1

Δικαιοσύνη και Φασισμός – Από το facebook του συνάδελφου Άρη Γεωργίου

Μία ανάρτηση στο facebook του συνάδελφου Άρη Γεωργίου, μέλους των Δ.Σ. της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του ΣΥΙΛΤΕ, ο οποίος υπηρέτησε στα καταστήματα Πεύκης, Αμαρουσίου, Γέρακα, Παιανίας, Δροσιάς, Κάτω Πατησίων και Βριλησσίων, μας έβαλε σε σκέψεις…

Η σύνδεση, στήριξη και χρησιμοποίηση του φασισμού από το κρατικοβιομηχανικό σύμπλεγμα στα πλαίσια του καπιταλισμού, είναι ένα φαινόμενο που έχει αναλυθεί επανειλημμένα και νομίζουμε είναι πλέον ξεκάθαρη σε όποιον έχει «πρόθυμα» αυτιά στην πραγματικότητα και την αλήθεια.

Και όμως, μετά από τη ναζιστική θηριωδία, μετά από τις τραγικές συνέπειες του φασισμού όπου και αν εφαρμόστηκε ή προσπάθησε να επικρατήσει, μετά από όσο δεινοπάθησε συγκεκριμένα η Ελλάδα από το φασισμό, υπάρχουν ακόμα αυτοί που δεν θέλουν να κατανοήσουν τη φρικαλεότητά του και τις πραγματικές αιτίες του. Και δυστυχώς, αυτή η απαράδεκτα τραγική κατάσταση επεκτείνεται ακόμα και σήμερα στους θεσμούς, οδηγώντας στην αναβίωσή του στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Δικαιοσύνη και φασισμός δυστυχώς έχουν μακρύ ιστορικό αγαστής συνεργασίας υπό τη σκέπη του καπιταλιστικού συστήματος, το οποίο βεβαίως ξεκινά από το Μεσοπόλεμο και δυστυχώς επεκτείνεται μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση του Άρη περιέχει ορισμένα στοιχεία που αν και μεμονωμένα είναι γνωστά, είναι σημαντικό να προσπαθούμε να κατανοήσουμε τη σημασία τους, τις αιτίες τους και τι σημαίνουν ακόμα και στο σήμερα, ώστε να καταπολεμήσουμε την αναβίωση του φασισμού και να προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας.


Δικαιοσύνη και Φασισμός

!. Στο εδώλιο δεν κάθισε ποτέ η «Krupp» που τροφοδοτούσε όλη την πολεμική μηχανή του Χίτλερ, αλλά και που τα εργοστάσιά της όλως περιέργως έμεναν ανέπαφα όταν οι Αμερικάνοι ισοπέδωναν το Έσσεν.

!. Στο εδώλιο δεν κάθισε η «Deutsche Bank» που χρηματοδότησε τη δημιουργία και λειτουργία των ναζιστικών φούρνων του Αουσβιτς.

!. Στο εδώλιο δεν κάθισε η «Siemens». που έλυνε και έδενε επί φασίστα Μεταξά.

°Με πρόταση και χρηματοδότηση του επικεφαλής της «Siemens» στην Αθήνα, συγκροτήθηκαν τα Τάγματα Ασφαλείας ίο 1943.

!. Στο εδώλιο δεν κάθισαν οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι οικονομικοί στυλοβάτες του φασιστικού καθεστώτος Μεταξά που όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα παρέδωσε τους Έλληνες πολιτικούς κρατούμενους στην Γκεστάπο για να μεταφερθούν στα Νταχάου και στα Άουσβιτς.

!. Στο εδώλιο δεν κάθισαν οι 25 από τους μεγαλύτερους βιομηχάνους της Γερμανίας, αυτοί που το 1933 τροφοδότησαν το αποκαλούμενο και «Ταμείο του Χίτλερ» με το αστρονομικό για την εποχή ποσό των 3 εκατ. μάρκων.

°Ήταν στις εκλογές του ’33 που οι Ναζί πήραν το 44% των ψήφων.!

!. Στο εδώλιο δεν κάθισε η ελβετική «Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών».

Ο πρόεδρος της, ο τραπεζίτης Σαχτ, ήταν ο υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ από το 1934.

!. Στο εδώλιο δεν κάθισε η «Φάρμπεν» που κατασκεύασε το Κυκλώνιο Β.

Ήταν το αέριο που χρησιμοποιήθηκε για την εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων στα κρεματόρια.

Ένα από τα ονόματα με τα οποία κυκλοφορεί σήμερα η «Φάρμπεν» είναι «Bayer»

!. Στο εδώλιο δεν κάθισαν οι 45 από τους μεγαλύτερους Γερμανούς βιομήχανους που στις επιχειρήσεις τους στέλνονταν για καταναγκαστική εργασία οι κρατούμενοι από το Μαουτχάουζεν.

!. Στο εδώλιο δεν κάθισαν:

°Η αμερικανική πολυεθνική «ΙΒΜ».

Η οργάνωση των 78 ναζιστικών στρατοπέδων εξόντωσης έγινε με τεχνολογία της «ΙΒΜ».

°Ο πρόεδρος της «ΙΒΜ», ο Τ. Watson, τιμήθηκε από το Γ’ Ράιχ με το μετάλλιο του Μεγάλου Σταυρού της Γερμανικής Τάξης του Αετού, το 1937.

°Ήταν η μεγαλύτερη τιμή που μπορούσε να αποδώσει το ναζιστικό καθεστώς σε μη Γερμανό πολίτη

°Η «Standard Oil», των συμφερόντων Ροκφέλερ, στη διάρκεια του πολέμου, εκτός από τους συμμάχους προμήθευε με καύσιμα και τον Αξονα.

°Η «General Motors».

Χιλιάδες θωρακισμένα αυτοκίνητα, φορτηγά και τανκς για τον γερμανικό στρατό κατασκευάστηκαν από την «General Motors».

 °«Ό,τι συμφέρει την «General Motors» συμφέρει την Αμερική», έλεγε ο Αϊζενχάουερ.

°Το αμερικανικό κράτος αποζημίωσε με 33 εκατ. δολάρια την «General Motors» για τις ζημιές που υπέστησαν τα εργοστάσια της σε Γερμανία και Αυστρία στον πόλεμο.

 °Ήταν τα εργοστάσια που κατασκεύαζαν τανκς για τον Χίτλερ.

°Η «Ford». Το 1/3 των φορτηγών της Βέρμαχτ το κατασκεύασε η αμερικανική πολυεθνική «Ford».

 °Οι μισοί «εργαζόμενοι» της εταιρείας ήταν σκλάβοι από στρατόπεδα συγκέντρωσης.

°Ο πρόεδρος της «Ford»ο «κύριος» Ford, το 1938 γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του παραλαμβάνοντας από τους Γερμανούς πρόξενους στο Ντιτρόιτ το μετάλλιο του Μεγάλου Σταυρού της Γερμανικής Τάξης του Αετού.

°Η τράπεζα «UBC»

Ήταν από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του ναζιστικού καθεστώτος.

°Πρόεδρος της ήταν ο «κύριος»

Πρέσκοτ Μπους.

Πατέρας και παππούς δυο αμερικανών προέδρων.

°Κανένα από τα στελέχη των εταιρειών δυτικών συμφερόντων δεν τιμωρήθηκε μετά τον πόλεμο για τις σχέσεις του με τον ναζισμό.

°Τα αδικήματά τους παραγράφηκαν.

!. Το φρόντισε ο κύριος John McCloy.

Ήταν ο Ύπατος Αρμοστής των ΗΠΑ στη Γερμανία μετά τον πόλεμο.

°O McCloy ήταν από το 1947 ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας.

 °Πριν ως νομικός εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των Ροκφέλερ και της τράπεζας «Chase Manhattan».

°Ο κατάλογος είναι μακρύς και το συμπέρασμα ασφαλές:

°Από το εδώλιο λείπουν όλοι αυτοί που είναι δίπλα, πίσω και κυρίως πάνω από τους «Χίτλερ».

°Λείπουν τα μονοπώλια και όλοι αυτοί που κάνουν κουμάντο σε ένα σύστημα που είτε με φασισμό είτε χωρίς φασισμό, είτε με κοινοβούλιο είτε χωρίς κοινοβούλιο, έχει πάντα το ίδιο όνομα.

°Λέγεται καπιταλισμός.

(Από την «Ανάκριση»,του Πέτερ Βάις )

Δομικά,ηθικά ,ιδεολογικά, είμαι ποτισμένος με την γνώση πως πρέπει να πατάξουμε τον φασισμό με κάθε τρόπο, μα παράλληλα να μην ξεχνούμε πώς η πρόταση απέναντι από τον φασισμό και τον ναζισμό είναι η ανθρωπιά.

°Τιμή και δόξα στον καθένα που βάζει το στήθος του απέναντι στον φασισμό,

τιμή και δόξα στον καθέναν που βάζει στο πιάτο μας ανθρωπιά και αγάπη.

°Κανένας πόλεμος ανάμεσα στους λαούς –

Αναθεμα σε φασισμέ.
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών 1 & 2 Δεκεμβρίου, αλλά και τη δυνατότητα επιστολικής ψήφου σε όλη την επικράτεια – Στηρίζουμε δυναμικά την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη») η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων.

Ήταν η πρώτη διαδικασία Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συναντηθήκαμε ξανά με τους συναδέλφους μας και όλα κύλησαν ομαλά.

Βεβαίως, η διαδικασία διεξήχθη με απόλυτη προσήλωση στα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα προκειμένου να αισθανόμαστε και να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έγινε αναλυτικά ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διορισμένης προσωρινής διοίκησης, ενώ αντίθετα δεν εμφανίστηκε δυστυχώς κανένας εκπρόσωπος του προεδρείου της διοίκησης περιόδου Ιουλίου 2017 – Ιουνίου 2020 προκειμένου να κάνει τον απολογισμό της εν λόγω θητείας.

Οι συνάδελφοι ενέκριναν ομόφωνα το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διορισμένης προσωρινής διοίκησης, ενώ αντίθετα καταψήφισαν ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό της διοίκησης περιόδου Ιουλίου 2017 – Ιουνίου 2020.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιστροφής σε μία κανονικότητα λειτουργίας του Συλλόγου Συνταξιούχων, το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Λόγω της πανδημίας η Γενική Συνέλευση αποφάσισε η επιστολική ψήφος να επεκταθεί στο σύνολο της επικράτειας (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι άσκοπες μετακινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πήραν το λόγο τα στελέχη της παράταξης «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και τόνισαν ότι πρώτος στόχος αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκλογών είναι βεβαίως η κοινή επιθυμία των απανταχού Ιονικάριων για τη συγχώνευση των Συλλόγων του χώρου μας, ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος και δυναμικός σύλλογος που θα αντιπροσωπεύει και προωθεί τα συμφέροντά μας και θα υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας!

Βεβαίως, δε θα μείνουν πίσω όλα τα θέματα που απασχολούν την Ιονική Οικογένεια, ασφαλιστικά, εργασιακά, το μεγάλο θέμα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που πιστεύουμε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο μετά από τις πολυετείς προσπάθειες του Συλλόγου μας, αλλά και οι πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, όπως η δημιουργία ενός Ύμνου της Ιονικής, αλλά και το μεγάλο όραμα ενός γηροκομείου για τους συναδέλφους!

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και γιατί η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει αποδείξει μέσα σε αυτά τα ομολογουμένως δύσκολα χρόνια ότι μπορεί να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα δικαιώματα και να προωθήσει τα συμφέροντα των συναδέλφων, αλλά και γιατί διακηρύσσει από την πρώτη μέρα την αναγκαιότητα για την ενότητα του χώρου μας μέσω της συγχώνευσης των συλλόγων, στηρίζουμε όλοι μαζικά και δυναμικά την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου Συνταξιούχων!

 .

Υ.Γ. Τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Αντιπροσωπεία στην ΟΣΤΟΕ θα μπορείτε να τις υποβάλλετε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων (Πανεπιστημίου 38, 5ος όροφος) ή στο fax 2103614287 ή στο e-mail info@syntaxilte.gr ή ταχυδρομικά (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Πανεπιστημίου 38, Αθήνα, ΤΚ 10679), υπ’όψιν της Εφορευτικής Επιτροπής, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Στο fax και το e-mail θα πρέπει να κοινοποιείτε τον αριθμό συστημένης επιστολής του ταχυδρομείου με την οποία θα αποσταλεί άμεσα η πρωτότυπη αίτηση. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να θεωρηθεί η υποψηφιότητα έγκυρη.

Πατήστε εδώ ή πάνω στην αίτηση : 
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝΕ ΠΙΑ – Ποίημα της Σοφίας Μαρωνίδη

Η αγαπητή «Πρέσβειρα του Πολιτισμού» του Συλλόγου μας, Σοφία Μαρωνίδη, δε χρειάζεται πλέον συστάσεις, αφού τη γνωρίζετε μέσα από τα υπέροχα ποιήματά της που αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας, ενώ βέβαια έχει συνεισφέρει και στον επερχόμενο Ύμνο της Ιονικής.

Σήμερα, 27 Οκτωβρίου, η Σοφία έχει τα γενέθλιά της και όλη η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ της εύχεται Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά και βεβαίως, Χρόνια Δημιουργικά, πάντα με υγεία για την ίδια και τους δικούς της ανθρώπους!

Η Σοφία μας «κερνά» ένα ακόμα πολύ όμορφο ποίημά της και βεβαίως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να της ευχηθούμε και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της!


ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝΕ ΠΙΑ

Δεν είσαι για μένανε πιά

φλόγα που καίει μέσα στην καρδιά μου

Έσβησες και χάθηκες στην καταχνιά

και άφησες καπνούς στην κάμαρά μου

Φωτιά καίει τα πάντα

δεν μένει τίποτα

Στη στάχτη που απομένει

τα λόγια τα ανείπωτα

Δεν είσαι για μένανε πιά

όνειρο στην απατηλή ζωή μου

Ήταν φυλακή και τούτη η βραδιά

και συ επισκέπτης ήσουν στο κελί μου

Σοφία Μαρωνίδη

( απο τη συλλογή “Λοξές ματιές”)
Η τράπεζα προχωρά στην έξωση συναδέλφου με καρκινοπαθή σύζυγο! ΟΛΟΙ στο πλευρό του συναδέλφου μας για να σώσουμε το σπίτι του από τις απάνθρωπες, ανάλγητες ενέργειες της τράπεζας!

  • Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΣΥΖΥΓΟ!

.

  • ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ  ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ, ΑΝΑΛΓΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!

 .

Συνάδελφοι,

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει ασχοληθεί επανειλημμένως με το μείζον θέμα των κόκκινων δανείων, καθόσον πιστεύουμε ότι αποτελεί μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας που έχει ετεροχρονιστεί και σταδιακά θα αρχίσει να εκρήγνυται, οδηγώντας στην καταστροφή χιλιάδων συμπατριωτών μας και την ανατροπή της κοινωνικής συνοχής.

Επιπρόσθετα, εκπροσωπώντας τραπεζοϋπαλλήλους, δηλαδή τον πλέον υπερδανειοδοτημένο κλάδο, γνωρίζουμε πολύ καλά τις αγωνίες των συναδέλφων μας που φοβούνται για το παρόν και το μέλλον το δικό τους και κυρίως των οικογενειών τους…

 .

Η πρώτη περίπτωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας συναδέλφου μας είναι γεγονός και τις επόμενες ημέρες σχεδιάζεται και η έξωσή του!

Και δυστυχώς, η πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους μας, αφού η τράπεζα έχει προχωρήσει πιθανώς στην πρώτη περίπτωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας συναδέλφου και μέλους του Συλλόγου μας και τις επόμενες μέρες προχωρά και στην έξωσή του!

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευαίσθητη υπόθεση με έντονες ηθικές προεκτάσεις όσον αφορά τη συμπεριφορά της τράπεζας προς τους συναδέλφους μας, καθώς ο συνάδελφός μας αντιμετωπίζει σωρεία οικονομικών, προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων υγείας, αφού η σύζυγός του είναι καρκινοπαθής και είναι πατέρας τριών παιδιών!

Μάλιστα, , η τράπεζα φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τα δεινά που αντιμετωπίζει ο συνάδελφος, αφού σήμερα δεν εργάζεται λόγω άδικης καταγγελίας της σύμβασής του τον Οκτώβριο του 2010 με συνέπεια έκτοτε ο ίδιος και η πενταμελής οικογένειά του να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Κατά της απόλυσής του αυτής, ο συνάδελφος έχει προσφύγει στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Εργατικών Διαφορών), όπου εκκρεμεί η υπόθεση μέχρι σήμερα. Στο πλαίσιο της δίκης αυτής θα αναδειχθεί ότι ο συνάδελφος δεν έχει καμία ευθύνη ή εμπλοκή στη γνωστή υπόθεση της υπεξαίρεσης του κ. Κωνσταντίνου Τάκου (κατάστημα Κοζάνης) που δυστυχώς ακόμα δεν έχει εκδικασθεί στο ποινικό δικαστήριο.

Ωστόσο, το πλέον σοβαρό γεγονός που ανέτρεψε την οικογενειακή του ζωή, είναι η ασθένεια της γυναίκας του που πάσχει από καρκίνο και δίνει καθημερινό αγώνα για τη ζωή της. Σε όλα τα προαναφερθέντα βεβαίως, θα πρέπει να συνυπολογιστούν και τα επιπλέον προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία COVID-19 τόσο στην καθημερινότητα μίας οικογένειας με σοβαρή ασθενή, όσο και στην προσπάθεια ανεύρεσης εργασίας από το συνάδελφο.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ενώπιον αυτής της απαράδεκτης, απάνθρωπης συμπεριφοράς και αδικίας σε βάρος του συναδέλφου μας, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίσαμε να στηρίξουμε με κάθε μέσο την προσπάθεια του συναδέλφου, παρακολουθώντας και παρεμβαίνοντας στην υπόθεση ήδη από όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες από πλευράς τράπεζας. Από την πρώτη στιγμή και σύμφωνα με την επιθυμία του συναδέλφου, ακολουθήσαμε την οδό της προσέγγισης και της συνεννόησης, αποστέλλοντας επιστολές στην τράπεζα προκειμένου να προσέλθει σε διάλογο και να βρεθεί  μία λύση.

Βασιζόμενοι στην ανθρώπινη ευαισθησία που θα πρέπει να χαρακτηρίζει όλους μας τις δύσκολες αυτές εποχές, σε αυτές τις επιστολές είχαμε καταθέσει λογικές προτάσεις για την εξεύρεση λύσης σε αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα (είτε για να περιέλθει εκ νέου το ακίνητο στην ιδιοκτησία της οικογένειάς του, είτε και η εναλλακτική πρόταση του συναδέλφου για να παραμείνει στην οικία του καταβάλλοντας ένα λογικό τίμημα), αναμένοντας όλο αυτό το διάστημα – μάταια – τη θετική ανταπόκριση της τράπεζας.

Δυστυχώς, όμως, με θλίψη και οργή συνειδητοποιήσαμε ότι με τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, η τράπεζα επέστρεψε και στο αδυσώπητο πρόσωπό της, αφού όχι μόνο δεν εισακούστηκαν οι – απόλυτα δίκαιες, λογικές και με βάση την ανθρώπινη ηθική – προτάσεις μας για τη διευθέτηση της υπόθεσης, αλλά αντίθετα ο συνάδελφός μας μάς πληροφόρησε ότι στο τέλος του μήνα προχωρούν εκ μέρους της τράπεζας οι ενέργειες έξωσής του!

 .

ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Πλέον η υπόθεση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν αρκεί η τακτική της προσέγγισης. Η τράπεζα επιδεικνύει το απάνθρωπο πρόσωπό της και οφείλουμε όλοι εμείς να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς το συνάδελφο και την οικογένειά του και να απαντήσουμε με την αγωνιστική μας ετοιμότητα!

Ο Σύλλογός μας βέβαια στηρίζει απόλυτα και με κάθε τρόπο το συνάδελφο και σε περίπτωση που η τράπεζα δε σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ τις διαδικασίες έξωσης και δεν προσέλθει σε διάλογο για την εξεύρεση λύσης, τότε θα είναι υποχρέωσή μας τόσο τα μέλη του Δ.Σ. όσο και οι συνάδελφοί μας να μπούμε ασπίδα για την προστασία της κατοικίας του.

Επιπλέον, εφόσον η τράπεζα επιχειρήσει πράγματι να ξεσπιτώσει το συνάδελφό μας με καρκινοπαθή σύζυγο, δε θα έχουμε πλέον άλλη επιλογή από το να αναδείξουμε δημόσια την πολιτική και κοινωνική διάσταση της υπόθεσης και το απάνθρωπο πρόσωπο της τράπεζας, ενώ ήδη έχουμε έρθει σε επαφή και έχουμε ενημερώσει τόσο τη ΓΣΕΕ όσο και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη ώρα, θα επικρατήσει η ανθρωπιά, αλλά και η λογική, αφού οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα προκαλέσει μη αναστρέψιμη οδύνη στην οικογένεια του συναδέλφου, αλλά και ανεπανόρθωτο πλήγμα στο γόητρο της τράπεζας.

 .

·    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΣΥΖΥΓΟ!

 .

·    Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!

 .

·    Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ!

 .

*Για το συντονισμό των ενεργειών των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης και την άμεση, συλλογική δράση μας, μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου μας είτε με τη συναδέλφισσα Δήμητρα Βούρου (τηλ. 6974891031)
Ο χειμώνας έρχεται… Ο Συνεταιρισμός μας σας ζεσταίνει! Μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης στο νομό Αττικής σε συνεργασία με την TERRA PETROL!

Συνάδελφοι,

Ο χειμώνας έρχεται νωρίς φέτος και το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε όλοι τις πηγές θέρμανσης για να νιώσουμε τη θαλπωρή των εσωτερικών χώρων…

Η θέρμανση των ελληνικών νοικοκυριών αναδείχθηκε σε μείζον θέμα τα τελευταία δύσκολα χρόνια, αφού πολλές οικογένειες δεν είχαν τα απαραίτητα οικονομικά μέσα για να έχουν τη ζεστασιά που όλοι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε μέσα στο σπίτι μας τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες…

Ωστόσο, τα μέλη του Συνεταιρισμού μας στο νομό Αττικής δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε, αφού ο Συνεταιρισμός μας είναι εδώ για να σας θερμάνει!

Ο Συνεταιρισμός μας έχει ξεκινήσει από πέρυσι τη συνεργασία του με την TERRA PETROL, μία εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων πώλησης πετρελαιοειδών στην Αττική. Η επιτυχημένη μας συνεργασία ανανεώθηκε φέτος εξασφαλίζοντας για μία ακόμα χρονιά μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης:


Η TERRA PETROL ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα και σταδιακά κατέλαβε μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στον νομό Αττικής. Βασιζόμενη σε ίδιες δυνάμεις και στέρεες βάσεις η νέα χιλιετηρίδα την βρήκε να δραστηριοποιείται ενεργά και συνολικά πλέον στον τομέα της εξυπηρέτησης των κτιρίων.

Με προσεκτικές και στοχευμένες επιλογές κατάφερε να εδραιωθεί στον κλάδο της εξυπηρέτησης κτιρίων αποκτώντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το οποίο η TERRA PETROL φροντίζει να μεταφέρει σε όλους τους συνεργάτες της.

Σκοπός της εταιρείας η όσο το δυνατόν ταχύτερη, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η TERRA PETROL πλέον απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μιας μεγάλης μερίδας κτιρίων στο λεκανοπέδιο Αττικής, εμπιστοσύνη που φροντίζει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες για να επιτύχει την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών της.


Πετρέλαιο ΒΡ

Ισχύουν ειδικές τιμές για το Συνεταιρισμό μας και επιπλέον έκπτωση 10 ευρώ ανά χίλια λίτρα

12 Άτοκες Δόσεις Με Όλες τις Κάρτες

Δώρο ένα Βελτιωτικό πετρελαίου για τα μέλη μας


Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες επι­κοι­νω­νεί­τε με το Συ­νε­ται­ρι­σμό μας:

Τηλ. : 210 3250692-3-4

e – mail : synergasya@gmail.com
ΟΛΟΙ στη Γ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων (Τετάρτη 27.10, ώρα 09:30 π.μ. – ΣΕΦ) για να προχωρήσει το όραμα της ενότητας του χώρου της Ιονικής!

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ώρα 09:30 π.μ. διεξάγεται στο ΣΕΦ (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη) η κρίσιμη Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων επέλεξε για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης την Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, χωρητικότητας 1.000 ατόμων, προκειμένου να είναι δυνατή η τήρηση των αποστάσεων και όλων των υγειονομικών μέτρων με απόλυτη ασφάλεια.

Η διακηρυγμένη, βασική επιδίωξη της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και η πολυπόθητη από τη συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων μας ενότητα του χώρου μας θα ολοκληρωθεί και παγιωθεί με τη συγχώνευση των Συλλόγων μας (Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας & ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ).

Μετά από τη δύσκολη για όλους δοκιμασία της πανδημίας που αναγκαστικά καθυστέρησε τις εξελίξεις και καθόσον πλέον στο Σύλλογο Συνταξιούχων έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την ομαλή μετάβασή του σε μία περίοδο αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε ενωμένοι για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της δημιουργίας ενός ενιαίου και δυναμικού Συλλόγου στο χώρο της Ιονικής!

Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 θα μπορέσουμε να διατρανώσουμε την επιθυμία μας για την ενότητα του χώρου μας ώστε μετά από τις επικείμενες εκλογές να προχωρήσουμε με ομοψυχία στη νέα εποχή της Ιονικής Οικογένειας!

 .

  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρών στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων προκειμένου να διατρανώσουμε την κοινή επιθυμία μας για ενότητα του χώρου της Ιονικής και να προχωρήσουν οι διεργασίες για τη συγχώνευση των Συλλόγων !

.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.10.21 ΩΡΑ 09:30 ΠΡΩΙΝΗ

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (ΑΙΘ. ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ)

 .
Αντίο Θανάση

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 77 ετών ο συνάδελφός μας Αθανάσιος Τσαντός, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη Λαμία. Τον Θανάση διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του είναι βέβαιο ότι θα τον θυμούνται με αγάπη και σεβασμό.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Γαρουφαλλιά (Φαλλιά) και τις κόρες τους Σοφία και Νικολέτα, οι οποίες θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα τους.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του συναδέλφου έγιναν στο Κοιμητήριο Λαμίας.

Καλό ταξίδι Θανάση!
Από την Καλαμάτα στο Μαϊντάνεκ – Της συναδέλφισσας Χρηστίνας Σωτήρχου

«Στις 22.10.1943, η δυτική περιοχή της Καλαμάτας κυκλώνεται και συλλαμβάνονται 2.000 άτομα που οδηγούνται στο γήπεδο του Απόλλωνα», μας πληροφορεί η συναδέλφισσα Χρηστίνα Σωτήρχου, σε συνέχεια των συγκλονιστικών της ερευνών για το Ολοκαύτωμα, αλλά και για τους Έλληνες κρατούμενους που βρέθηκαν στο επίκεντρο της φρίκης της ναζιστικής θηριωδίας.

Σαν σήμερα, λοιπόν, 2.000 συμπατριώτες μας αιχμαλωτίστηκαν από τους κατακτητές στην Καλαμάτα. 1.100 από αυτούς εστάλησαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Χαϊδάρι και το Γουδή.

189 Πελοποννήσιοι επιβιβάστηκαν στα «τραίνα του θανάτου» με προορισμό τα φρικαλέα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ευρώπης.

Από αυτούς, οι ναζί επέλεξαν 54, οι οποίοι εστάλησαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης Lublin (Majdanek). Εν τέλει, οι 51 εξοντώθηκαν στο στρατόπεδο και οι 3 που επιβίωσαν μετά την εκκένωση και καταστροφή του στρατοπέδου (εν όψει της επέλασης του σοβιετικού στρατού), απελάθηκαν σε άλλα στρατόπεδα. Κανείς τελικά δεν επιβίωσε.

Τη συγκλονιστική ιστορία των 189 Πελοποννήσιων που είχαν συλληφθεί στις 22.10.43 και μπήκαν στο τραίνο του θανάτου μας αφηγείται σήμερα η συναδέλφισσα Χρηστίνα Σωτήρχου.

Ένα χρόνο περίπου μετά την καταδίκη των ναζί στη χώρα μας και ενώ το τελευταίο διάστημα είναι συνεχείς οι ειδήσεις και οι αναφορές που σηματοδοτούν την προσπάθεια του φιδιού να βγει ξανά από την τρύπα του, είναι σημαντικό να θυμόμαστε τις θηριωδίες που έχουν διαπράξει. Μέσα από αυτές τις τρομακτικά συγκλονιστικές ιστορίες με αδιάσειστα στοιχεία που αφηγείται η συναδέλφισσα, φέρνουμε ξανά στο νου τι σημαίνει φασισμός, ναζισμός, Ολοκαύτωμα και ότι είναι χρέος μας να τους πατάξουμε για πάντα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΕΚ ( πατήστε εδώ)
Βαρύ πένθος στην Ιονική Οικογένεια! Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Στυλιανός, γιος του συναδέλφου μας Γιάννη Στυλιανού

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 49 ετών ο Γιώργος Στυλιανός, γιος του συναδέλφου μας Γιάννη Στυλιανού που υπηρέτησε στο Κεντρικό, την Άνδρο ως εργαζόμενος και διευθυντής και τα Σπάτα ως διευθυντής. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Γιώργο, ο οποίος εργαζόταν ως λιμενικός, αφού διερχόμενος οδηγός με αυτοκίνητο παραβίασε STOP και παρέσυρε τη μηχανή του άτυχου Γιώργου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος με τη Δήμητρα και μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιάννη, την Αντριάνα και τον Βαγγέλη, δημιουργώντας μία υπέροχη οικογένεια.

Τι να πούμε βεβαίως και για τον αγαπημένο μας συνάδελφο Γιάννη, τη σύζυγό του Καλλιόπη και τα άλλα παιδιά τους, τη Νίκη και τον Παντελή, οι οποίοι είδαν σε τόσο νέα ηλικία να χάνεται ο αγαπημένος τους γιος και αδερφός.

Τα λόγια βεβαίως σε τέτοιες στιγμές είναι φτωχά για να εκφράσουν την οδύνη που έχει κατακλύσει την Ιονική Οικογένεια και εμείς δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στους δικούς του ανθρώπους, να τους ευχηθούμε κουράγιο και να τους γνωστοποιήσουμε ότι σύσσωμη η Ιονική Οικογένεια στεκόμαστε δίπλα τους αυτές τις τραγικές στιγμές.

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Γιώργου Στυλιανού θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώρα 11:00 π.μ. στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Καλό ταξίδι Γιώργο!
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – Στηρίζουμε τους υποψήφιους της παράταξης «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» στο Σύλλογο Συνταξιούχων – 100 ακόμα συνάδελφοι υπογράφουν τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ φτάνοντας τους 1.000!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Στηρίζουμε τους υποψήφιους της παράταξης

«ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» στο Σύλλογο Συνταξιούχων

.

Συναδέλφισσες-οι,

Περίπου 1,5 χρόνο μετά από την πανδημία του κορωνοϊού, οι ζωές όλων μας έχουν επηρεαστεί δραστικά. Η πανδημία έχει παγκόσμιες συνέπειες, αφήνει πίσω της εκατομμύρια θύματα, προκάλεσε ανατροπές στην καθημερινότητά μας.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και παρά τις αντίξοες συνθήκες, δεν σταμάτησε στιγμή όλο αυτό το διάστημα (ακόμα και με προσωπικές θυσίες των μελών της διοίκησης) να βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους, αντιμετωπίζοντας όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα που προέκυψαν.

Άλλωστε, από το 2000 που ξεπουλήθηκε η Ιονική Τράπεζα μέχρι σήμερα, η παράταξή μας έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της, αφού στα πέτρινα χρόνια που δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων των συναδέλφων, η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ υπήρξε η ασπίδα που απέκρουσε τις απανωτές επιθέσεις της τράπεζας και ο θεματοφύλακας των δικαιωμάτων και των συμφερόντων όλων των προερχομένων από την Ιονική συναδέλφων, εργαζομένων και συνταξιούχων.

Το μυστικό της επιτυχημένης λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς μας βρίσκεται στην αλληλεγγύη, τη συναδελφικότητα, τη συνοχή και τη σύνθεση που έχουμε κατορθώσει, αφού έχουμε αφήσει στην άκρη τις προσωπικές, ιδεολογικές μας επιλογές και έχουμε προτάξει το συμφέρον του χώρου και των συναδέλφων της Ιονικής, έχοντας την Ενότητα ως το θεμέλιο λίθο των προσπάθειών μας.

Για αυτό και αντέξαμε τη μεγάλη περίοδο σύγκρουσής μας με την τράπεζα, όταν είχαμε απέναντί μας τους πανίσχυρους μηχανισμούς της και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό. Αντέξαμε και νικήσαμε, έχοντας ως αδιάψευστη απόδειξη τις περίπου 2.000 αποφάσεις υπέρ των συναδέλφων μας σε βάρος της τράπεζας με τη στήριξη του Συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Η διακηρυγμένη, βασική μας επιδίωξη είναι η πολυπόθητη από τη συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων μας ενότητα του χώρου μας να ολοκληρωθεί και να παγιωθεί με τη συγχώνευση των Συλλόγων μας (Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας & ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ). Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκλογών στο Σύλλογο Συνταξιούχων, τα αιρετά Δ.Σ. των Συλλόγων του χώρου μας θα προχωρήσουν με ομοψυχία στις απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες ώστε να γίνει πραγματικότητα ο διαχρονικός, μεγάλος στόχος της δημιουργίας ενός ενιαίου και δυναμικού μετώπου στο χώρο της Ιονικής!

Η πανδημία μπορεί να καθυστέρησε τις εξελίξεις, αλλά παρά τις δυσκολίες, πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και έχουμε χρέος να στηρίξουμε αυτόν το σημαντικό στόχο για να οδηγήσουμε την Ιονική Οικογένεια στη νέα εποχή.

Όλοι εμείς στην ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ζητάμε από τους συναδέλφους να κρίνουν και να αξιολογήσουν την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κατά πόσον υπήρξαμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και ειλικρινείς απέναντί τους. Κατά πόσον προσπαθούσαμε πάντα, με όλες μας τις δυνάμεις, για το καλύτερο δυνατόν, στηρίζοντας τους συναδέλφους, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του χώρου της Ιονικής.

Όσοι πιστεύετε ότι έχουμε περάσει τις εξετάσεις που έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια και ενώπιον της μεγάλης πρόκλησης της επίτευξης της ενότητας του χώρου μας και καθώς ακόμα είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα (διάσωση επικουρικής σύνταξης, απόδοση πλήρους εφάπαξ, ασφαλιστικές διεκδικήσεις, όραμα δημιουργίας γηροκομείου κ.ά.), θέλουμε εμπράκτως τη στήριξή σας ώστε στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου Συνταξιούχων να διατρανωθεί η δυναμική της παράταξής μας, προκειμένου να αφοσιωθούμε απερίσπαστοι στους στόχους και τις διεκδικήσεις μας.

Είναι αλήθεια ότι ο χώρος μας δοκιμάστηκε από ανθρώπους και συμπεριφορές που υποβίβασαν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα και άφησαν πίσω τους ανοιχτές πληγές σε ζητήματα διοίκησης και διαχείρισης συγκεκριμένων περιόδων. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά, είναι αναγκαίο να κλείσουν πρώτα αυτές οι πληγές. Η παράταξή μας δεν είναι διατεθειμένη να παραγράψει, ούτε να παραπέμψει στις καλένδες τα φαινόμενα και τους υπεύθυνους που κράτησαν αλυσοδεμένο το χώρο μας επί σειρά ετών.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας και ως το καλύτερο εχέγγυο για το μέλλον του χώρου μας εν όψει της συγχώνευσης των συλλόγων, να μην υπάρχει καμία σκιά και να ξεκινήσουμε τη νέα εποχή υπό συνθήκες πλήρους διαφάνειας. Και σε αυτό, θα είμαστε ασυμβίβαστοι.

Για να κατορθώσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ενώ επιτέλους στο Σύλλογο Συνταξιούχων έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την ομαλή μετάβασή του σε μία περίοδο αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας, είναι απαραίτητο να στελεχωθεί από συναδέλφους με ικανότητες, εμπειρίες και διάθεση να προσφέρουν.

Τα τελευταία δύσκολα, λόγω και της συνεχιζόμενης κρίσης, χρόνια, πιστεύουμε ότι έχει καταστεί σαφές πως οι εκπρόσωποι της παράταξης ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων ήταν οι μόνοι που υπερασπίστηκαν τη διαφάνεια λειτουργίας του Συλλόγου, αλλά και στάθηκαν επάξια δίπλα στους συναδέλφους, προσπαθώντας να δώσουν λύση στα σοβαρά θέματα που τους απασχόλησαν, έχοντας απτά αποτελέσματα προς όφελος όλων των συναδέλφων της Ιονικής.

Συνεπώς, στηρίζουμε την παράταξη της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και τους εκπροσώπους της γιατί θεωρούμε ότι μπορούν να γίνουν οι βασικοί παράγοντες και συντελεστές της ενότητας του χώρου μας και της επιτυχημένης αντιμετώπισης των θεμάτων που μας απασχολούν, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της μεγάλης Ιονικής Οικογένειας.

Επιδίωξή μας είναι η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να έχει την καθολική αποδοχή της Ιονικής Οικογένειας!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, από όλες τις διαφορετικές παρατάξεις, τάσεις και απόψεις, να συμπορευτούν με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ προκειμένου να αντιπροσωπεύει πραγματικά το σύνολο του χώρου της Ιονικής!

———————————————————————————————————-

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η λίστα των συναδέλφων που υπογράφουν τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ακολουθεί η νέα λίστα με 100 ακόμα συναδέλφους, αλλά και η συνολική με τα 1.000 ονόματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!

 

901 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
902 ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ
903 ΔΕΣΣΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
904 ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΡΓΥΡΩ  ΑΘΗΝΑ
905 ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
906 ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΘΗΝΑ
907 ΚΟΥΜΑΝΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
908 ΚΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
909 ΚΡΗΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΥΔΡΑ
910 ΜΑΚΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑ
911 ΜΑΛΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
912 ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΘΗΝΑ
913 ΜΑΝΟΥΣΟΥΔΑΚΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
914 ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
915 ΜΟΡΤΑΚΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ΑΘΗΝΑ
916 ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΑΘΗΝΑ
917 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ
918 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΤΥΡΝΑΒΟΣ
919 ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΒΟΛΟΣ
920 ΠΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
921 ΠΟΥΛΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΕΥΚΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ
922 ΡΑΠΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
923 ΡΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΘΗΝΑ
924 ΡΙΒΑΝΣ ΕΛΕΝΗ  ΑΘΗΝΑ
925 ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ  ΩΡΩΠΟΣ
926 ΡΟΥΒΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΑΘΗΝΑ
927 ΡΟΥΣΕΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΒΑΡΚΙΖΑ
928 ΡΩΣΙΑΔΟΥ ΦΙΛΙΩ ΘΕΣ/ΚΗ
929 ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗ
930 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ 
931 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
932 ΣΑΛΗΟΛΓΟΥ ΣΕΒΙΜ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
933 ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΗΝΑ
934 ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
935 ΣΑΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΑΝΘΗ
936 ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
937 ΣΑΡΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
938 ΣΙΑΜΠΑΝ ΤΟΥΝΤΣΑΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
939 ΣΙΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
940 ΣΙΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
941 ΣΚΑΛΙΔΗ ΧΡΥΣΗ ΑΘΗΝΑ
942 ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΡΑ
943 ΣΚΛΑΠΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ
944 ΣΚΟΥΦΕΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΔΟΣ
945 ΣΜΥΡΟΥ ΜΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
946 ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΓΙΟ
947 ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
948 ΣΠΥΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
949 ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΗΝΑ
950 ΣΤΑΤΗΡΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
951 ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
952 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
953 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
954 ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
955 ΣΤΕΡΓΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
956 ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
957 ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΘΗΝΑ
958 ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
959 ΣΥΓΓΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΙΑ
960 ΣΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
961 ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΠΙΣ ΑΘΗΝΑ
962 ΣΥΝΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΑΘΗΝΑ
963 ΣΥΝΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ
964 ΣΦΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  ΑΘΗΝΑ
965 ΣΦΥΡΑΚΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΕΛΛΗ ΑΘΗΝΑ
966 ΣΧΙΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
967 ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  ΑΘΗΝΑ
968 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΒΑΛΑ
969 ΤΑΜΠΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
970 ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΘΗΝΑ
971 ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
972 ΤΖΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
973 ΤΖΙΒΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
974 ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
975 ΤΡΕΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
976 ΤΡΙΜΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
977 ΤΣΑΓΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΓΙΟ
978 ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ
979 ΤΣΑΡΟΥΧΗ ΔΡΟΣΗ ΞΑΝΘΗ
980 ΤΣΕΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
981 ΤΣΕΡΙΚΤΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
982 ΤΣΕΡΚΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
983 ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΖΑΜΠΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ
984 ΤΣΙΚΡΑ ΚΟΡΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
985 ΤΣΙΛΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
986 ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ ΜΠΟΥΚΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΘΗΝΑ
987 ΤΣΙΝΟΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ  ΑΘΗΝΑ
988 ΤΣΙΟΥΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
989 ΤΣΙΟΥΓΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
990 ΤΣΙΤΣΕΚΛΗ ΧΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
991 ΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
992 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΤΖΑΒΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ  ΛΕΥΚΑΔΑ
993 ΦΡΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΤΡΑ
994 ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
995 ΧΑΤΖΗΠΕΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
996 ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
997 ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑ
998 ΧΟΧΛΑΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
999 ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
1000 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ

.

Η συνολική λίστα των συναδέλφων

1 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
2 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ ΘΕΣ/ΚΗ
3 ΑΓΑΘΟΝΙΚΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
4 ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
5 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
6 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΙΓΙΟ
7 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
8 ΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
9 ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
10 ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
11 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
12 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΙΑΤΟ
13 ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
14 ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ
15 ΑΪΝΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
16 ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
17 ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
18 ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΝΙΑ
19 ΑΚΤΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
20 ΑΛΑΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
21 ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
22 ΑΛΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑ
23 ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
24 ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
25 ΑΛΕΞΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΑΘΗΝΑ
26 ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΒΑΣΩ ΑΘΗΝΑ
27 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΑΘΗΝΑ
28 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
29 ΑΛΕΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΒΟΛΟΣ
30 ΑΛΗ ΝΑΪΜ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
31 ΑΛΙΑΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
32 ΑΛΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΗΜΝΟΣ
33 ΑΛΤΙΜΗΣΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΘΗΝΑ
34 ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
35 ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
36 ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
37 ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
38 ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
39 ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
40 ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
41 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
42 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
43 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
44 ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
45 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
46 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ ΘΕΣ/ΚΗ
47 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΡΑ
48 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
49 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΠΑΤΑ
50 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
51 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΣΙΧΡΟΝΗ ΚΥΡΑΤΣΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
52 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
53 ΑΝΔΡΑΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΑΘΗΝΑ
54 ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
55 ΑΝΔΡΕΩΛΑ ΤΖΕΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
56 ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
57 ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
58 ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
59 ΑΝΔΡΙΟΛΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΘΗΝΑ
60 ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
61 ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΣΠΑΤΑ
62 ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΤΑ
63 ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
64 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
65 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΤΡΑ
66 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑ
67 ΑΝΔΡΩΝΗ ΑΡΕΤΗ ΑΘΗΝΑ
68 ΑΝΕΣΤΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
69 ΑΝΕΣΤΗ ΡΕΑ ΑΘΗΝΑ
70 ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣ
71 ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
72 ΑΝΤΖΙΑ ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΘΗΝΑ
73 ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
74 ΑΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
75 ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΔΗ ΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗ
76 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΕΣ/ΚΗ
77 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
78 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
79 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
80 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
81 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ ΑΘΗΝΑ
82 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
83 ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΝΑ ΛΑΡΙΣΑ
84 ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
85 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΖΩΗ ΘΕΣ/ΚΗ
86 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
87 ΑΡΒΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΓΡΙΝΙΟ
88 ΑΡΒΑΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
89 ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
90 ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ ΕΥΗ ΘΕΣ/ΚΗ
91 ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΡΟΔΟΣ
92 ΑΡΜΑΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
93 ΑΡΩΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
94 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  ΑΘΗΝΑ
95 ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
96 ΑΥΓΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
97 ΑΥΓΕΡΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
98 ΑΧΜΕΤ ΚΟΥΡΟΥ ΣΕΒΙΜ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
99 ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
100 ΒΑΒΙΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΣ/ΚΗ
101 ΒΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
102 ΒΑΓΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
103 ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
104 ΒΑΔΑΛΟΥΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΘΗΝΑ
105 ΒΑΪΛΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΘΗΝΑ
106 ΒΑΚΑΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
107 ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΓΓΕΛΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
108 ΒΑΛΛΑ ΑΡΕΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
109 ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΠΕΤΡΟΣ  ΘΕΣ/ΚΗ
110 ΒΑΜΒΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΤΑ
111 ΒΑΜΒΑΛΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
112 ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
113 ΒΑΡΔΑΛΑ ΑΙΧΑΝ ΑΘΗΝΑ
114 ΒΑΡΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
115 ΒΑΡΟΤΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
116 ΒΑΡΟΤΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
117 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
118 ΒΑΣΙΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
119 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
120 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
121 ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΛΙΤΣΑ ΑΘΗΝΑ
122 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
123 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΗΝΑ
124 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
125 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
126 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
127 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
128 ΒΑΣΜΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
129 ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
130 ΒΕΛΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
131 ΒΕΛΛΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
132 ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
133 ΒΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
134 ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
135 ΒΕΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΤΑ
136 ΒΗΧΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
137 ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
138 ΒΙΤΤΩΡΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΡΟΔΟΣ
139 ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
140 ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
141 ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΤΡΑ
142 ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
143 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΡΑ
144 ΒΟΓΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
145 ΒΟΜΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
146 ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
147 ΒΟΡΕΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
148 ΒΟΣΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
149 ΒΟΤΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
150 ΒΟΥΓΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
151 ΒΟΥΡΝΟΥΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
152 ΒΟΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΣ/ΚΗ
153 ΒΟΥΤΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΙΟΣ
154 ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
155 ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
156 ΒΡΟΧΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
157 ΒΥΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΟΡΗ ΑΘΗΝΑ
158 ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ
159 ΓΑΓΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
160 ΓΑΖΗΣ ΜΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ
161 ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
162 ΓΑΛΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
163 ΓΑΛΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΑΝΘΗ
164 ΓΑΛΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
165 ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
166 ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
167 ΓΕΝΗΚΟΜΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
168 ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
169 ΓΕΩΡΓΑΚΑΡΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΥΘΕΙΟ
170 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΟΠΙ
171 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
172 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
173 ΓΕΩΡΓΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΑΤΟ
174 ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΗ
175 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΗΣ ΑΘΗΝΑ
176 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΑΘΗΝΑ
177 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
178 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
179 ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΟΛΟΣ
180 ΓΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
181 ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΘΗΝΑ
182 ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
183 ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
184 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
185 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΡΟΔΟΣ
186 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΙΚΕΡΜΙ
187 ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
188 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
189 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΤΡΙΠΟΛΗ
190 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΑΘΗΝΑ
191 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
192 ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
193 ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΗΝΑ
194 ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
195 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
196 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
197 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
198 ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΗΝΑ
199 ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΑΡΤΗ
200 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΜΑΧΗ ΑΘΗΝΑ
201 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
202 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΝΙΑ
203 ΓΙΑΠΑΠΑ ΜΑΡΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
204 ΓΙΑΤΡΑ ΜΑΡΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
205 ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΗ
206 ΓΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
207 ΓΚΑΖΙΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
208 ΓΚΙΟΚΑ ΡΟΥΣΣΕΑ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
209 ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
210 ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
211 ΓΚΟΝΤΖΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
212 ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
213 ΓΚΟΥΜΕΑ ΑΝΝΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
214 ΓΚΟΥΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
215 ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
216 ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ ΦΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
217 ΓΚΡΙΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
218 ΓΛΥΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
219 ΓΟΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
220 ΓΟΡΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΘΕΣ/ΚΗ
221 ΓΟΥΒΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
222 ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
223 ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
224 ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΔΟΣ
225 ΓΟΥΠΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΘΗΝΑ
226 ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
227 ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
228 ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
229 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
230 ΓΡΙΝΕΖΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
231 ΓΥΤΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ
232 ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
233 ΔΑΒΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
234 ΔΑΒΛΑΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗ
235 ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
236 ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
237 ΔΑΠΟΝΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
238 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
239 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
240 ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΘΕΟΦΑΝΩ ΛΑΡΙΣΑ
241 ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
242 ΔΑΦΤΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
243 ΔΕΔΕ ΚΙΚΗ  ΑΘΗΝΑ 
244 ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΗΝΑ
245 ΔΕΛΕΓΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
246 ΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
247 ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
248 ΔΕΜΙΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
249 ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΘΗΝΑ
250 ΔΕΡΔΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
251 ΔΕΣΣΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
252 ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΑ
253 ΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΧΑΛΚΙΔΑ
254 ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ
255 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ  ΑΘΗΝΑ 
256 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΥΡΓΟΣ
257 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
258 ΔΗΜΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑ
259 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
260 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΗΜΝΟΣ
261 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
262 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΙΓΙΟ
263 ΔΙΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΖΑΝΗ
264 ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
265 ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
266 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΗΝΑ
267 ΔΟΒΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
268 ΔΟΪΤΣΙΔΟΥ ΡΟΥΛΑ ΚΟΜΟΝΤΗΝΗ
269 ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
270 ΔΟΞΑ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
271 ΔΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΗΝΑ
272 ΔΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
273 ΔΟΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
274 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
275 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
276 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ ΑΘΗΝΑ
277 ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ
278 ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΑΘΗΝΑ 
279 ΔΡΙΤΣΑ ΕΥΔΟΚΙΑ  ΑΘΗΝΑ 
280 ΔΡΥΜΟΝΙΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
281 ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
282 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
283 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
284 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ  ΧΑΛΚΙΔΑ
285 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
286 ΖΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
287 ΖΑΜΠΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
288 ΖΑΝΑΡΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΙΟΣ
289 ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΙΟΥΛΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
290 ΖΑΡΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΑΤΟ
291 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
292 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
293 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
294 ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
295 ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΚΗ
296 ΖΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
297 ΖΗΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
298 ΖΙΑΡΚΑ ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
299 ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΡΓΥΡΩ  ΑΘΗΝΑ
300 ΖΟΥΠΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΟΦΙΑ ΑΘΗΝΑ
301 ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΗΝΑ
302 ΖΩΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
303 ΖΩΜΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
304 ΖΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
305 ΖΩΤΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
306 ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
307 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
308 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
309 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
310 ΗΣΑΪΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑ
311 ΘΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
312 ΘΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
313 ΘΕΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ
314 ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
315 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΘΗΝΑ
316 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΘΗΝΑ
317 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
318 ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
319 ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
320 ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
321 ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
322 ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
323 ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
324 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
325 ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
326 ΚΑΒΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΜΟΣ
327 ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
328 ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
329 ΚΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΘΗΝΑ
330 ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ  ΑΘΗΝΑ 
331 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΘΗΝΑ
332 ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΣ
333 ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΑΘΗΝΑ 
334 ΚΑΚΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΣ
335 ΚΑΚΟΥΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΙΓΙΝΑ
336 ΚΑΛΑΒΡΕΖΟΥ ΣΙΓΑΛΑ ΧΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
337 ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΘΗΝΑ
338 ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑ
339 ΚΑΛΑΜΑΚΙΔΟΥ ΕΡΜΟΦΥΛΗ ΑΘΗΝΑ
340 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ 
341 ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΗΝΑ
342 ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
343 ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
344 ΚΑΛΕΝΤΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
345 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
346 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΘΗΝΑ
347 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΘΗΝΑ
348 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
349 ΚΑΛΟΜΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
350 ΚΑΛΠΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
351 ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ
352 ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΑΓΡΑΛΗΝΗ ΚΩΣ
353 ΚΑΜΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
354 ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
355 ΚΑΜΠΕΡ ΒΙΛΝΤΑΝ ΑΘΗΝΑ
356 ΚΑΜΠΙΤΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟ
357 ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ
358 ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
359 ΚΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
360 ΚΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΠΑΡΤΗ
361 ΚΑΝΕΛΛΕΑ ΦΩΤΟΥΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗ
362 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
363 ΚΑΝΙΩΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
364 ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
365 ΚΑΟΥΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΡΙΣΑ
366 ΚΑΠΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
367 ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
368 ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
369 ΚΑΠΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΑΥΠΛΙΟ
370 ΚΑΡΑΒΑ ΣΟΦΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
371 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
372 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
373 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑ
374 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
375 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ ΑΘΗΝΑ
376 ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣ
377 ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
378 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
379 ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
380 ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΛΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
381 ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
382 ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
383 ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
384 ΚΑΡΑΝΤΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
385 ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΗ
386 ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
387 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
388 ΚΑΡΓΙΑΛΙΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΘΗΝΑ
389 ΚΑΡΔΑΜΗ ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΑΘΗΝΑ
390 ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΙΑ
391 ΚΑΡΚΑΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
392 ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΥΘΕΙΟ
393 ΚΑΡΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΤΡΑ
394 ΚΑΡΤΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
395 ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΧΑΝΙΑ
396 ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ 
397 ΚΑΣΣΩΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΑΘΗΝΑ
398 ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
399 ΚΑΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
400 ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
401 ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
402 ΚΑΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΗΝΑ
403 ΚΑΤΣΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ
404 ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
405 ΚΑΤΣΙΚΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
406 ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ  ΑΘΗΝΑ 
407 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΤΑ
408 ΚΑΥΚΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
409 ΚΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
410 ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΑΘΗΝΑ
411 ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΘΗΝΑ
412 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
413 ΚΗΤΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΑΘΗΝΑ
414 ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
415 ΚΙΟΥΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
416 ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΤΡΑ
417 ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΖΕΙΝΕΠ ΑΘΗΝΑ
418 ΚΛΑΔΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΩΣ
419 ΚΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
420 ΚΛΕΑΝΘΗ ΕΛΕΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
421 ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
422 ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΞΟΣ
423 ΚΛΩΝΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  ΠΕΙΡΑΙΑΣ
424 ΚΟΓΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ
425 ΚΟΕΝ ΜΙΝΩΣ ΑΘΗΝΑ
426 ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
427 ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
428 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
429 ΚΟΚΚΟΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
430 ΚΟΚΚΩΝΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
431 ΚΟΚΟΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΑΘΗΝΑ
432 ΚΟΛΙΑΝΔΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ
433 ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
434 ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
435 ΚΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
436 ΚΟΛΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
437 ΚΟΛΝΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
438 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑΝΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
439 ΚΟΝΔΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΚΑΡΙΑ
440 ΚΟΝΟΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
441 ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΡΑ
442 ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
443 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
444 ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
445 ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΘΗΝΑ
446 ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
447 ΚΟΡΝΑΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
448 ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
449 ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
450 ΚΟΣΣΥΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
451 ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
452 ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
453 ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
454 ΚΟΥΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
455 ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
456 ΚΟΥΜΑΝΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
457 ΚΟΥΜΠΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
458 ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
459 ΚΟΥΝΑ ΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
460 ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
461 ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑ
462 ΚΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
463 ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ
464 ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΣΟΛΩΜΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
465 ΚΟΥΡΠΑ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
466 ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΒΑΛΑ
467 ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
468 ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
469 ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
470 ΚΟΥΣΤΕΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
471 ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
472 ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΜΕΓΑΡΑ
473 ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
474 ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΤΕΙΑ
475 ΚΡΗΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΥΔΡΑ
476 ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
477 ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
478 ΚΡΟΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ
479 ΚΡΟΥΣΤΑΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
480 ΚΤΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
481 ΚΤΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ
482 ΚΥΡΑΤΣΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
483 ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
484 ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
485 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
486 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
487 ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
488 ΚΥΡΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
489 ΚΥΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
490 ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΚΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΖΑΚΥΝΘΟΣ
491 ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
492 ΚΩΣΤΕΛΗ ΒΑΣΩ ΑΘΗΝΑ
493 ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
494 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
495 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΙΓΙΝΑ
496 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΗ ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΣ
497 ΚΩΤΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
498 ΚΩΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
499 ΛΑΒΑΝΤΣΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
500 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
501 ΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
502 ΛΑΔΕΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΣ/ΚΗ
503 ΛΑΖΑΡΗ ΧΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
504 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
505 ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
506 ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
507 ΛΑΜΑΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
508 ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
509 ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΓΟΛΥΚΙΔΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
510 ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
511 ΛΕΒΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
512 ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
513 ΛΕΚΑ ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΑΘΗΝΑ
514 ΛΕΚΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
515 ΛΕΝΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΑΜΙΑ
516 ΛΕΠΙΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
517 ΛΗΜΝΙΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
518 ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
519 ΛΙΑΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΡΑΜΑ
520 ΛΙΟΥΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
521 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
522 ΛΟΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΘΗΝΑ
523 ΛΟΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
524 ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΝΑΟΥΣΑ
525 ΛΟΥΒΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
526 ΛΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΝΙΑ
527 ΛΟΥΣΙΝΙΑΝ ΧΡΙΨΙΜΕ ΘΕΣ/ΚΗ
528 ΛΟΥΤΡΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΙΟΣ
529 ΛΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
530 ΛΥΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
531 ΜΑΓΓΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
532 ΜΑΓΛΗΣΑΛΗ ΟΛΓΑ ΑΘΗΝΑ
533 ΜΑΖΑΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
534 ΜΑΚΡΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
535 ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
536 ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
537 ΜΑΚΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑ
538 ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
539 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
540 ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
541 ΜΑΛΙΣΙΑΝΟΥ ΤΣΟΥΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
542 ΜΑΛΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
543 ΜΑΛΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΤΡΙΚΑΛΑ
544 ΜΑΛΛΙΟΥ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΧΙΟΣ
545 ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
546 ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΑΘΗΝΑ
547 ΜΑΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΘΗΝΑ
548 ΜΑΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗ
549 ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΘΗΝΑ
550 ΜΑΝΙΟΥ ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΣΟΦΙΑ ΑΘΗΝΑ
551 ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
552 ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
553 ΜΑΝΟΥΣΟΥΔΑΚΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
554 ΜΑΝΤΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
555 ΜΑΝΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
556 ΜΑΝΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
557 ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
558 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
559 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ ΣΠΑΡΤΗ
560 ΜΑΡΝΕΖΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
561 ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΟΛΓΑ ΜΑΝΔΡΑ
562 ΜΑΡΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
563 ΜΑΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
564 ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
565 ΜΑΤΙΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
566 ΜΑΤΣΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
567 ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ  ΣΠΑΤΑ
568 ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ  ΑΘΗΝΑ
569 ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ
570 ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΑΘΗΝΑ
571 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΟΥΛΑ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
572 ΜΑΥΡΟΥ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
573 ΜΕΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
574 ΜΕΛΙΚΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
575 ΜΕΛΙΣΣΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
576 ΜΕΛΛΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
577 ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
578 ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
579 ΜΗΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΑ
580 ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
581 ΜΗΛΙΩΤΗ ΜΑΓΚΑΒΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ  ΑΘΗΝΑ
582 ΜΗΝΟΒΓΙΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
583 ΜΗΝΟΒΓΙΟΥΔΗ ΜΟΥΤΑΦΗ ΚΩΝΣΤΑΤΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
584 ΜΗΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
585 ΜΗΤΟΣ ΒΥΡΩΝ ΘΕΣ/ΚΗ
586 ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ ΠΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
587 ΜΗΤΣΙΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
588 ΜΗΤΣΙΛΕΓΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑ
589 ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
590 ΜΗΤΣΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
591 ΜΙΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
592 ΜΟΔΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΟΛΟΣ
593 ΜΟΙΡΙΣΚΛΑΒΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
594 ΜΟΡΤΑΚΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ΑΘΗΝΑ
595 ΜΟΣΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
596 ΜΟΥΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
597 ΜΟΥΜΟΥΖΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΕΛΑ ΑΘΗΝΑ
598 ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
599 ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΧΑΤΙΤΖΕ ΑΘΗΝΑ
600 ΜΟΥΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
601 ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
602 ΜΠΑΒΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
603 ΜΠΑΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
604 ΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
605 ΜΠΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
606 ΜΠΑΛΙΑΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
607 ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
608 ΜΠΑΛΤΖΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
609 ΜΠΑΝΟΥ ΣΤΑΘΟΥΛΑ  ΚΕΡΚΥΡΑ
610 ΜΠΑΝΤΗ ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑ
611 ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
612 ΜΠΑΡΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
613 ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
614 ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
615 ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ
616 ΜΠΑΧΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ  ΑΘΗΝΑ
617 ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑ
618 ΜΠΕΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
619 ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
620 ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΑ
621 ΜΠΕΡΕΤΣΟΥ ΣΟΦΙΑ  ΚΟΡΩΠΙ
622 ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
623 ΜΠΕΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ
624 ΜΠΕΣΥΡΗ ΣΚΛΕΠΑ ΔΩΡΟΘΕΑ  ΠΕΙΡΑΙΑΣ
625 ΜΠΕΧΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
626 ΜΠΗΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑ
627 ΜΠΗΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ` ΑΙΓΙΝΑ
628 ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑ
629 ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
630 ΜΠΙΣΜΠΙΡΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΤΑ
631 ΜΠΙΤΧΑΒΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΡΑ
632 ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
633 ΜΠΟΡΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
634 ΜΠΟΣΚΛΑΒΙΤΗΣ ΒΑΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
635 ΜΠΟΥΡΔΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
636 ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
637 ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΝ ΧΑΣΑΝ ΑΘΗΝΑ
638 ΜΠΟΥΤΟΥΡΕΛΗΣ ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
639 ΜΠΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
640 ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
641 ΜΠΡΕΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
642 ΜΠΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΘΗΝΑ
643 ΜΠΡΟΥΜΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣ
644 ΜΥΛΩΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
645 ΜΥΡΙΔΑΚΗ ΜΑΝΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
646 ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΑΘΗΝΑ
647 ΝΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
648 ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΑΘΗΝΑ
649 ΝΑΤΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
650 ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
651 ΝΙΑΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
652 ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ
653 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
654 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΤΡΑ
655 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΑΤΡΑ
656 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ
657 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
658 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ
659 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΑΘΗΝΑ
660 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
661 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΑ
662 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
663 ΝΟΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
664 ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
665 ΝΤΑΓΚΑ ΕΛΕΝΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
666 ΝΤΑΪΛΙΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
667 ΝΤΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
668 ΝΤΕΛΜΠΕΝΤΕΡΗ ΧΑΙΔΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
669 ΝΤΟΒΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΤΡΑ
670 ΝΤΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
671 ΝΤΟΝΤΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
672 ΞΕΝΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΑΘΗΝΑ
673 ΞΕΝΙΚΑ ΚΟΝΤΕΣΣΑ ΚΩΣ
674 ΞΟΥΛΟΓΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΘΕΣ/ΚΗ
675 ΞΥΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
676 ΞΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΗΝΑ
677 ΞΥΛΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
678 ΞΥΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
679 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΝΑΟΥΣΑ
680 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΤΡΑ
681 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΤΥΡΝΑΒΟΣ
682 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΘΕΣ/ΚΗ
683 ΟΛΥΜΠΙΤΗ ΒΑΚΙΝΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΣ
684 ΟΡΛΩΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
685 ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
686 ΠΑΙΝΕΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
687 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ
688 ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
689 ΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
690 ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
691 ΠΑΝΤΕΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
692 ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ  ΑΘΗΝΑ
693 ΠΑΝΤΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
694 ΠΑΟΥΛΙΝΗ ΑΚΡΙΒΗ ΑΘΗΝΑ
695 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
696 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
697 ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΖΩΓΡΑΦΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
698 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
699 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΟΥΒΑΡΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
700 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
701 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
702 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
703 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΛΩΝ  ΑΘΗΝΑ
704 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
705 ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΑΦΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
706 ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
707 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΣ
708 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΑΤΡΑ
709 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ
710 ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
711 ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
712 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΔΟΣ
713 ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΙΟΣ
714 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
715 ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΒΟΛΟΣ
716 ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
717 ΠΑΠΑΣΑΡΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
718 ΠΑΠΑΣΠΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ
719 ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
720 ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΣΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
721 ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
722 ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
723 ΠΑΠΠΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
724 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ ΒΑΓΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
725 ΠΑΡΛΑΜΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
726 ΠΑΡΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
727 ΠΑΣΑΛΗ ΜΙΝΑ ΜΕΓΑΡΑ
728 ΠΑΤΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΑΘΗΝΑ
729 ΠΑΥΛΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΑΘΗΝΑ 
730 ΠΑΧΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
731 ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
732 ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΧΑΝΙΑ
733 ΠΕΤΜΕΖΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
734 ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΤΡΑ
735 ΠΕΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΘΗΝΑ
736 ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
737 ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
738 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ
739 ΠΕΤΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΤΑ
740 ΠΕΤΣΑΛΗ-ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
741 ΠΕΦΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
742 ΠΙΚΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
743 ΠΙΠΕΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΓΟΣ
744 ΠΙΤΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
745 ΠΙΤΕΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
746 ΠΛΑΪΤΑΚΗ ΑΝΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟ
747 ΠΛΑΤΑΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΕΓΑΡΑ
748 ΠΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
749 ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΘΗΝΑ
750 ΠΟΛΙΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
751 ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
752 ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
753 ΠΟΡΤΟΥΛΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΘΗΝΑ
754 ΠΟΥΛΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΕΥΚΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ
755 ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗ
756 ΠΡΟΒΑΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ  ΑΘΗΝΑ
757 ΠΡΟΚΟΒΑ ΔΑΝΑΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ  ΑΘΗΝΑ
758 ΠΡΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΥΘΕΙΟ
759 ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
760 ΠΥΡΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
761 ΡΑΛΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΘΕΣ/ΚΗ
762 ΡΑΠΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
763 ΡΑΠΙΔΗΣ ΑΡΗΣ ΑΘΗΝΑ
764 ΡΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΘΗΝΑ
765 ΡΙΒΑΝΣ ΕΛΕΝΗ  ΑΘΗΝΑ
766 ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ
767 ΡΟΒΙΘΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΧΑΝΙΑ
768 ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ  ΩΡΩΠΟΣ
769 ΡΟΜΠΑ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΡΙΣΑ
770 ΡΟΣΩΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
771 ΡΟΥΒΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΑΘΗΝΑ
772 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΡΑΚΑΣ
773 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
774 ΡΟΥΣΕΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΒΑΡΚΙΖΑ
775 ΡΟΥΣΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
776 ΡΟΥΧΩΤΑ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
777 ΡΩΣΙΑΔΟΥ ΦΙΛΙΩ ΘΕΣ/ΚΗ
778 ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗ
779 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ 
780 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
781 ΣΑΛΑΒΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
782 ΣΑΛΗΟΛΓΟΥ ΣΕΒΙΜ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
783 ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙ
784 ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΗΝΑ
785 ΣΑΜΟΥΤΗ ΕΛΕΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
786 ΣΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
787 ΣΑΡΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
788 ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
789 ΣΑΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΑΝΘΗ
790 ΣΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
791 ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
792 ΣΑΡΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
793 ΣΒΑΡΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
794 ΣΒΩΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
795 ΣΙΑΜΠΑΝ ΤΟΥΝΤΣΑΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
796 ΣΙΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
797 ΣΙΝΑΝΗΣ ΑΓΙΣ ΑΘΗΝΑ
798 ΣΙΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
799 ΣΙΝΙΓΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΤΡΑ
800 ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ
801 ΣΙΟΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
802 ΣΙΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
803 ΣΙΩΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
804 ΣΚΑΛΙΔΗ ΧΡΥΣΗ ΑΘΗΝΑ
805 ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
806 ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΒΟΛΟΣ
807 ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΙΟΣ
808 ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΡΑ
809 ΣΚΛΑΠΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ
810 ΣΚΟΥΦΕΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΔΟΣ
811 ΣΜΑΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΣ
812 ΣΜΥΡΛΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
813 ΣΜΥΡΟΥ ΜΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
814 ΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
815 ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΤΑ
816 ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
817 ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΓΙΟ
818 ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
819 ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΓΙΟ
820 ΣΠΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
821 ΣΠΥΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
822 ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΝΙΑ
823 ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
824 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΟΣ
825 ΣΤΑΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΗΝΑ
826 ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
827 ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΗΝΑ
828 ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
829 ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΘΗΝΑ
830 ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
831 ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
832 ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
833 ΣΤΑΤΗΡΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
834 ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
835 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΤΡΑ
836 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
837 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ ΑΘΗΝΑ
838 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ
839 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΗΓΓΙΝΑ ΠΑΤΡΑ
840 ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
841 ΣΤΕΡΓΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
842 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
843 ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
844 ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
845 ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΣ/ΚΗ
846 ΣΤΕΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
847 ΣΤΙΒΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΑ
848 ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΘΗΝΑ
849 ΣΤΡΕΒΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
850 ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
851 ΣΥΓΓΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΙΑ
852 ΣΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
853 ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΠΙΣ ΑΘΗΝΑ
854 ΣΥΝΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΑΘΗΝΑ
855 ΣΥΝΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ
856 ΣΥΡΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
857 ΣΦΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  ΑΘΗΝΑ
858 ΣΦΥΡΑΚΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΕΛΛΗ ΑΘΗΝΑ
859 ΣΧΙΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
860 ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  ΑΘΗΝΑ
861 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΒΑΛΑ
862 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
863 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
864 ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
865 ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΑΤΑ
866 ΤΑΓΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΣ/ΚΗ
867 ΤΑΜΠΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
868 ΤΑΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
869 ΤΑΟΥΣΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΘΗΝΑ
870 ΤΑΣΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ 
871 ΤΑΧΤΑΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
872 ΤΕΡΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
873 ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΘΗΝΑ
874 ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ ΤΙΤΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
875 ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
876 ΤΖΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
877 ΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΥΘΕΙΟ
878 ΤΖΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
879 ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΑΘΗΝΑ
880 ΤΖΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
881 ΤΖΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
882 ΤΖΙΒΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
883 ΤΖΙΒΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
884 ΤΖΙΦΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
885 ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
886 ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
887 ΤΖΟΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
888 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ
889 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
890 ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
891 ΤΟΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
892 ΤΟΜΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
893 ΤΟΥΛΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
894 ΤΡΕΜΜΑ ΕΡΑΣΜΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
895 ΤΡΕΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
896 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
897 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ ΑΘΗΝΑ
898 ΤΡΙΜΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
899 ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΑΘΗΝΑ
900 ΤΣΑΓΓΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΤΡΑ
901 ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
902 ΤΣΑΓΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΓΙΟ
903 ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
904 ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ
905 ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ
906 ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
907 ΤΣΑΜΑΔΙΑ ΠΑΓΩΝΑ ΑΘΗΝΑ
908 ΤΣΑΜΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
909 ΤΣΑΡΟΥΧΗ ΔΡΟΣΗ ΞΑΝΘΗ
910 ΤΣΑΡΤΣΑΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΘΕΣ/ΚΗ
911 ΤΣΑΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
912 ΤΣΕΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
913 ΤΣΕΡΙΚΤΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΗΝΑ
914 ΤΣΕΡΚΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
915 ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΖΑΜΠΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ
916 ΤΣΙΑΜΑΚΗ ΒΑΓΙΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ 
917 ΤΣΙΚΡΑ ΚΟΡΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
918 ΤΣΙΚΡΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
919 ΤΣΙΛΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
920 ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ ΜΠΟΥΚΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΘΗΝΑ
921 ΤΣΙΜΠΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
922 ΤΣΙΝΟΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ  ΑΘΗΝΑ
923 ΤΣΙΟΥΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
924 ΤΣΙΟΥΓΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
925 ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
926 ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
927 ΤΣΙΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
928 ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
929 ΤΣΙΤΣΕΚΛΗ ΧΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
930 ΤΣΟΛΙΑΚΟΥ ΦΑΝΗ ΜΕΓΑΡΑ
931 ΤΣΟΝΤΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΘΗΝΑ
932 ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
933 ΤΣΟΥΚΙΑ ΑΓΑΘΗ ΑΘΗΝΑ
934 ΤΣΟΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ
935 ΤΣΟΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΙΟΣ
936 ΤΩΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΙΟΣ
937 ΦΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΘΕΣ/ΚΗ
938 ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
939 ΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
940 ΦΑΤΩΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ
941 ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
942 ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
943 ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
944 ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΑ
945 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΤΖΑΒΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ  ΛΕΥΚΑΔΑ
946 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΙΟΣ
947 ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
948 ΦΡΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΤΡΑ
949 ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΟΛΟΣ
950 ΦΥΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΑ
951 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΚΗ
952 ΧΑΪΔΟΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
953 ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
954 ΧΑΛΚΙΑ ΤΑΣΙΑ ΣΠΑΡΤΗ
955 ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΠΑΤΡΑ
956 ΧΑΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
957 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΣ/ΚΗ
958 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΑ
959 ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
960 ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΘΗΝΑ
961 ΧΑΣΑΝ ΦΑΙΖΕ ΑΘΗΝΑ
962 ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ ΜΕΧΜΕΤ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
963 ΧΑΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΑ
964 ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΣΗΦ ΑΘΗΝΑ
965 ΧΑΤΖΗΒΕΛΟΥΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΣ
966 ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
967 ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
968 ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΣ
969 ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
970 ΧΑΤΖΗΠΕΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
971 ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
972 ΧΑΤΖΙΝΑ ΘΕΩΝΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
973 ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
974 ΧΙΟΥΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
975 ΧΟΛΕΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΙΟΣ
976 ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΟΣ
977 ΧΟΥΣΕΙΝ ΝΙΧΑΤ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
978 ΧΟΥΣΕΛΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΑΘΗΝΑ
979 ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
980 ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑ
981 ΧΟΧΛΑΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΗΝΑ
982 ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
983 ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
984 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
985 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
986 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΑ
987 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑ
988 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
989 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
990 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
991 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ ΑΘΗΝΑ
992 ΧΡΟΝΗ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ
993 ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΤΡΑ
994 ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ
995 ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
996 ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΞΕΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
997 ΧΩΜΑΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
998 ΨΑΪΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
999 ΨΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
1000 ΨΙΜΑΡΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΑ