ΟΛΟΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/10 στις 17:30 μ.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στη μεγάλη ημερίδα ενημέρωσης για το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνουν την Παρασκευή 9/10/15 στις 17:30 μ.μ. ο Σύλλογος Εργαζομένων και Συνταξιούχων “Ιονική Ενότητα” και ο Σύλλογος Εργαζομένων της Ιονικής στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην οδό Αριστοτέλους 32 (Μεγάλη Αίθουσα Αβραάμ Μπεναρόγια) για να ενημερωθείτε για το μείζον θέμα του επικουρικού μας ταμείου, καθώς και να υπογράψετε την αίτηση υπαγωγής του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ.

Στη συνάντηση οι υπεύθυνοι των συλλόγων μας θα σας αναλύσουν πλήρως την πάγια θέση της Ιονικής Ενότητας για τη μοναδική ρεαλιστική προοπτική κατοχύρωσης της επικουρικής μας σύνταξης μέσω της υπαγωγής του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ, καθώς και για την εξέλιξη της υπόθεσης του εφάπαξ, την προσφυγή για τις μνημονιακές περικοπές και εν γένει για όλα τα ασφαλιστικά μας θέματα.

Στη διαδικασία επίσης θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και τα ερωτήματά σας επί των κρίσιμων θεμάτων που σας απασχολούν.

Παράλληλα, θα ενημερωθείτε με σαφήνεια και υπευθυνότητα για τις ανεφάρμοστες επιλογές της διοίκησης του επικουρικού μα φορέα περί επιστροφής των ασφαλιστικών εισφορών στους ασφαλισμένους, αλλά και για τις αδιέξοδες επιλογές των κκ Κολλάτου και Βέργου που φέρουν τεράστια ευθύνη για τη σημερινή τραγωδία.

Τώρα πια, μετά τη “Μαύρη Πέμπτη” (1/10) της επικουρικής μας ασφάλισης, όταν και διαπιστώσατε την οδυνηρή πραγματικότητα με τη μείωση των συντάξεων, μπορείτε να κρίνετε και να αξιολογήσετε την υπευθυνότητα της θέσης περί ένταξης του ταμείου στο ΕΤΕΑ που έχει διατυπώσει με παρρησία εδώ και δύο χρόνια η Ιονική Ενότητα για τη διασφάλιση της επικουρικής μας σύνταξης .

Σε αντίθεση βέβαια με τον άκρατο λαϊκισμό του κου Γκιάτη που μέσω των μελών της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ κατεδάφισε την επικουρική σύνταξη και τώρα επιχειρεί τη διάλυση του ταμείου μέσω της ανάληψης των εισφορών των εν ενεργεία συναδέλφων μας, χωρίς αυτό φυσικά να είναι εφικτό, εξαπατώντας τους για μία ακόμα φορά, αλλά και την ανεύθυνη στάση του κου Κολλάτου και της κας Γκλαβοπούλου από το Σύλλογο Συνταξιούχων, που σας διαβεβαίωναν ότι το ταμείο έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει απρόσκοπτα την καταβολή επικουρικής σύνταξης για… 22 ακόμα έτη!!!

Συνάδελφοι,

Οι υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί χειρισμοί της Ιονικής Ενότητας σε ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα αποτελούν την εγγύηση για τον επιτυχημένο χειρισμό και αυτής της υπόθεσης.

Σας καλούμε σε συστράτευση με το σύλλογό μας ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της κατοχύρωσης της επικουρικής μας σύνταξης.

Μπορείτε πλέον να κρίνετε αν θα συμπαραταχθείτε με την υπεύθυνη και μεθοδική στρατηγική του συλλόγου μας ή με την ανεύθυνη, υποκριτική και αδιέξοδη στάση των λαϊκιστών και των ψευδοσωτήρων. Η επιλογή είναι δική σας!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση της Αίθουσας “Αβραάμ Μπεναρόγια” για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.