Τα… ντοκουμέντα της εκδρομής στη Λίμνη Πλαστήρα

Το δυναμικό ξεκίνημα της Επιτροπής Πολιτισμού μας έχει δώσει φτερά για να… πετάξουμε και σε άλλες πολιτείες! Μετά την επιτυχημένη εκδρομή στο Πήλιο, ακολούθησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στους ίδιους έντονους ρυθμούς η εξόρμησή μας στη Λίμνη Πλαστήρα, τα Μετέωρα, την Ελάτη και το Περτούλι.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του ταξιδιού μας αποδεικνύουν το ευδιάθετο κλίμα που επικρατούσε και ελπίζουμε παρακολουθώντας τα να παρακινηθείτε ακόμα περισσότεροι συνάδελφοι να μας ακολουθήσετε -αν και με τη μαζικότητα που παρατηρείται, σε λίγο δε θα ξέρουμε πού και πώς να χωρέσουμε!

Θέλουμε σε αυτό το σημείο να απευθύνουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μιχάλη Αλεξόπουλο, γιο του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων, Νίκου Αλεξόπουλου, που επιμελήθηκε και επεξεργάστηκε όλες τις φωτογραφίες και εργάστηκε για την αποστολή τους στις οικίες των… ταξιδιωτών, χωρίς την παραμικρή αμοιβή!

Δε χαλαρώνουμε όμως! Η επόμενη εκδρομή έχει ήδη προγραμματιστεί με προορισμό τη Λακωνία και θα περιλαμβάνει επισκέψεις στο Μυστρά, στα σπήλαια Διρού και τη Μονεμβασιά, ενώ για τους πιο… τολμηρούς έχουμε ετοιμάσει μία ιδιαίτερη πρόκληση: ανάβαση στην κορυφή του Ταΰγετου σε υψόμετρο 2.480 μ. για τη γιορτή του Προφήτη Ηλία! Μην τρομάζετε, όμως, γιατί το πούλμαν θα αποβιβάσει τους επίδοξους κατακτητές της κορυφής στα 1.700 μ. και από εκεί θα ξεκινήσει η πορεία του βαδίσματος.

Η ανάβαση θα γίνει βεβαίως υπό την καθοδήγηση της συναδέλφου Αναστασίας Ηλιοπούλου, βετεράνου ορειβάτισσας, η οποία έχει τιμηθεί το 2008 από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε τα Ιμαλάια, με αυστηρές οδηγίες και κανόνες που θα πρέπει να τηρηθούν κατά γράμμα και σύντομα θα σας γνωστοποιηθούν μέσα από σχετική ανάρτηση, αλλά και από την εφημερίδα μας.