ΣΥΙΛΤΕ: Πρόεδρε, θα είσαι πάντα ένας από μας!

Συνάδελφοι της ΙΟΝΙΚΗΣ,

Στις 30/6/15 ο εκλεκτός συνάδελφος Σαράντος Φιλιππόπουλος, επί σειρά ετών διατελέσας πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ιονικής, υπέβαλε την παραίτησή του από το σύλλογό μας λόγω της συνταξιοδότησής του με την τελευταία διαδικασία εθελουσίας εξόδου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας και σύσσωμη η ιονική οικογένεια τον ευχαριστούμε για την επί 35ετία αδιάκοπη δράση του μέσα από τις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος και την πραγματικά ανεκτίμητη προσφορά του στο χώρο της Ιονικής.

Ο συνάδελφος και φίλος Σαράντος αποχωρεί από το σύλλογό μας έχοντας στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες και όλοι εμείς που τον διαδεχόμαστε υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις νουθεσίες και τις συμβουλές του, υπηρετώντας τις αξίες και την πρακτική του συνδικαλισμού που εφάρμοσε κατά τη διάρκεια της πολυετούς σταδιοδρομίας του και ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο μετά την πώληση της Ιονικής, ώστε να φανούμε άξιοι συνεχιστές του αξιέπαινου έργου του.

Βέβαια, ο συνάδελφος θα συνεχίσει απτόητος και ακάματος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον υπεύθυνο συνδικαλισμό από τις τάξεις των συνταξιούχων και συγκεκριμένα μέσα από την Ιονική Ενότητα.

Του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία στη νέα του ζωή ως συνταξιούχος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ             Γ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ