1

Δυναμική εκκίνηση και άκρως θετική ανταπόκριση των συναδέλφων στο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ» από το Συνεταιρισμό μας – Σπεύσατε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα με τα μοναδικά οφέλη για εσάς και την οικογένειά σας!

Συνάδελφισσες – Συνάδελφοι,

Πριν από λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ» (βλ. εδώ) από το Συνεταιρισμό μας, το οποίο επεξεργάστηκαν, σχεδίασαν και διαπραγματεύτηκαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Συλλόγου μας συνάδελφοι Νίκος Αλεξόπουλος και Μαρία Φιλιπποπούλου.

Το νέο πρόγραμμα προσφέρει στα μέλη του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ πρόσβαση σε σημαντικές παροχές υγείας, υψηλών προδιαγραφών, με άκρως προνομιακή τιμή και με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις κάρτες «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» και σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός, προσφέρεται η δυνατότητα με πολύ μικρό κόστος να μηδενιστεί η συμμετοχή στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη όλης της οικογένειας!

Η εκκίνηση του Προγράμματος από 1η Δεκεμβρίου βρήκε πραγματικά πολύ θετική ανταπόκριση στους συνάδελφους μας που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, αναγνωρίζοντας τα μεγάλα οφέλη που τους παρέχει.

Ο σχεδιασμός μας για την πρωτοποριακή πρωτοβάθμια περίθαλψη έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης για όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, αφού πραγματικά πρόκειται για ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα που κατέστη εφικτό μόνο χάρη στις διαρκείς προσπάθειες των ασφαλιστικών μας συμβούλων και του Συνεταιρισμού μας. Και οι προσπάθειές μας βέβαια δε σταματούν εδώ, αφού με βάση το πρόγραμμα και τις κάρτες «ΕΛΠΙΔΑ», σύντομα πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης για όλους τους Ιονικάριους σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε όλους να εξετάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα, τις παροχές και τα οφέλη του, να το συγκρίνετε με άλλα, αντίστοιχα προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά, προκειμένου να διαπιστώσετε τη… μοναδικότητά του και να σπεύσετε να συμμετάσχετε σε αυτό για εσάς τους ίδιους και τις οικογένειές σας!

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Υγείας παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με το Συνεταιρισμό μας και την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (τηλ. 2103250692-3-4) ή με το Σύλλογο Συνταξιούχων (τηλ. 2103615765 – 2103640541). 

 
«ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» – Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της συναδέλφισσας Μαίρης Καρρά την Παρασκευή 16.12.22 (ώρα 18:30, Café Βασιλικού Θεάτρου 30ής Οκτωβρίου 2, Θεσσαλονίκη)

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, είμαστε πάντοτε ιδιαιτέρως χαρούμενοι όταν παρουσιάζουμε τις εξωτραπεζικές δραστηριότητες των συναδέλφων, οι οποίες αναδεικνύουν άλλωστε με τον καλύτερο τρόπο τη βαθιά πολιτισμική κουλτούρα που χαρακτηρίζει τους Ιονικάριους. Δεν είναι τυχαίο ότι πάντοτε διαπρέπαμε στα «γράμματα και τις τέχνες», αλλά σήμερα θα… αποκλίνουμε λίγο γιατί είναι η σειρά της συγγραφικής προσπάθειας της συναδέλφισσας Μαίρης Καρρά που προέρχεται από την Τράπεζα Πίστεως…

Οι περισσότεροι συνάδελφοι της συμπρωτεύουσας πιθανώς τη γνωρίζετε μέσα από τη σπουδαία σταδιοδρομία της στην τράπεζα. Η συναδέλφισσά μας Μαίρη Καρρά μπορεί να προέρχεται από την Τράπεζα Πίστεως, αλλά πλέον τη θεωρούμε «επίτιμο» μέλος της Ιονικής Οικογένειας. Τη γνωρίσαμε μέσω των εκδρομικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας και μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ο άψογος χαρακτήρας της και η ανεπτυγμένη κουλτούρα της. Η Μαίρη έχει διαγράψει μία μακρά και επιτυχημένη πορεία στον τραπεζικό χώρο, εκκινώντας από την Chase Manhattan που την προσέλαβε όταν ήταν 18 ετών και είχε μόλις επιστρέψει από την Αμερική. Αφού εργάστηκε 11 χρόνια εκεί, όταν έκλεισε στη Θεσσαλονίκη, προσελήφθη στην τότε Πίστεως ως υπάλληλος τμήματος εισαγωγών και στη συνέχεια προϊσταμένη Εμπορικού τμήματος (εισαγωγές-εξαγωγές-συνάλλαγμα) για 6χρόνια. Το 1992 ανέλαβε το μικρό κατάστημα της Τσιμισκή, και μετά διετέλεσε υποδιευθύντρια του κεντρικού Μητροπόλεως, εν συνεχεία άνοιξε και ήταν διευθύντρια στο κατάστημα Πανοράματος, διετέλεσε για 2,5 χρόνια διευθύντρια private banking, διευθύντρια 4 χρόνια στην Παύλου Μελά, μετά διευθύντρια στο μεγάλο κατάστημα της Τσιμισκή και τέλος Υποδιευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης  Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος.

Η Μαίρη, εκλεκτή φίλη της Ιονικής Οικογένειας πλέον, συνέγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;», το οποίο και παρουσιάζει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 18:30 στο χώρο του Café Βασιλικού Θεάτρου 30ής Οκτωβρίου 2, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία αυτοβιογραφία των εφηβικών της χρόνων, τα οποία και πέρασε στις ΗΠΑ με την οικογένειά της. Εμπειρίες προσωπικές και οικογενειακές, γεγονότα που χαράχτηκαν στο μυαλό της και σημάδεψαν την υπόλοιπη ζωή της, από την πρώτη μέρα που έφυγε από τον Πειραιά σε ηλικία 12 ετών με την οικογένειά της στο υπερωκεάνιο «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣ», μέχρι την επιστροφή της από τη Φλόριδα των ΗΠΑ στα 18 της χρόνια.

Όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει τη Μαίρη της τρέφουμε βαθιά εκτίμηση και θα θέλαμε ειλικρινά να δίναμε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου της. Δυστυχώς, οι συνθήκες της καθημερινότητας και οι επείγουσες εργασίες των Συλλόγων δεν είναι ευνοϊκές…

Συνεπώς, της ευχόμαστε το βιβλίο, το οποίο γνωρίζοντας τη Μαίρη πιστεύουμε ότι θα είναι άκρως ενδιαφέρον, να είναι καλοτάξιδο και γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί το σώμα μας να μην είναι εκεί, αλλά το πνεύμα και η ψυχή μας θα είναι πάντα δίπλα της. Βεβαίως, καλούμε τους συναδέλφους, λάτρεις της λογοτεχνίας από τη Νύμφη του Θερμαϊκού να δώσουν το παρών και να στηρίξουν το έργο της αξιόλογης συναδέλφισσας!

 

 
Προσφέρεται δωρεάν ορθοπεδικό – νοσοκομειακό κρεβάτι

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι Σύλλογοι της Ιονικής διαθέτουν ορθοπεδικό – νοσοκομειακό κρεβάτι με ειδικό στρώμα και το σχετικό μηχανισμό ανύψωσης, κατάλληλο για χρήση από συνάδελφο που το έχει ανάγκη.

Το ειδικό κρεβάτι προσφέρεται δωρεάν σε οποιονδήποτε συνάδελφο ή μέλος οικογενείας του το χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με τους Συλλόγους μας.

 
Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ» από το Συνεταιρισμό μας

Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ»

από το Συνεταιρισμό μας

σε συνεργασία με

Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίησή μας που μετά από σημαντικές προσπάθειες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2022 ενεργοποιείται το Νέο Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης «ΕΛΠΙΔΑ», το οποίο επεξεργάστηκαν, σχεδίασαν και διαπραγματεύτηκαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Συλλόγου μας συνάδελφοι Νίκος Αλεξόπουλος και Μαρία Φιλιπποπούλου. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει στα μέλη του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ πρόσβαση σε σημαντικές παροχές υγείας, υψηλών προδιαγραφών, με άκρως προνομιακή τιμή και με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους.

 

Κατόπιν της νέας μας συνεργασίας με τη HealthNet καταφέραμε να εξασφαλίσουμε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Ασφαλιστική κάλυψη σε 39 Νοσηλευτικά Ιδρύματα (όπως Όμιλος Ιατρικού – Ιασώ – ΥΓΕΙΑ – Μητέρα – Ευρωκλινική – Metropolitan – Βιοκλινική – ΑσκληπιείοΕρρίκος Ντινάν κ.λπ. ) και σε 393 Συμβεβλημένα Δίκτυα Ιατρικών-Διαγνωστικών Παροχών (EUROMEDICA, AFFIDEA, ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΙΑΣΙΣ, Α – ΠΡΟΛΗΨΙΣ κ.λπ.).


ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ»

1. ΚΑΡΤΑ «ΕΛΠΙΔΑ»ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (πρωτοβάθμια περίθαλψη)

Με την Κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ» καλύπτονται απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις σε Πανελλαδικό δίκτυο Πολυϊατρείων και Διαγνωστικών κέντρων.

 

(α) Με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ                                       Δωρεάν

(δηλαδή καλύπτεται η ισχύουσα σήμερα συμμετοχή του ασφαλισμένου 15% )            

(β) Με χρήση απλού ιατρικού παραπεμπτικού (χωρίς ΕΟΠΥΥ δηλαδή, μη ασφαλισμένος)            Συμμετοχή (τιμολόγιο ΦΕΚ μείον 20%)

(γ) Επεμβατικές και ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις      Προνομιακός τιμοκατάλογος

 

Ουσιαστικά με την κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ» καλύπτεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την επικράτεια :

·         Η απόκτηση της κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ» για το εν λόγω πρόγραμμα είναι ετήσια

·         Ενεργοποιείται την 1η κάθε μήνα

1 μέλος

25

1 μέλος + 1 οποιοδήποτε ενήλικο μέλος οικογένειας

40

Δύο ενήλικες + 1 τέκνο μέχρι 25 ετών

45

Οικογενειακή (δύο ενήλικες και δύο ή και περισσότερα τέκνα μέχρι 25 ετών)

50

 

·        Ουσιαστικά, με περίπου 2 ευρώ το μήνα κάνετε δωρεάν τις διαγνωστικές σας (κάθε είδους) εξετάσεις (χωρίς όριο ηλικίας και δαπάνης, όσες φορές και αν προσέλθετε στα κατά τόπους συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα)

·        Με περίπου 3 ευρώ το μήνα καλύπτεται ένα ακόμα ενήλικο μέλος της οικογένειάς σας

·        Με περίπου 4 ευρώ το μήνα έχετε την οικογενειακή κάρτα για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας!

 ————————————————

2.  ΚΑΡΤΑ «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» – ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ» ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ

Περιγραφή Συνδρομητικής παροχής «ΕΛΠΙΔΑ PLUS».

Πέραν των παροχών της απλής κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ» (καλύπτεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη, δηλαδή δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις), σε περίπτωση νοσηλείας ή έλεγχο προβλήματος υγείας που ενδέχεται να οδηγήσει τον ασφαλισμένο σε νοσηλεία,  η κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» καλύπτει επιπλέον:

Α. Απορρόφηση από 10%-20% της οικονομικής συμμετοχής του ασφαλισμένου (εξαιρουμένων των αμοιβών ιατρών, ειδικών υλικών και φαρμάκων) , έως του ποσού των 1.000 ευρώ ανά νοσηλεία, στα συνεργαζόμενα με την Κάρτα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα (βλ. πίνακα στο τέλος) σε όλη την επικράτεια:

Το ποσοστό κάλυψης εξαρτάται από το Νοσηλευτικό ίδρυμα που θα πραγματοποιηθεί η νοσηλεία, καθώς και την έγκαιρη αναγγελία αυτής.

 

Β. Δεύτερη ή περισσότερες ιατρικές εκτιμήσεις Νοσοκομειακών περιστατικών

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις εντός Νοσηλευτικών ιδρυμάτων για δεύτερη ή περισσότερες ιατρικές εκτιμήσεις σε Παθολογικές και χειρουργικές ειδικότητες για περιστατικά υγείας που χρήζουν Νοσοκομειακής περίθαλψης

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις εντός Νοσηλευτικών ιδρυμάτων που τυχόν απαιτηθούν για τη διαμόρφωση της επιπλέον ιατρικής εκτίμησης (ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ)

Σε νοσηλείες όπου ο ασφαλισμένος επιλέξει τον θεράποντα ιατρό κάνοντας χρήση του προνομίου της δεύτερης ή περισσότερων Δωρεάν ιατρικών εκτιμήσεων,  το παραπάνω ποσοστό απορρόφησης μπορεί να εφαρμοστεί και στην αμοιβή του θεράποντα ιατρού, με την προϋπόθεση της έγκαιρης ενημέρωσης του Συντονιστικού κέντρου της HealthNet με τα στοιχεία αυτού, το νοσηλευτικό ίδρυμα και την προγραμματισμένη ημερομηνία νοσηλείας.

 

Γ. Διαχείριση έκτακτων περιστατικών υγείας στα συμβεβλημένα με την Κάρτα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα

α) Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις εφημερεύουσες ειδικότητες

β) Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως του ποσού των 300 ευρώ ανά περιστατικό

 

Δ. Εκπτωτικά χειρουργικά/Παθολογικά πακέτα νοσηλειών

Σε περίπτωση ιδιωτικής νοσηλείας ή χρήσης μόνο του κύριου ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΥΥ και σε συνδυασμό με την παροχή Β (Δωρεάν ιατρική εκτίμηση Νοσοκομειακών περιστατικών) παρέχονται οικονομικά πακέτα νοσηλείας καθώς και ευέλικτοι οικονομικοί όροι αποπληρωμής του Νοσηλευτικού ιδρύματος και των ιατρών με την προϋπόθεση της έγκαιρης ενημέρωσης της HealthNet πριν την νοσηλεία.

 

ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

1. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (DENTAL CARE)

  α) Οδοντιατρικός έλεγχος-καθαρισμός στα συμβεβλημένα Οδοντιατρικά κέντρα με συμμετοχή 15 ευρώ

  β) Οδοντιατρικές πράξεις-επεμβάσεις με προνομιακή συμμετοχή (ενιαία στο Πανελλαδικό δίκτυο των Οδοντιατρικών κέντρων)        

2. ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (EYE CARE)

 α) Δωρεάν ετήσιος Οφθαλμολογικός έλεγχος στα συμβεβλημένα Οφθαλμολογικά κέντρα (Μέτρηση οπτικής οξύτητας-Εξέταση στη Σχισμοειδή λυχνία-Τονομέτρηση με Goldman)

 β) Οφθαλμολογικές επεμβάσεις διόρθωσης διαθλαστικών ανωμαλιών (Laser) με προνομιακή συμμετοχή (ενιαία στο δίκτυο των Οφθαλμολογικών κέντρων)

 γ) Δωρεάν αγορά γυαλιών οράσεως έως του ποσού των 250 ευρώ,με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ. Αγορά γυαλιών οράσεως με έκπτωση 60%,  χωρίς χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ.

Η κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» σας παρέχει :

· Τον Πίνακα Παροχών της κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ» (1) + τον Πίνακα Παροχών της κάρτας «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» (2)

· Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε όλα τα συμβεβλημένα κέντρα με τις προϋποθέσεις που περιγράφουμε στην πρώτη κάρτα

· Οι υπόλοιπες παροχές που αναφέρονται και για νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη (δηλαδή την απορρόφηση συμμετοχής σε νοσηλευτικά ιδρύματα που θα κληθούμε να καλύψουμε μετά την αφαίρεση του ποσοστού που καλύπτει το ομαδικό ασφαλιστήριο της τράπεζας, του συνεταιρισμού κ.λπ. και τις οδοντιατρικές και οφθαλμολογικές παροχές).

 

1 μέλος

38

1 μέλος + 1 οποιοδήποτε ενήλικο μέλος οικογένειας

60

ΔΙΚΤΥΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (πατήστε εδώ)


  • Η μοναδική προϋπόθεση είναι η επικοινωνία σας με το τηλεφωνικό κέντρο πριν από κάθε πράξη – νοσηλεία (τηλ. 2111002101), το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.
  • Επομένως, αγοράζοντας την κάρτα «ΕΛΠΙΔΑ» ή «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» (σύμφωνα με τις ανάγκες μας), έχουμε τη δυνατότητα με πολύ μικρό κόστος να μηδενίσουμε τη συμμετοχή μας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη όλης της οικογένειάς μας.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Υγείας παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με το Συνεταιρισμό μας και την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (τηλ. 2103250692-3-4) ή με το Σύλλογο Συνταξιούχων (τηλ. 2103615765 – 2103640541). 

* Εννοείται ότι έχει εξασφαλιστεί η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τους κανόνες του GDPR.
Ο Συνεταιρισμός μας σας ζεσταίνει για έναν ακόμα χειμώνα! Τώρα που οι τιμές σκαρφαλώνουν στα ύψη, σας παρέχουμε μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης στο νομό Αττικής σε συνεργασία με την TERRA PETROL!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Ο χειμώνας μας χτύπησε την πόρτα και στο εξής θα χρειαστούμε όλοι τις πηγές θέρμανσης για να νιώσουμε τη θαλπωρή των εσωτερικών χώρων…

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους, ενώ οι πολεμικές σειρές ηχούν ξανά στην Ευρώπη, οι τιμές στην ενέργεια έχουν φτάσει στα ύψη, πιέζοντας αφόρητα τον οικιακό προϋπολογισμό…

Όπως γνωρίζετε, πλέον έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο στην αντιμετώπιση της αλματώδους ακρίβειας… Το Συνεταιρισμό μας που παρέχει λύσεις και για τα αγαθά πρώτης ανάγκης, όπως η θέρμανση.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού μας στο νομό Αττικής μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα για τις μοναδικές προσφορές για θέρμανση πετρελαίου!

Ο Συνεταιρισμός μας συνεχίζει τη συνεργασία του με την TERRA PETROL , μία εκ των κορυφαίων πωλήσεων πετρελαιοειδών στην Αττική. Η συνεργασία μας ανανεώθηκε φέτος για μία ακόμη χρονιά με μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης:


Η TERRA PETROL ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα και σταδιακά κατέλαβε μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στον νομό Αττικής. Βασιζόμενη σε ίδιες δυνάμεις και στέρεες βάσεις η νέα χιλιετηρίδα την βρήκε να δραστηριοποιηθεί ενεργά και συνολικά πλέον στον τομέα της εξυπηρέτησης των κτιρίων.

Με προσεκτικές και στοχευμένες επιλογές κατάφερε να εδραιωθεί στον κλάδο της εξυπηρέτησης κτιρίων αποκτώντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το οποίο η  TERRA  PETROL  φροντίζει να μεταφέρει σε όλους τους συνεργάτες της.

Σκοπός της εταιρείας η όσο το δυνατόν ταχύτερη, οικονομική και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα που μπορεί να ανακύψει με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η TERRA PETROL πλέον απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης μερίδας κτιρίων στο λεκανοπέδιο Αττικής, εμπιστοσύνη που φροντίζει να επενδύσει στις νέες τεχνολογίες για να επιτύχει την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών της.


– Πετρέλαιο ΒΡ

– Ισχύουν ειδικές τιμές για το Συνεταιρισμό μας και επιπλέον έκπτωση 10 € ανά χίλια λίτρα

– 12  Άτοκες Δόσεις Με ​​όλες τις Πιστωτικές Κάρτες

– Δώρο ένα Βελτιωτικό πετρελαίου για τα μέλη μας


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Συνεταιρισμό μας:

Τηλ. : 210 3250692-3-4

e – mail : synergasya@gmail.​com
«ΚΙΒΩΤΟΣ – Περισυναγωγή Γλωσσικού Ιδιώματος Πωγωνίου – Θεσπρωτίας και Βορείου Ηπείρου» – Το νέο συγγραφικό έργο του συνάδελφου Βασιλείου Μήτση

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, χαιρόμαστε πάντοτε να δημοσιεύουμε τις δημιουργικές προσπάθειες συναδέλφων (ή και των στενών συγγενών τους) που ξεφεύγουν από τα στενά τραπεζικά πλαίσια και η αλήθεια είναι ότι οι Ιονικάριοι, που πάντοτε είχαμε μία ξεχωριστή κουλτούρα και έφεση προς τις τέχνες και τα γράμματα, μας έχουν προσφέρει πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

Είναι λοιπόν μεγάλη χαρά και τιμή μας που σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το λεξικό που έγραψε ο συνταξιούχος συνάδελφός μας Βασίλης Μήτσης. Ο Βασίλης, ο οποίος υπηρέτησε στη Βρυώνη Πειραιώς, τη Φίλωνος Πειραιώς, την Άνδρο, τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα, τη Μητροπόλεως Συντάγματος, το Κερατσίνι και στα καταστήματα Θεσσαλονίκης Πύλης Αξιού, Δραγούμη, Ερμού και Διοικητηρίου, έχει στο βιογραφικό του κι άλλα συγγραφικά έργα, μεταξύ των οποίων και «Το Εκδοτικό Προνόμιο της Ιονικής Τράπεζας (1839-1920)», το οποίο μάλιστα εκδόθηκε από την Ιονική Τράπεζα στην Αθήνα το 1987.

Στο νέο του δημιούργημα που ονομάζεται «ΚΙΒΩΤΟΣ – Περισυναγωγή Γλωσσικού Ιδιώματος Πωγωνίου – Θεσπρωτίας και Βορείου Ηπείρου» (Εκδόσεις Ελίκρανον – Αθήνα 2022), ο εξ Ηπείρου ορμώμενος συνάδελφος έχει συγκεντρώσει σε ένα τετράτομο λεξικό περισσότερα από 30.000 λήμματα τα οποία βρίσκονταν σε καθημερινή χρήση μέχρι το 1949. Όπως μας πληροφορεί στο ενημερωτικό σημείωμα που μας απέστειλε:

«Οι ιδιωματικές λέξεις που έχουν αρχαία ελληνική ρίζα ξεπερνούν τις 10.000! Οι τέσσερις τόμοι του λεξικού προσεγγίζουν τις 2.730 σελίδες. Κάθε ιδιωματική λέξη συνοδεύεται από ερμηνεία, πλούσια παραδείγματα χρήσης, παροιμιώδεις φράσεις, αινίγματα, ευχές, κατάρες, στίχους δημοτικών τραγουδιών και ετυμολογία. Οι ξενόφερτες λέξεις εκτός από την ερμηνεία τους ετυμολογούνται σε όλες τις βαλκανικές γλώσσες, στην τουρκική, στις λατινογενείς γλώσσες των μεσογειακών χωρών, στη λατινική και στην αρχαία ελληνική γλώσσα. Τέτοια εργασία γίνεται για πρώτη φορά. Το παραπάνω λεξικό αποτελεί αληθινό έργο ζωής αφενός γιατί περισώζει τον ανεκτίμητο γλωσσικό μας πλούτο και αφετέρου γιατί αποδεικνύει ότι στην Ήπειρο μιλιέται η πιο καθαρή ελληνική γλώσσα, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε».

https://www.facebook.com/mitromitsis/posts/pfbid0hZ6nDrnejxAYyjjwt6orraC4qRMsGVJCgcJVZx6GAi36eDMtmgCd5erLbxEuoBBtl

Ευχαριστούμε το συνάδελφο για την ενημέρωση, του ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο του και επειδή βεβαίως πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια, είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς θα σπεύσετε να το προμηθευτείτε!
Μοναδική Black Friday προσφορά της HRS μέσω του Συνεταιρισμού μας! Δώρο Εκπτωτικό Κουπόνι 40€ για αγορές σε super market!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Συνεταιρισμού μας με την HRS mobile, σας παρουσιάζουμε τη νέα μοναδική προσφορά κινητής τηλεφωνίας  για την BLACK FRIDAY!

Με τη μοναδική αυτή προσφορά, εκτός από το πακέτο Pass Red 1 για 24μηνο συμβόλαιο στην τιμή-έκπληξη των 19,27 ευρώ, λαμβάνετε δώρο και ένα κουπόνι Up Hellas των 40 ευρώ για αγορές σε super market*

* Με την ενεργοποίηση του προγράμματος της προσφοράς, θα παραλάβετε το εκπτωτικό κουπόνι των 40 ευρώ έπειτα από συνεννόηση με το Συνεταιρισμό μας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορά οποιωνδήποτε προϊόντων σε επώνυμες αλυσίδες super market.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ VODAFONE!


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Συνεταιρισμό μας:

Τηλ. : 210 3250692 – 3 – 4 (κα. Δώρα)

e – mail synergasya@gmail.com

ή με τον υπεύθυνο της HRS κο Λάζαρο Παπαλουκά 6946314980

 
Επισκευές ηλεκτρικών οικιακών συσκευών με ποιότητα και χαμηλό κόστος μέσω του Συνεταιρισμού μας

Γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα όλων μας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από μία απρόσμενη βλάβη στις ηλεκτρικές μας συσκευές. Και βεβαίως σε συνδυασμό και με την ακρίβεια που πλέον έχει εκτιναχθεί, η μόνη διέξοδος τις περισσότερες φορές είναι η επισκευή της συσκευής. Πώς όμως μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι επιλέγουμε το σωστό επαγγελματία, ο οποίος θα είναι αποτελεσματικός, έντιμος, συνεπής και βεβαίως θα έχει χαμηλές χρεώσεις Πώς μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στους εκατοντάδες επαγγελματίες που εμφανίζονται με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και μάλιστα για διαφορετικού είδους συσκευές και προβλήματα…;

Δε χρειάζεται να πλέον να ανησυχείτε για όλα αυτά, γιατί ο Συνεταιρισμός μας ανέλαβε να καλύψει και αυτήν σας την ανάγκη!

Ήρθαμε σε συμφωνία με εξειδικευμένους τεχνίτες, με πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη σταδιοδρομία, για γενικές επισκευές ηλεκτρικών, οικιακών συσκευών σε χαμηλό κόστος, αλλά υψηλή ποιότητα!

Επισκευή Οικιακών Συσκευών με αίσθημα ευθύνης, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Αξιόπιστοι επαγγελματίες δίπλα σας

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών με αίσθημα ευθύνης, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον! Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την πρώτιστη επιδίωξη!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Οι υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες είναι ήδη μέρος της καθημερινότητάς μας και σίγουρα η ταλαιπωρία που προκύπτει από μία βλάβη στο κλιματιστικό μπορεί να είναι ανυπόφορη. Συχνά μάλιστα ίσως καταλήγετε να εμπιστεύεστε τεχνικούς που δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία. Για αυτό το λόγο Συνεταιρισμός μας, σας παρέχει αξιόπιστους τεχνικούς επισκευής και συντήρησης κλιματιστικών.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Όλοι γνωρίζουμε ότι το πλυντήριο είναι μια από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές. Πλένουμε τα ρούχα μας σε γρήγορο χρονικό διάστημα και σε όποια θερμοκρασία επιθυμούμε. Ωστόσο, ακριβώς για αυτό το λόγο και της μεγάλης χρήσης του, είναι και από τις συσκευές που παρουσιάζουν βλάβες πιο συχνά. Και βεβαίως, λίγες μόνο μέρες χωρίς πλυντήριο μπορούν να σημάνουν μεγάλο πρόβλημα στην ομαλή πορεία της καθημερινότητάς μας… Σε αυτήν την κατάσταση χρειάζεται να βρείτε μια εταιρία τεχνικής υποστήριξης που θα μπορέσει να λύσει τη βλάβη του πλυντηρίου σας και ο Συνεταιρισμός μας σας την παρέχει!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε την τηλεόραση σας, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Τα ψυγεία είναι συνήθως οι πιο ακριβές οικιακές συσκευές και οποιαδήποτε βλάβη είναι απαραίτητο να επιδιορθωθεί άμεσα καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αλλοιωθούν τα τρόφιμα. Απαιτείται υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα. Οι συνεργάτες μας σας παρέχουν αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευάζουμε επίσης κάθε ηλεκτρική μικροσυσκευή (π.χ. σίδερο), πάντοτε μετά από τον απαραίτητο έλεγχο και σε συνεννόηση με τον πελάτη, αν πράγματι αξίζει να επισκευαστεί.

Δείτε τα κυριότερα πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά:

  1. Απόλυτη εξειδίκευση προσωπικού.

  2. Μεγάλη εμπειρία κάθε τεχνικού πάνω από 20 χρόνια.

  3. Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε περιστατικού απαράμιλλη.

  4. Κάθε Ηλεκτρική Συσκευή είναι δική σας περιουσία και ως τέτοια περιβάλλεται με την απαραίτητη προσοχή.

 

Γρήγορη ασφαλής και αξιόπιστη επισκευή:

Ταχύτητα

Ασφάλεια

Αποτελεσματικότητα

Υψηλότατος Επαγγελματισμός

Χαμηλό Κόστος

Επισκευές συσκευών σε όλες τις μάρκες

Επιλέξτε λοιπόν το Συνεταιρισμό μας για τις επισκευές των συσκευών σας και σίγουρα θα κερδίσετε χρήματα και χρόνο!


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Συνεταιρισμό μας:

Τηλ. :  210 3250692 – 3 – 4 (κα. Δώρα)

e  –  mail  :  synergasya@gmail.com

 

Υ.Γ.  Συνάδελφοι, τα στελέχη του Συνεταιρισμού μας έχουν ήδη ξεκινήσει ένα… μαραθώνιο προσωπικών επαφών και επικοινωνίας με τα μέλη μας, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις επωφελείς συνεργασίες του Συνεταιρισμού μας. Δώστε λίγο χρόνο και την απαραίτητη προσοχή και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι!
ΑΣΦΑ…ΛΥΣΕΙΣ μέσω του Συνεταιρισμού μας – Η συνεργασία για ασφάλεια ζωής στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

Συνάδελφοι,

Ο Συνεταιρισμός μας (ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ.) έχει επανέλθει δυναμικά με σύγχρονο τρόπο λειτουργίας για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη και διασκεδαστική, με μοναδικές προσφορές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού, παρέχοντας στα μέλη του πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το ”Εύ Ζήν”, δηλαδή η ευδαιμονία και η καλή ζωή, είναι το Ύψιστο Αγαθό για τους αρχαίους Έλληνες και βεβαίως για όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα!

Ο Συνεταιρισμός μας προσπαθεί πάντα να βρίσκει τρόπους μέσα από τα προγράμματά του να συνδράμει στο «Εύ ζήν» των μελών του και για αυτό σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο ομαδικό ασφαλιστήριο ζωής!

Ο Συνεταιρισμός μας εξασφάλισε συμφωνία με τη μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία GROUPAMA για να παρέχει στα μέλη του ασφάλεια ζωής με την καλύτερη σχέση παροχών – κόστους της αγοράς!

.

.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον πίνακα παροχών για τις δύο κατηγορίες (με ή χωρίς εξωνοσοκομειακή περίθαλψη):

.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ (πατήστε εδώ)

 

Τα παραπάνω ασφάλιστρα είναι ετήσια μικτά.

Η συχνότητα πληρωμής είναι 6μηνη. Το υπολογισθέν ασφάλιστρο για τις νέες εντάξεις θα υπολογίζεται αναλογικά.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία

Όποιο μέλος του Συνεταιρισμού μας ενδιαφέρεται,  μπορεί να συμπληρώνει την κάτωθι δήλωση συμμετοχής και να την αποστέλλει στο email του Συνεταιρισμού synergasya@gmail.com :

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (πατήστε εδώ)

.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Συνεταιρισμό μας :

Τηλ.  210 3250692 – 3 – 4

 

 

 
Νέα συνεργασία του Συνεταιρισμού μας με εταιρεία ταχυμεταφορών σε ασυναγώνιστες τιμές!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια γίνεται μία σημαντική προσπάθεια επανεκκίνησης του ιστορικού Συνεταιρισμού της Ιονικής σε σύγχρονα πρότυπα, προκειμένου να ωφεληθούν σημαντικά τα μέλη-συνάδελφοί μας στις καταναλωτικές τους ανάγκες. Αυτό το σπουδαίο εγχείρημα βέβαια καθίσταται ακόμα μεγαλύτερης σημασίας αυτήν την περίοδο που η ακρίβεια σαρώνει τις ζωές μας.

Δυστυχώς βέβαια, η προσπάθειά μας συνέπεσε σε μεγάλο βαθμό με την πανδημία και αναγκαστικά «πάγωσε» για ένα διάστημα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας και οι στόχοι που έχουμε θέσει για τη λειτουργία του Συνεταιρισμού μας παραμένουν και όσο η ζωή μας επανέρχεται προς την κανονικότητα, μπαίνει ξανά στις ράγες και η προσπάθεια αυτή, αφού ήδη βρισκόμαστε στην τελική φάση των διαδικασιών και των συνεργασιών για να ωφεληθούν πολλαπλά τα μέλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό θα σας παρουσιάζουμε διαρκώς τις νέες, μοναδικές συνεργασίες μας, που φιλοδοξία μας είναι να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των καταναλωτικών σας αναγκών. Σύντομα τα νέα για τη λειτουργία του Συνεταιρισμού θα παρουσιάζονται μέσω και της ιστοσελίδας και του εντύπου του, ενώ θα είναι στη διάθεσή σας και το διαδικτυακό κατάστημα του Συνεταιρισμού (eshop).


Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τη νέα συνεργασία μας με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDWAY. Πρόκειται για μία υπηρεσία που σίγουρα χρησιμοποιούμε όλοι και η νέα συνεργασία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλετε φακέλους, δέματα κ.λπ. στην Αττική και στην Περιφέρεια σε ασυναγώνιστες τιμές! Η συνεργαζόμενη εταιρεία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, εγγυάται την πλήρη ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια στις παραλαβές και παραδόσεις σας. 

Στη συνέχεια σας επισυνάπτουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο για όλες τις λεπτομέρειες της νέας μας συνεργασίας:

ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ. – SPEEDWAY (πατήστε εδώ)

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2105736841 – 6906409695 – 6955210681 ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ 301347. 

Η διαδικασία βεβαίως είναι πολύ απλή και μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία όλα τα μέλη μας και οι οικείοι τους.

Επωφεληθείτε λοιπόν από τη νέα συνεργασία του Συνεταιρισμού μας και χρησιμοποιήστε τη SPEEDWAY για ασφάλεια, υπευθυνότητα και ποιότητα υπηρεσιών σε χαμηλό κόστος!


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Συνεταιρισμό μας:

Τηλ. :  210 3250692 – 3 – 4 (κα. Δώρα)

e  –  mail  :  synergasya@gmail.com