ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ – Η Επιτροπή Πολιτισμού της Ιονικής στο μεγάλο συναυλιακό αφιέρωμα του Σταύρου Ξαρχάκου στον Νίκο Ξυλούρη (7.12.22 – Christmas Theater) – Κλείστε άμεσα θέσεις μέχρι Δευτέρα 28.11!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Σύλλογοί μας θα δώσουν το παρών σε ένα πραγματικά «άχαστο» συναυλιακό αφιέρωμα του Σταύρου Ξαρχάκου στον αείμνηστο αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη.

Στην πραγματικότητα, το συναυλιακό αυτό αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο πριν από ένα μήνα περίπου και η επιτυχία του ήταν τεράστια (sold out και υπέροχες κριτικές), με αποτέλεσμα, κατ’ απαίτηση του κοινού, η μεγάλη αυτή συναυλία αφιερωμένη στον  Νίκο Ξυλούρη, υπό τη διεύθυνση και την επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου, να επαναληφθεί στο Christmas Theater, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022.

Καθόσον η μοναδική αυτή συναυλία πλησιάζει και το ενδιαφέρον των συναδέλφων είναι μεγάλο, οι ενδιαφερόμενοι έχετε προθεσμία να κλείσετε θέσεις μέχρι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Η Επιτροπή Πολιτισμού της Ιονικής εξασφάλισε εισιτήρια στην κερκίδα ΒΔ – Δ’ Ζώνη : 18 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε θέση, επικοινωνήστε με τον Έφορο Πολιτιστικών των Συλλόγων μας, συνάδελφο Γιάννη Σοφιανόπουλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι θέσεις κλείνονται αποκλειστικά μετά την καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου!


«ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ»

«Ήτανε μια φορά μια αρχέγονη φωνή που χαράχτηκε ανεξίτηλα μέσα μας

Ήτανε μια φορά η δυνατή φιλία μας

Ήτανε μια φορά μια μικροπαντρεμένη, η Ουρανία

Ήτανε μια φορά ο Αρχάγγελος της Κρήτης

Ήτανε μια φορά, είναι και θα είναι πάντα η ανεπανάληπτη φωνή του

Στις καρδιές μας και σε όλες τις στιγμές που θέλουμε να νιώσουμε

Ήτανε και θα είναι πάντα

Ο ένας και μοναδικός Νίκος Ξυλούρης»

Σταύρος Ξαρχάκος

 

Σ’ αυτό το αφιέρωμα στην εμβληματική, ρωμαλέα και καθάρια φωνή της Κρήτης, θα ακούσουμε -υπό τη διεύθυνση και την επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου- αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από διάφορες φάσεις της πορείας του μεγάλου τραγουδιστή.