Η… άλλη πλευρά της συναδέλφου Ελένης Γκλοφινοπούλου-Κεφαλιανού

Ο σύλλογός μας πάντοτε παρακολουθεί με χαρά την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και των δεξιοτήτων των συναδέλφων και εκτός του τραπεζικού κλάδου και είναι πρόθυμος να αγκαλιάσει τις προσπάθειές τους. Εξ άλλου ο συνδικαλισμός πέραν των προφανών σκοπών του -θα έπρεπε να- προάγει την πνευματική και πολιτιστική καλλιέργεια στα πλαίσια της προσπάθειας ολοκλήρωσης της προσωπικότητας για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο.

Η συνάδελφος Ελένη Γκολφινοπούλου-Κεφαλιανού συνταξιοδοτήθηκε το 2010 από την τράπεζα και έκτοτε έχει αναπτύξει την καλλιτεχνική της πλευρά, καλλιεργώντας την αγάπη και το φυσικό ταλέντο που είχε στη ζωγραφική.

Η συνάδελφος γεννήθηκε το 1952 στη Λυκοποριά Κορινθίας, μαθήτευσε στο Δημοτικό σχολείο Λυκοποριάς και στο Γυμνάσιο Δερβενίου μέχρι το 1970. Παντρεύτηκε και ζει στην Κω όπου εργάσθηκε στην Ιονική Τράπεζα από το 1976 έως το 2010 στην αρχή ως υπάλληλος και στη συνέχεια ως διευθύντρια.

Η αγάπη της, όμως, για τη ζωγραφική παρέμενε πάντα ασίγαστη μέσα της και η συνταξιοδότησή της αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για να ακολουθήσει το καλλιτεχνικό της ένστικτο πιο εντατικά.

Από το 2010 έως σήμερα παρακολουθεί μαθήματα στο “Εικαστικό Εργαστήρι” της ζωγράφου Μαρίας Καρατοσίδη, με θαυμαστά αποτελέσματα, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς από τους πίνακες της συναδέλφου που σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια, έχοντας μάλιστα συμμετάσχει και σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις.

Εξ άλλου, η συνάδελφος… έχει πάρει φόρα και τα νέα της έργα βρίσκονται ήδη υπό δημιουργία, ενώ ετοιμάζει και τη συμμετοχή της σε νέες εκθέσεις. Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριότητα της Ελένης, είτε γιατί επιθυμεί να αγοράσει κάποιον από τους παρακάτω πίνακες είτε επειδή ο ίδιος θα ήθελε να… εκφράσει αντίστοιχες καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορεί να απευθυνθεί στην ίδια στο 6976590350.

pin01 pin02 pin03 pin04 pin05 pin06 pin07 pin08 pin09 pin10