο για το Σύλλογο Εργαζομένων αυτήν την πενταετία και αφετέρου δε το μεγαλύτερο μέρος τους παραμένει στα ταμεία του συλλόγου για να διατεθεί το επόμενο διάστημα υπέρ των συμφερόντων της ιονικής οικογένειας.

Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο από τον άνθρωπο που κατά τη διάρκεια της θητείας του στην προεδρία του Συλλόγου Συνταξιούχων έχει σημειώσει ΜΟΝΟ ήττες, δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει καμία δικαστική υπόθεση προς όφελος των συναδέλφων και εν γένει δεν έχει δώσει λύση σε κανένα από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους συνταξιούχους σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Με αυτές του τις τοποθετήσεις προχωρά ένα βήμα περαιτέρω, αποδεικνύοντας ότι τον απασχολεί αποκλειστικά να εφαρμόζει πρακτικές δυσφήμισης και κατασυκοφάντησης με κάθε κόστος. Ουσιαστικά με το δημοσίευμά του συντάσσεται με την αντίδικο κυρία που άσκησε την αγωγή προδικάζοντας το αποτέλεσμα της υπόθεσης και ισχυριζόμενος με θέρμη ότι θα ακυρωθεί η πώληση! Τι άλλο να πούμε; Εκεί που νομίζουμε ότι από αυτόν τον κύριο τα έχουμε δει όλα, καταφέρνει πάντα να μας εκπλήσσει προς το χειρότερο! Μέχρι και να συντάσσεται με τον κάθε άσχετο που ασκεί αγωγές για τα προσωπικά του συμφέροντα!

Εξ άλλου, είναι γνωστό τοις πάσι ότι ποτέ δεν υποστήριζε τα συμφέροντα της ιονικής οικογένειας ο κος Κολλάτος και αντίθετα μάλιστα τασσόταν ευθέως εναντίον τους, όπως ακριβώς έπραττε όταν κατέθετε στις δικαστικές υποθέσεις που κινούσε η τράπεζα εναντίον των συναδέλφων. Τώρα θα αλλάξει; Εμείς μάλιστα, λόγω και του παρελθόντος του, αναμένουμε πλέον να καταθέσει ως μάρτυρας και υπέρ της αντιδίκου κυρίας σε αυτήν την υπόθεση!

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε κε Κολλάτο;

Λίγη υπομονή συνάδελφοι και αυτά τα φαινόμενα σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Όπως κάνουμε πάντα, θα τηρήσουμε στο ακέραιο την υπόσχεση που σας έχουμε δώσει μετά από δική σας μαζική απαίτηση και θα στείλουμε σπίτι του και συγκεκριμένα στο χωριό του τον απαράδεκτο αυτόν κύριο για να μπορέσει με την ησυχία του να εξασκηθεί στην… παραγωγή μαρουλιών που πιθανότατα εμπέδωσε κατά την ενασχόλησή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως έμμισθος ειδικός σύμβουλος, αν και συνταξιούχος (άκουσον άκουσον) μετά την αποχώρησή του από την τράπεζα!