Η Ιονική Ενότητα ξεσήκωσε και το Καρπενήσι!

Μία ακόμα εξόρμηση του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αστείρευτο κέφι! Το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου εκδράμαμε με… άγριες διαθέσεις στο Καρπενήσι φέρνοντας κατά την παρουσία μας την… άνοιξη στο χειμερινό τοπίο!

Το πρόγραμμα των περιηγήσεων είχε πλήρη επιτυχία, ενώ η διαμονή μας στο ξενοδοχείο ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και άνετη. Αλλά αυτό που θα παραμείνει αξέχαστο σε όσους είχαν την τύχη να το ζήσουν από κοντά, ήταν η βραδιά διασκέδασής μας σε τοπική ταβέρνα, όταν και ξεσηκώσαμε το Καρπενήσι στο πόδι! Θα θέλαμε να εκφράσουμε εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων στην εκδρομή τις θερμές ευχαριστίες μας στο συνάδελφό μας τραγουδιστή Ιπποκράτη Ξυλά που έδωσε μία ανεπανάληπτη παράσταση, τόσο με τις ικανότητές τους στο τραγούδι όσο και με τη γενικότερη παρουσία του που απογείωσε τη βραδιά.

Η σειρά επιτυχημένων εκδρομών που έχουμε διοργανώσει θέτει γερές βάσεις για τη συνέχεια και επειδή τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα ανάμεσα στους Ιονικάριους, αναμένεται η συμμετοχή στην επόμενη εξόρμησή μας, που προγραμματίζεται για τα Λουτρά Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας, να ξεπεράσει τα δύο πούλμαν με στόχο να γεμίσουμε και τρίτο! Οι προσπάθειες της Πολιτιστικής Επιτροπής έχουν ήδη αγκαλιαστεί από τους συναδέλφους και ελπίζουμε σταδιακά η συντριπτική πλειονότητα των Ιονικάριων να συμμετάσχει στις δραστηριότητες αυτές, καθώς η συναδελφικότητα, η ενότητα και η σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών της ιονικής οικογένειας είναι η καλύτερη απάντηση στη βάρβαρη καθημερινότητα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.