ΣΥΙΛΤΕ Νο 104. Ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου μας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, στην συνεδρίασή του της Πέμπτης 3/7/2014, αποφάσισε την σύγκληση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας.

Οι προτεινόμενες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση της είναι :

Α) Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Συλλόγου μας, Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά.

Β) Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα γίνει ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00μ.μ.στην αίθουσα του Συλλόγου μας, Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά.

Γ) Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία στις προαναφερόμενες Συνελεύσεις, θα πραγματοποιηθεί η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου της Εμπορικής Τράπεζας, Ευπόλιδος 12, 8ος όροφος.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :
1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2013, Ισολογισμός, αποτελέσματα εκμετάλλευσης και χρήσης, Απεργιακό Ταμείο, Έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής επί του Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως 2013, Διοικητικός απολογισμός 2013 και προϋπολογισμός χρήσης 2014. Λήψη απόφασης.

2. Πρόταση για μεταβίβαση, με δωρεά, όλων των περιουσιακών στοιχείων του Συλλόγου (κινητών και ακινήτων) στο “Σύλλογο Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας – Ιονική Ενότητα”, υπό τον όρο ότι ο τελευταίος θα αναλάβει την υποχρέωση να καλύπτει στο διηνεκές όλες τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου μας. Λήψη απόφασης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ            Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ