ΟΛΟΙ σήμερα ΤΡΙΤΗ στις 17:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στη μεγάλη ημερίδα ενημέρωσης για το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνουν σήμερα η Ιονική Ενότητα και ο Σύλλογος Εργαζομένων της Ιονικής στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στις 17:30 μ.μ. για να ενημερωθείτε για το μείζον θέμα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν οι ασφαλιστικοί και νομικοί μας σύμβουλοι κκ τέως υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης και η καθηγήτρια Ασφαλιστικού Δικαίου Νομικής Αθηνών Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, όπως και ο έγκριτος αναλογιστής κος Βασίλης Μαργιός.

Οι υπεύθυνοι των συλλόγων μας από κοινού με τους επιστημονικούς μας συμβούλους θα σας αναλύσουν πλήρως την πάγια θέση της Ιονικής Ενότητας για τη μοναδική ρεαλιστική προοπτική κατοχύρωσης της επικουρικής μας σύνταξης μέσω της υπαγωγής του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ.

Παράλληλα, θα ενημερωθείτε με σαφήνεια και υπευθυνότητα για τις ανεφάρμοστες επιλογές της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ περί επιστροφής των ασφαλιστικών εισφορών στους ασφαλισμένους, αλλά και για τις αδιέξοδες επιλογές των κκ Κολλάτου και Βέργου που φέρουν τεράστια ευθύνη για τη σημερινή τραγωδία.

Στη διαδικασία επίσης θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και τα ερωτήματά σας επί του κρίσιμου θέματος του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Οι υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί χειρισμοί της Ιονικής Ενότητας σε ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα αποτελούν την εγγύηση για τον επιτυχημένο χειρισμό και αυτής της υπόθεσης.

Σας καλούμε σε συστράτευση με το σύλλογό μας ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της κατοχύρωσης της επικουρικής μας σύνταξης.